Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anëtarësuar
    07-08-2006
    Postime
    134
    hej kete perfect keylooger a mund ta gjejme si full version nese ka mundsi
    Me respekt Arianiti

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Programi (Versioni 1.62):
    h**p://www.blazingtools.com/downloads/i_bpk2003.exe

Key/Fix:
    h**p://rapidshare.de/files/8931806/Perfkey-bb-12-10.rar.html

Shenim: ** eshte perdorur per te caktivizuar linkimin direkt nga kjo faqe. Kopjoni linkun dhe zevendesoni ** me tt ne adres barin e shfletuesit tuaj. Perfect Keylogger SUCKS dhe detektohet nga te gjithe antiviruset e njohura. Provoni XP Advanced keylogger me opsione FTP apo SMTP.

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Wb F-I.
    Si te kom plako?Mire ke qene se u bo kohe qe ste shofim?Ia kalofsh mire dhe gjithe te mirat.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hey Arush Plak ... Kam dale nje xhiro te shkurter. Edhe ty te uroj gjithe te mirat e mundshme.

Un e shkarkova por gjat intalimit te programit te dalin nja 3 trojane.Nese ka ndonje link pa trojan? Pyetja ime eshte : si mund ta transportoj keylogerin te nje kompjuter tjeter.Situata eshte e tille : une dua te pergjoj nje shokun tim qe eshte i lidhur ne internet si mund ta fus keylogerin ne kompjuterin e ketij shokut dhe si mund ti marr te dhenat nga kompjuteri i tij dhe ti shkarkoj te kompjuteri im?

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Ditmir Zhuka
    Un e shkarkova por gjat intalimit te programit te dalin nja 3 trojane.Nese ka ndonje link pa trojan? Pyetja ime eshte : si mund ta transportoj keylogerin te nje kompjuter tjeter.Situata eshte e tille : une dua te pergjoj nje shokun tim qe eshte i lidhur ne internet si mund ta fus keylogerin ne kompjuterin e ketij shokut dhe si mund ti marr te dhenat nga kompjuteri i tij dhe ti shkarkoj te kompjuteri im?
    Kjo eshte ajo qe te thashe edhe une. Antiviruset e detektojne ate lloj antivirusi. Per te dreguar dikujt nje keylogger te duhet dika si SC Keylogger Pro i cili nepermjet konfigurimeve te tua nderton nje keylogging engine custom me ikonen qe deshiron ti (psh si dok word apo jpg) dhe me parametra e duhur smtp apo ftp. Tjetrit ia dergon me mail (te zipuar sepse shume sherbime nuk lejojne dergimin e .exe) dhe ne momentin qe e ekzekuton ai infektohet dhe tastet e shtypura te dergohen ty me mail ose ngrihen me ftp ne webspace in qe ke. Mund ta programosh edhe qe te c'instalohet vete ne nje date te caktuar.

Ky programi qe thua ti duket i mire , a e di ku mund ta marr?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2006
    Postime
    22
    Po qka ju duhet more KEYLOGGER-i ?? .po kend doni ta pergjoni ?? edhe anetaret e e familjes suaj (vellaun apo motren ) qe e perdorin pc e juaj doni ti pergjoni a?? doni tja vidhni pasword-at a ???.po ku eshte intimniteti i antareve te familjes more ??.
    Me dukeni sikur ne kohen e xha enverit.
    o shqiptar mirruni me diqka me te vleshme e jo me spiunim .

Citim Postuar më parë nga djaloshari
    Po qka ju duhet more KEYLOGGER-i ?? .po kend doni ta pergjoni ?? edhe anetaret e e familjes suaj (vellaun apo motren ) qe e perdorin pc e juaj doni ti pergjoni a?? doni tja vidhni pasword-at a ???.po ku eshte intimniteti i antareve te familjes more ??.
    Me dukeni sikur ne kohen e xha enverit.
    o shqiptar mirruni me diqka me te vleshme e jo me spiunim .
    Me sa duket ti si paske lexuar postimet e mesiperme , KEYLOGER MUND TE PERDORET EDHE PER QELLIME POZITIVE!!!

i/e regjistruar Maska e x-e-n-i
    Anëtarësuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    se di a e ka provu ndokush programin winspy , program me te forte sma me mendja qe ka sepse perdoret edhe remote install, pra ja qone si foto ndokujt dhe dihet ma qka bone hehe,, por desha te ju pyes mos e ka ndokush full version ndokush sepse une e kam perdor vetem si trial dhe shume me ka pelqyer,,

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Java - Ngjarjet e tastierës në Java
    Nga javac në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 16:17
  2. Reklama "pop up" vjedh fjalëkalimet, keylogger
    Nga benseven11 në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 09:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •