Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Kokefortesia juaj?

Nje pyetje mese normale mbi cdo njeri. Nese vertet mendoni se keni te drejte deri ne c'pike shkon kokefortesia juaj, dmth sa fort kundershtoni per te mbrojtur te drejten tuaj mase edhe gabimin tuaj. Pra perse jeni kokeforte dhe perse jeni.

Odeoni eshte kokeforte deri ne momentin kur ska argument. Ne momentin e argumentimit te hipotezes se tjetrit terhiqem dhe jap te drejte.

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Jam kokeforte por jo deri ne budallallik......ndoshta edhe flexible sipas rastit....
    Enya-Adiemus

100% Fierake Maska e ~BoOtYlIcIoUs~
    Anėtarėsuar
    15-10-2004
    Vendndodhja
    Wit U Boo
    Postime
    103
    varet si esht rasti po jam cik si kokeforte me thon

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Jam kokeforte,mendoj qe kam te drejte te jem.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nese vertet mendoni se keni te drejte deri ne c'pike shkon kokefortesia juaj,
    ---------------------------------------
    Varet nga personi qe kam perballe! Nese ai nuk mbush, une vazhdoj me timen. Kur tjetri ha arsye, nuk kam pse te demonstroj kokfortesi! Cuditerisht hahem shume me dike qe me thote:"Si nuk t'u mbush kungulli nje here xhanem, keshtu eshte kur e ke koken me neje!" lol
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    jam ca..dua o te me dal e imja o ska!
    megjithate gjera qe sbehen nuk kerkoj dhe kur skam te drejte edhe ndrroj kembe(jo shpesh)
    me mase sdi te them tamam,gje s'kam prish e thy,as njeri nuk kam qelluar,ndonjeher rrall jam grindur si femijet e vegjel,nuk i kam fol max.gjysem dite mamit ose babit e 1vit ndonje shoqe shoku po kto sjan shum eka dhe me kokforte!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    vallahi keto ditet e fundit ja kemi be njeri - tjetrit mire analizen e personalitetit .. sa kokeforte jemi , sa korekte , cfare virtytesh kemi , etc etc lolol

sa per kokefortesine .. a thua ka shqiptar qe mos jete fare pak ?? lol
    e kemi ne gjak kokefortesine ne ... sa per vete them se jam deri ne ate pike ku e di se kam te drejte .. nese skam argument me te forte se tjetri dhe atehere e pranoj .. terhiqem
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Te gjithe ketu me sa shoh qenkan kokeforte.
    A e dini se turqit kane shprehje si "inat shqiptari" dhe "damar shqiptari" dhe neve na njohin si popul shume inatēor.

Kane te drejte. Jemi popull kokeforte neve... Po pse jemi kshu se marr vesh. A eshte koefortesi qe vjen prej budallekut a prej zotesise se di....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 28-10-2004 mė 09:16

Citim Postuar mė parė nga sh.hasanaj
    Kane te drejte. Jemi popull kokeforte neve... Po pse jemi kshu se marr vesh. A eshte kokefortesi qe vjen prej budallekut a prej zotesise se di....

lol
    Po a vjen kokefortesia prej zotesise valle?

Nuk eshte e thene qe ajo ne te cilen besoj apo menyra si perceptoj une-duhet te jete unike per gjithe te tjeret. As nuk e kam pretenduar kurre. Me pelqen larmia:P...

Me njerezit qe nuk me kuptojne nuk jam kurre kokeforte, thjesht dua te them mendimin tim deri ne fund...edhe pse kjo shpesh acaron njerez qe rrojne thjesht per te ta kufizuar kete te drejte...But who cares for themmm
    Kurse me njerezit qe me kuptojne jam kokeforte por me teper per humor apo per ti ngacmuar qe te behet me interesante biseda.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    A e dini se turqit kane shprehje si "inat shqiptari" dhe "damar shqiptari" dhe neve na njohin si popul shume inatēor.
    ------------------------------------------------------
    Per shkak te ketij damari ruajtem gjuhen dhe traditat! Turku e di me mire se kushdo tjeter.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •