Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kokeforte???????????????
    Kokefortesia ime nese flas per kohen momentale ka nje limit.Dhe kjo me teper varet edhe nga rendesia e arsyes ,por edhe nga njerzit qe perballohen ne situata te tilla ku ndonjehere te gjesh apo mbrosh te drejten tende me keta ,eshte njelloj si te kerkosh te bindesh muret.
    Kokfortet qe kemngulin edhe kur argumentat ulen ne tryeze,kane doze te theksuar egoizmi.Ndaj ne situata te tilla edhe kur kam te drejte,nderroj temen e bisedes ose largohem pasi nuk kam nderment te thinjem para kohe lol.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Nje pyetje mese normale mbi cdo njeri. Nese vertet mendoni se keni te drejte deri ne c'pike shkon kokefortesia juaj, dmth sa fort kundershtoni per te mbrojtur te drejten tuaj mase edhe gabimin tuaj. Pra perse jeni kokeforte dhe perse jeni.

Odeoni eshte kokeforte deri ne momentin kur ska argument. Ne momentin e argumentimit te hipotezes se tjetrit terhiqem dhe jap te drejte.

qe te zberthesh pyetjen tende dhe qe ti japesh pergjigje duhet te lexosh nje liber qe e kam blere para nja dy vjetesh ne tirane dhe titullohet "16 amerikanet qe luftuan per te drejtat e tyre" aty ne ate liber jane sjelle 16 raste nga jeta ne shtetet e bashkuara te amerikes , ku tregohet me fakte dhe ngjarje te verteta se si njeriu kur ka te drejte mund edhe gjykaten e larte ,keta persona kane hedhur ne gjygj shtetet e bashkuara dhe ajo qe eshte me e rendesishmja ata e kane fituar gjygjin kunder shteteve te bashkuara eshte nje liber qe ja vlen ta lexosh

mendoj se

njeriu kur ka te drejte duhet te perdori te gjitha format dhe menyrat e mundshme per te nxjerre ne shesh te verteten e kulluar , duke perfshire ketu edhe kokefortesine
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 28-10-2004 mė 14:20

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Arrow

Cdomethene Kokforte

Jam Ca Por Vetem Aty Ku Duhet Aty Ku Nuk Duhet Jam Qingj
    Jeta ime, mban emrin e saj..

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Ne parimet e principet e mia jam kokforte, dmth qe nuk kompromentohem, qofte kjo difektoze apo cilesore emertoje si te duash... Ne biseda te pergjithshme nuk e kam te natyres te ngul kembe si mushka, e para nuk dua te krijoj situate tensionuese ne tavoline dhe e dyta nuk kam ndermend te mar persiper ndryshimin e optikes/shijes se miletit sidomos per gjera pergjithesuese.
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

Kokfortesi nuk do te thot pateter se e ke gabim
    !!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •