[QUOTE=diikush]DP, poema shume e bukur...me ngjalli nostalgji...
E bukur vertet, po pse nostalgji.Mos ke mekatuar dhe ti buze liqenit?
PS
Kujdes mos e merzit PINKUN
[QUOTE=diikush]DP, poema shume e bukur...me ngjalli nostalgji...
E bukur vertet, po pse nostalgji.Mos ke mekatuar dhe ti buze liqenit?
PS
Kujdes mos e merzit PINKUN
sereno
Postuar më parë nga whisper
Te me fali whisper se i mora borxh cike poexine![]()
Postuar më parë nga PINK
agreed! pergjigje perfekte![]()
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Shkurt: Rreth 10% e femrave me experience seksuale, nuk kane pasur asnjeherë orgazëm gjatë interkursit; një tjetër 10% rallë, dhe 10% të tjera shumë rrallë.Praktikisht vetëm 20-40 % e femrave kanë orgazëm gjatë kontaktit seksual të pa interstimuluar. Rreth 60 % e tyre kanë probleme me arritjen e kënaqesisë seksuale dhe janë të pakënaqura nga sjelljet nokturne të bashkëshortëve.pra në çfarë mase janë meshkujt përgjegjës për këtë?Postuar më parë nga reni00
Përgjithësisht që femrat të arrijnë orgasmën,kanë nevojë për më tepër stimulim nga sa siguron interkursi i paster, dhe për çudi mbi 30 % e tyre preferojnë orgasmën nonkoitale.
Në shoqërinë akoma puritane shqiptare, rreth 70 % e femrave e quajnë orgasmën jo gjithmonë të nevojshme,nëqoftëse orgazma mashkullore kryhet në kushte sui generic, pra në interkurs normal pa tensione për femrën dhe me kënaqësinë dh bashkëpjesëmarrjen e saj.Mjaft femra mbi 50 % shpesh shtiren se arrijnë orgazëm, për të kënaqur partnerin.
Perqinda e femrave që nuk arrijnë orgazëm bie me moshë më manure të ndjeshme, sigurisht deri në një fare moshe.
Kjo temë është mjaft e gjërë, dhe nuk dua të zgjatem më shumë, për gjininë femërore.
sereno
PS
Kujdes mos e merzit PINKUN[/QUOTE]
PINKUN? Noooooo. e dua shume
sereno
me falni mua::: Ca dmth interkurs?????
Falur qofsh
nga mezi e poshte
...ajo te konfuzoi ty mi? Po ja, ti pasi e lexove dhe e rilexove fjaline prape nuk arrite as ta hamendesoje kuptimin?
Nuk paske genjyer ke vendndodhja, shume larg qenke lol.
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Postuar më parë nga KaLTerSi
Kaltersi ,
ti ndihmoje shoqen kur ka nevoje .. lol mos i bi dhe ti larg e larg nga Kina .. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
interkurs ...i paster dmth kontakt seksual duke perdorur vetem organet seksualelolPostuar më parë nga helene
sereno
Ore juve tani vazhdoni te flisni per orgazmat, or ar ju heving uan now tugedhër?![]()
Krijoni Kontakt