Meqe kam qene vet fansi i maiden-ave, po hap kete temen, nese dhe ju keni qene fansi i tyre. ok
Meqe kam qene vet fansi i maiden-ave, po hap kete temen, nese dhe ju keni qene fansi i tyre. ok
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 02-04-2009 mė 01:15
ne gusht jon ktu ne detroit bashke me dio e motorhead...me kismet do iki ti shof....
ne shtator nxjerin ne shitje ene 1 album tjeter...quhet DANCE OF DEATH.....
die pash iron maiden, dio,motor head live...s'ma priste menja qe do kishte aq shume njerez...gjoja me persmari ishte se ishin me bruce dickinson. ishte kthy edhe adrian smith...ishin tull fare...po patet mundesi shkoni ti shifni...mos i humbni...
Une vete nuk e kam takuar Nicko-n po miqte e mi me kane thene qe ka qene grup fare, i ka pas dhen mesim ne Angli nje shokut te tim vellai (beteristi shqiptar qe ka vderkur para 2 vjetesh nga nje overdoze)
Pershendetje ne kete moment me "Run to the hills"
I'm not interested in the next generation
I'm interested in US
IRON MAIDEN: Nje film dhe nje album te ri
Grupi britanik ka filluar nje tur te ri gati te pamundur, gjithēka te dokumentuar ne sallat e kinemave
Behet fjale per Flight 666, filmi dokumentare i shumpritur mbi Iron Maiden, fitues inje Aword si dokumentari muzikore me i mire ne SXSW Film & Music Festival te Austin, qe paraqet turin boteror te grupi britanik te 2008-es Somewhere Back in Time.
Nga Mumbai ne Bogotą, grupi ka ba xhiron e globit me nje Boeing 757. Banda ka udhetuar 70.000 km dhe ka luajtur perpara gjysem milioni fansash ne vetem 45 dite. Nje gje qe nuk mund te arrihej pa "Ed Force One"(qe merr emrin nga maskoti Eddie) i pilotuar nga vokalisti Bruce Dickinson qe eshte edhe nje pilot ekspert avionash
Perveē momenteve ne skene, gjate filmit do te shihen edhe ēaste nga jeta e perditshme te pjestareve te grupit, qe do te shfaqen shume me "normal" nga ē'mund te imaginohej.
Pikerisht ne keto dite, vokalisti ka deklaruar ne hapjen e koncertit ne Lima, se ne 2010 do dale albumi i tyre i ri. Dhe nuk perjashtohet edhe nje tur i ri
marr nga Virgilio.it
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 02-04-2009 mė 22:45
Krijoni Kontakt