Bo Bo Boooo Tani Qe U Kthye Edhe Crespo Do Tju Hame Te Gjalle Tani Kush E Mban Sheven E Dhe Crespon Po Po Pooooo Sulm Gjigant
Bo Bo Boooo Tani Qe U Kthye Edhe Crespo Do Tju Hame Te Gjalle Tani Kush E Mban Sheven E Dhe Crespon Po Po Pooooo Sulm Gjigant
--------------------------------------------------------------------
Interi ėshtė ekip i madh dhe e ka ngritur shumė lojėn! Do e vdesi Juven kėsaj radhe!
--------------------------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
"bidoni" Crespo shenon prap!!!!hahahahhahahahaaaaaa chievo-MILAN 0-1
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
E pashe ndeshjen e sotme Chievo - Milan ...Bejini nje lapidar atij Dides qe ju shpetoi ...dhe atyre 2 shtyllave....
Sa per golin e Crespos ...ju pa zoti...Se gol me aksidental nuk kam pare ...Mbrojtesi Chievos ja dha topin Crespos...
Megjithate 3 pikeshin e moret pa polemika...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Polemika kemi ne,se rasti kaka's vetem me portierin nuk ishte pozicion jashtloje saqe edhe nji guardaline te fazes C2b se jepte ate pozicion jashtloje,dhe neshja ishte mbyll!!!
PAstaj ne s'blejme bidona si Toldo,ne blejme kampiona!!!!!
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Toldo e ka tregu veten ...I k pyet Valencian per ate pune...Pastaj Toldo nuk u ble sivjet...
Sa per Crespon se futi 1 gol ne kampionat e bene heronj ata te mediasetit ...Jemi ne javen e 13 dhe beri 1 gol...hajde bidon , ashtu kampion , hajde....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Dida u bo 3 vjet qe tregon veten,jo 1 neshje si puna Toldos,tunxh!!PAstaj Crespo 8 dite 4 gola!!Dhe nji gjo po me tregon javen e 13,ai ihte i vrame javet e para,eshte nis shume pak here titullar!!Urte interist,fitoni sot ju,ate boni!!!
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Bejini qefin vetes me Crespon... Vazhdoni... Ai ka mbaru si lojtar ..
Ka qene i demtuar... Po ai demtohet cdo 2 ndeshje...Shife javen tjeter s'ka per te loz , do kete ndonje terheqje ....
Interista rrini e mos llapni sepse Crespo nese filloj me bo gola zor se mund te ndalohet
eeeee, shyqyr qe barazute sonte i her! as njona, e as tjetra s'meritote me fitu! ja zuni halldupit shpare tamom topi te koma, ene ja rrasi buffonit aty ku se priste! e merito i teke raki moni t'zime 2 here! si thoni?????
Urime Milanit, dhe neogoleadorit!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Krijoni Kontakt