Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: Mėria

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Moderatore meria dhe injoranca jane kahe shume te kunderta me nj-tj. Meria ime varet nga arsyeja por njoh njerez qe nuk harrojn lehte por jane superinteligjent.Eshte pjes karakteri qe nuk buron nga ignoranca.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Meria ka kuptim kur mbahet per gjera te renda dhe me njerez te caktuar.Njoh shume raste te merive per motive qesharake qe zgjasin me vite.Me ka bere shume pershtypje nje rast,2 vellezer qe nuk flisnin me njeri tjetrin prej 8 vjetesh,sepse grate e tyre kishin bere njehere fjale.Se kuptoj se si i edukojne femijet e tyre te tille njerez.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga Mina Lexo Postimin
    Mbani shpesh meri dhe sa zgjat meria juaj?
    Per mendimin tim meria eshte shenje e injorances. Nese ke dicka per t'i thene ndokujt nuk ke pse e mban rezerve dhe tjetri nuk ka pse ta keqkupton. A ndiheni keq ne nje rast te tille dhe mendoni se eshte gabim ky reagim?
    Duke kuptuar jeten sa e shkurtur eshte , sa shpejt ik ,vitet jan ber muj , e muajt dite , nuk mbaj meri shum nje ore ose 24 ore me rrethin ku jetoj , vetem sa ta kupton nje terjekje vrejtje eshte .per persona jo te rendsishem ne jeten time edhe te mbaj meri apo jo nuk eshte brb : p

rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Une per veten time kam tipin qe te mos mbaje meri.Marr zjarr shume shpejt dhe po fikem shume shpejt.Nuk mbaj dot inat me shume se 2 min,kuptohet me njerezit e afert se per ata qe sme lidh shume nuk e vras mendjen fare lol.
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Mina Lexo Postimin
    Mbani shpesh meri dhe sa zgjat meria juaj?
    Per mendimin tim meria eshte shenje e injorances. Nese ke dicka per t'i thene ndokujt nuk ke pse e mban rezerve dhe tjetri nuk ka pse ta keqkupton. A ndiheni keq ne nje rast te tille dhe mendoni se eshte gabim ky reagim?
    Nuk mendoj se meria eshte shenje injorance.Dobesie mbase.Nuk mund te thuash gjithcka qe ndjen ndaj dikujt.Do e nderlikonte me shume situaten.T'ua shprehja cave cfare mendoj per ata/ato me siguri do u binte te fiket.
    ka dhe nga ata qe edhe po t'ja thuash nuk ndreq gje.
    I thashe njeres nje histori qe ti tregoja se te njejten gje po ben dhe ti.Ajo beri sikur s'me degjoi,se si pelqeu.Nuk do ndryshonte ajo huqet, se i fola une apo dikush tjeter.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •