hej kete perfect keylooger a mund ta gjejme si full version nese ka mundsi
Me respekt Arianiti
hej kete perfect keylooger a mund ta gjejme si full version nese ka mundsi
Me respekt Arianiti
Programi (Versioni 1.62):
h**p://www.blazingtools.com/downloads/i_bpk2003.exe
Key/Fix:
h**p://rapidshare.de/files/8931806/Perfkey-bb-12-10.rar.html
Shenim: ** eshte perdorur per te caktivizuar linkimin direkt nga kjo faqe. Kopjoni linkun dhe zevendesoni ** me tt ne adres barin e shfletuesit tuaj. Perfect Keylogger SUCKS dhe detektohet nga te gjithe antiviruset e njohura. Provoni XP Advanced keylogger me opsione FTP apo SMTP.![]()
Wb F-I.
Si te kom plako?Mire ke qene se u bo kohe qe ste shofim?Ia kalofsh mire dhe gjithe te mirat.
Hey Arush Plak... Kam dale nje xhiro te shkurter. Edhe ty te uroj gjithe te mirat e mundshme.
Un e shkarkova por gjat intalimit te programit te dalin nja 3 trojane.Nese ka ndonje link pa trojan? Pyetja ime eshte : si mund ta transportoj keylogerin te nje kompjuter tjeter.Situata eshte e tille : une dua te pergjoj nje shokun tim qe eshte i lidhur ne internet si mund ta fus keylogerin ne kompjuterin e ketij shokut dhe si mund ti marr te dhenat nga kompjuteri i tij dhe ti shkarkoj te kompjuteri im?
Kjo eshte ajo qe te thashe edhe une. Antiviruset e detektojne ate lloj antivirusi. Per te dreguar dikujt nje keylogger te duhet dika si SC Keylogger Pro i cili nepermjet konfigurimeve te tua nderton nje keylogging engine custom me ikonen qe deshiron ti (psh si dok word apo jpg) dhe me parametra e duhur smtp apo ftp. Tjetrit ia dergon me mail (te zipuar sepse shume sherbime nuk lejojne dergimin e .exe) dhe ne momentin qe e ekzekuton ai infektohet dhe tastet e shtypura te dergohen ty me mail ose ngrihen me ftp ne webspace in qe ke. Mund ta programosh edhe qe te c'instalohet vete ne nje date te caktuar.Postuar më parë nga Ditmir Zhuka
Ky programi qe thua ti duket i mire , a e di ku mund ta marr?
Po qka ju duhet more KEYLOGGER-i ?? .po kend doni ta pergjoni ?? edhe anetaret e e familjes suaj (vellaun apo motren ) qe e perdorin pc e juaj doni ti pergjoni a?? doni tja vidhni pasword-at a ???.po ku eshte intimniteti i antareve te familjes more ??.
Me dukeni sikur ne kohen e xha enverit.
o shqiptar mirruni me diqka me te vleshme e jo me spiunim .
Me sa duket ti si paske lexuar postimet e mesiperme , KEYLOGER MUND TE PERDORET EDHE PER QELLIME POZITIVE!!!Postuar më parë nga djaloshari
se di a e ka provu ndokush programin winspy , program me te forte sma me mendja qe ka sepse perdoret edhe remote install, pra ja qone si foto ndokujt dhe dihet ma qka bone hehe,, por desha te ju pyes mos e ka ndokush full version ndokush sepse une e kam perdor vetem si trial dhe shume me ka pelqyer,,
Krijoni Kontakt