kreks .. dhe ti me keta khmeret ruzh je a?
Uk Bytyqi boll luftar ishte po e vran keta polpotistet or ti bytyq e kreks..
shok te arkani koki dhe ju..
Jo or Brari, une jam "non polpotist" por me neve nuk duhet te mirremi me njerzit e vdekur ore por me keta qe jane te ngritur ende ne dy kembet, lereni Ahmet Krasniqin atje ku eshte se ka vajtur ai ...
Une u knaqa me ate pergjigjejen qe ua dha gjilanasve se me te vertete keta jane teper pacifista e si pacifista me mire le te rrijne aty....mos te qojne pluhur....
Brari, e din ti mire qe une nuk i dua shume ata qe rrehin gjoks...
Gjyshi im kishte bere lufte kunder shkive me shabanin e Gradicen dhe asnjehere nuk e nxirrte nje fjale se ka vrare shkie, thoshte; shtinja andej perball meje nga ndegjojsha se po kerset...
Edhe une po ja fus se andej kah gjilani po kerset....
dmth ti kreks e aprovon vrasjen krimale te atdhetarit ahmet krasniqi..
lere ate thua ne varr qe do te thote lerini vrasesit rehat te vrasin perseri se ashtu jam edukuar une.. me frymen enveriste kriminale polpotiste..
ske turp..
e cka me teper shkau se ty e bashkmendimtaret e tu..
Reagim
Kur tradhėtia shpėrblehet me heroizėm, nga Presidenti i Kosovės!
Shkruan: Qerim Kelmendi - Pejė, 24. 09. 2008
Turpi le tė bije mbi ndėrgjegjen tuaj, tė cilėn po shihet se e keni shpėrngulur nga Trupi juaj, nga Qenja juaj. Duke shpallur Hero, Agjentin dhe Ushtarakun, qė edhe nė kohrat e Luftės, si nė Kroaci, ashtu edhe gjatė Luftės nė Kosovė, u radhit nė krahė tė Pushtuesve serbo-malazez, Ju Paria e Kosovės keni bėrė njė Krim Historik, KRIM Moral KRIM dhe ATENTAT tė dytė ndaj gjithė atyre qė pėrnjėmend kanė rėnė dhe janė vrarė nė fushat e betejės, pėr Lirinė e Kosovės.
Duke barazuar Tradhėtarin e shumėfisht, tė ndjerin Ahmet Krasniqi me Figuren e:
- Adem Jasharit
- Zahir Pajazitit
- Luan Haradinit
- Fehmi e Xheve Lladrovcit,...,
- si dhe shumė Figurave tė spikatura tė Kosovės, qė nė njė mėnyrė a tjetėr janė vrarė nga Ushtria, ku bėnte pjesė edhe Ahmet Krasniqi.
Ju turpit tuaj i keni vėnė KAPAK!
- Ata, qė frikohen tė flasin.
- Ata, tėcilėt i keni blerė me lek, dhe kanė frik tė flasin.
- Ata, tė cilėt janė bėrė palaēo pas Lufte, dhe hezitojnė tė flasin.
- Ata, tė cilėt frikohen tė Flasin, sepse nuk dėshirojnė tė bėhen pjesė e proceseve tė montuara politike.
- Ata, tė cilėt pritojnė tė sakrifikohen pėr njė XHIP, njė shtėpi a njė shtėpi Prrallore.
- Ata, qė kane humbur nderin tek Gratė e veta, dhe kanė filluar gjuetin e qefit, tek ish vajzat e Komitetlinjėve.
- Ata, tė cilėt edhe pas 10 viteve, mbi kokat e tė rėnėve, kanė lejuar qė akoma tė jetė njė mbishkrim, nė njė Dėrras tė kalbur.
- Ata, tė cilėt janė bėrė Vllezėr Siamez me Sojin e Rugovės, Bukoshit dhe tė Menduh Thaēit...etj.
- Ata, qė kanė shitur nderin dhe burrėrinė tek Ndėrkombtarėt.
- Ata, tė cilėt shkruajnė dhe sajojnė Ligje, vetėm pėr tė na tjetėrsuar.
- Ata, tė cilėt, po bėjnė betejėn e pabarabartė me Ne, pėr tė na shndėrruar nė njė "Komb" KOSOVAR.
- Ata, tė cilėt pėrmbysin pėr njė ditė, historinė, gjuhėn dhe Flamurin tonė.
- Ata, tė cilėt kanė harruar qė nė Burgjet e Kosovės vuajnė denime deri nė 30 vjet, vetėm pse janė besnik tė rrugės sė Adem Jasharit e Zahir Pajazitit.
- Ata, PO, PO - Ata duhet ta ulin kokėn, sepse duke u bėrė robėr tė Lukthit tė tyre, dhe duke u bėrė robėr tė Epshit tė tyre, nga Ata nuk pritet asgjė, sepse, Ata janė vetė TURPI.
Edhe Shoqatat e Dalura nga Lufta, tė cilat duket se janė shndėrruar nė Servis tė kėtyre Liderėve tė pacipė, kanė pjesėn e fajit tė tyre, dhe nėse nuk Distancohen nga KY Diskreditim i turpshėm, atėherė edhe Ata bėhen pjesė e kėtij turpi. Nėse Shoqatat e Daluara nga Lufta nuk Distancohen nga Ky veprim i papėrgjegjshėm dhe ANTIKOMBĖ- TARĖ, atėherė, Unė personalisht nuk do ta konsiderojė veten pjesė tė kėsaj specie, qė veten e quajnė KOSOVAR.
&
Ahmet Krasniqi i dyshuar pėr krime lufte nė Kroaci, nėntor 1991 - korrik 1992!
Pashtriku.org ka siguruar njė dokument, ku dėshmohet, se: Ahmet Krasniqi gjatė luftės nė Kroaci, duke qenė oficer i ushtrisė jugosllave( lexo - serbe) nga nėntori 1991 deri nė korrik 1992, ka marrė pjesė nė operacionet vrastare tė kėsaj ushtrie mbi popullatėn e pambrojtur kroate, nė rajonin e Baranjės.
Nė vijim ju ftojė tė lexoni kėtė dokument, nė tė cilin figuron emri i Ahme Krasniqit si kriminel lufte !
* * *
RATNI ZLOČINI SRPSKIH VOJNIH I PARAVOJNIH POSTROJBI U ZAPADNOJ SLAVONIJI I
BANOVINI 1991 - 1995.
A-G | H-P | R-
OSUMNJIČENI ZA RATNE ZLOČINE U BANOVINI
HARAMBAIĆ, DRAGAN, (Milić), 6.11.1937. godine u Karlovcu, Srbin,u tijeku kolovoza 1991. godine na području Okića pristupio srpskim paravojnim postrojbama, pripadnici kojih su se okupljali na ivkovićevoj kosi, Zinajićima, Brezovoj glavi i u Tuiloviću. Sudjelovao je u oruanim napadima te stvaranju nemira među civilnim hrvatskim pučanstvom, koje su napadima i zlostavljanjem prognali.
IVANČEVIČ, ILIJA, (Petar), rođen 10.02.1961. godine u Slunju, prebivalite u Slunju, Srbin, u rujnu 1991. godine na području Nove Krlje, općina Slunj, u tijeku oruane agresije tzv. JNA i nelegalnih pobunjeničkih postrojba tzv. SAO Krajine pristupio neprijateljskim postrojbama te iz Kordunskog Ljeskovca dovozio oruje koje je noću dijelio mjetanima srpske nacionalnosti od kojih je sastavljen "Odred Mavina - TO SAO Krajina". Ovaj odred, kojega je i on bio pripadnik, sudjelovao je u napadu i okupaciji Rakovice i Drenik-grada, te ireg područja gdje ivi preteno hrvatsko pučanstvo, koje su protjerali s ognjita.
( )
( )
( )
i radhituri i 57tė :
KRASNIĆI, AHMET, (Hajriz), rođen 15.01.1948. godine u selu ilivoda, Kosovo, prebivalite u Gospiću, kao pripadnik JNA, u činu potpukovnika sudjelovao u napadima na vojne i civilne objekte u Baranji, od studenoga 1991. do lipnja 1992. godine.
I pėrkthyer nė gjuhėn shqipe:
KRASNIĒI AHMET, (Hajriz), i lindur me 15.01.1948, nė fshatin Zhelivodė, Kosovė, vendqėndrimi nė Gospiē, si pjesėtar i APJ-sė, me grad nėnkolonel ka marrė pjesė nė sulmet mbi objektet ushtarake dhe civile nė Baranjė, nga nėntori 1991 deri nė korrik 1992.
* * *
Lexoni tė plotė kėtė dokument:
Ratni Zloēini u Hrvatskoj
Pėrgatiti: Moderatori i pashtriku.org
http://www.pashtriku.org/
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Nė qoftėse Ahmet Krasnici ka qen tradhtar i kombit shqipėtar, a ka pasur rast ai tė ndeshet me Gjyqin si njė organ i vetėm i cili ėshtė kompetent ta shpall denimin meritorė ndaj tij?. A ka pasur aj mundėsi qė tė lihet i gjall deri sa nuk kryhet lufta dhe masandej tė pėrballėt me akuzat qė i vijnė nga opinioni Kosovar, dhe qė tė jet nė mundėsi t'i demantojė ato akuza apo qė ti pranoj ato si tė tilla? Sado Mėkatar qė d'otė ishte aj, a nuk ėshtė Mėkat i madhė pse jo tė themi edhe njė ndėr Mėkatet ma tė mėdhenjė kur aj vritet nė mėnyr barbare pa marė parasyshė se prej tė cilės dor tė zezė ėshtė vrarė ai. Kam pėrshtypjen e madhe se ata njerėz qė kan kontaktuar me tė qė mu ata nė njė mėnyrė marin pjes nė atė vrasje ndaj tij me heshtjen e tyre.Nuk mendoj unė tash se ata njerėz qė sod heshtin ndaj kėtij krim shumė tė organizuar qė kėta njerėz duhet tash neve me gisht me na tregu se ky filoni apo ata filona e kan vra Ahmet Krasnicin , por sė paku kan mujt me shpreh njė indinjat tė thell pėr shuarjen e njė jete e cila pamar parasysh se sa Mėkatare ka qen apo jo u dashtė tė dal para trupit Gjykues dhe tė gjykohet dhe shpallet fajtor apo i pa fajshėm nė emėr tė kėtij Populli.Ku ėshtė vetėdija jon njerėzore, ku ėshtė vetėdija jon fetare, dhe ku ėshtė vetėdija jon kombėtare!!!.Nė qoftėse Institucionet Gjygjėsore jan njė ndėr institucione mė tė rėndėsishėm tė njė shteti demokratik !, atėherė vallė rjedh njė pyetje e logjikshme se ; Qka na vyn shteti neve shqipėtarve nėse shumica jon e sheh si tė arsyeshme dhe tė udhės qė njerėzit tė cilėt dikush i sheh dhe nė fund i shpall si tradhtarė tė kombit, qė ata tė ekzukutohet siq ėshtė ekzukutuar i ndjeri Ahmet Krasnici. Vetėm mbas kėsaj lufte kam informacione se jan vra 800 persona nė kosovė e qė institucionet e lartėpėrmendura ende se kan zbulue vrasėsit!!!. Kam frigė se nė qoftėse vazhdon ma tutje ky trend i vrasjeve enigmatike ktu te na nė Kosovė, kam frigė se mos po na shpall evropa si njė shoqėri e cila nuk ėshtė nė gjendje ta ket shtetin e vet se nuk ėshtė e zoja ti mbaj se lėre mo ti praktikoj ligjet e veta nė mesin e saj, bile bile qė tė jet e zoja qė ta mbroj jetėn e q'do qytetarit tė vet si njė e drejtė pėr jet e cila nuk guxon nė asnjė mėnyr tė vihet nė pikpyetje.Kėta Vėllezėrit e mi qė jan prezent nė kėt forum , mė duhėt me njė keqardhje mė tė madhe t'u them se InshaAllah ata d'otė jen prezent nėrmes veti vetėm kėtu nė kėtė forum dhe mos u zatetshin kurrė dikund jash nė jetėn reale, se atėher mė duket se ishin vra nėrmes veti. T'ue mos dit apo duke haruar se kėto vrasje natė e ditė armiku i kombit shqipėtar menxi s'pret me ni apo me pa.
Arb, unė shumė qka mėsova kėtu qė e parashtrove ti me njė diuni qė edhe intelektualėt mė tė mėdhenjė d'ot ja kishin lakmi. Tė lumt Arb , se qe besa e Zotit pa frym gati i lexoj me vėmendje q'do shkrimin tėndė , tė jam mirėnjohės pėr shum shum mote Arb.
E shume e njeri ka shku kshty se disave nuk ju kan pershtat ne politikat e tyre kriminale ja disa prej tyre:
Ahmet Krasniqi
Tahir Zemaj
Bekim Kastrati
Besim Dajaku
Ekrem Regja
Ilir Konushevci
Ky i fundit ishte pergjegjes per furnizimin me arme nga shqiperia
Ka edhe shume te tjer sigurisht, po do Zoti e nje dite te paguajn te gjith ata qe i ben keto vrasje makabre.
Keta kan qene te gjithe ushtar dhe atdhetar por edhe kan qene te pa "degjueshem" per disa qe ne mendje kishin paren e famen e ne dore armen
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!
A ende po kane fytyre me fol keta Arba( viqet), braraat hahaahha? Qe pese vjete e kam lane kete teme duke mendu qe tani me edhe me te padijshmit si keta e kane , kuptu se sa gabim e kane pase. Po a nuk ju dolen krejt rrenat e tradhetite per sheshi atyre qe ti more Arbaviq i ke pas idhuj? Haj haj, turpi i Kosoves, mire qe si kemi keta Arbaviqety, Braroviqet e disa minje tjere te forumit ketu ne Kosoven e lire dher shtet. Le te rrine jashte se si hyne ne pune askujte ketu , sikuse si ka hyre kurre ne pune per te mire as Tahir Zemiqi me viqat tjere qe rende i ka eshtrat e tyre dheu i Kosoves , se se meritojnekete dhe te bekuar.
ATDHEU MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt