Për çdo gjë që shtypet në tastier ai i lexon dhe i ruan....
Për çdo gjë që shtypet në tastier ai i lexon dhe i ruan....
Me falni sepse e di qe kjo eshte e perngjashme me nje teme te shtruar me pare por megjithate nuk arrita te keme nje koncept te qarte mbi keylogger - in. Per c'far sherben?
Keylogger eshte nje program qe te vjedh gjithqka qe ti shkruan ne kompjuter (vjedh edhe passwordat dhe disa keylogger mund ti klasifikojne passwordat si Msn Messenger passwords , yahoo messenger passwords etj..) !
Ky eshte nje pershkrim i shkurter , ndersa per tu mbrojtur perdoren Anti-Hook ose Anti-spy si psh Advanced Anti Spy ).Pastaj jane disa keylogger qe nuk i detekton anti-virusi prandaj perdoret Anti-Spy , une para disa ditve e kam hjekur nje te tille me Trojan Hunter(program kunder trojan).
Une e perdor Golden Keylogger eshte super.
me se shpeshti e perdiri qe te mos me humben linqet.
Force-Intruder,,a kishe mujt me ma dhane programin qe e perdsor ti si keyloger se shume ka me nevoitet tu kisha falenderu shume ,,nese po ateher qoma tek shkelzeni_04@yahoo.com
njerez shkarkoni win ddk keni nje driver keyboard aty, modifikojeni sipas deshires sigurisht me ndihmen e rootkit.com dhe ja ku keni keylogger perfect, driveri i tastieres qe ben kete funksion vetvetiu.
Gjithsesi mua me duket shume ordinere nje gje e tille.
Nese e ka kush kodin e Perfect keylogger's te ma dergo ne mp, faleminderit.
Dito.
Nje me siper ka bere nje pyetje cfare eshte . Dhe pergjigja ishte se eshte thjesth nje tip spiuni. Me mire te themi ju si i perdorni programe te tilla dhe a mund ti nisesh me ane te internetit ne kompjutera te caktuar. Cfare mund te besh me nje keyloger ose me mire ndonjeri qe mund te kete ndonje informacioni do i jem mirenjohes....
Postuar më parë nga che_guevara86
Vetem ne Pc tande nuk mund ta nisish askund....mundesh vetem tja instalojsh ndonje shoqe kur ke shkuar per kafeose ne internet kafee
![]()
Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
dergohet edhe nga interneti shoku...
ka programe te vegjel ( sja mbaj mend emrin ) qe e bashkon key logger.exeme njedosje JPG dhe ja dergon viktimes.. kur hap foton i instalohet key logger automatikisht dhe cdo LOG te vjen ty me email ( varet se si i ke bere settings te key logger )
Krijoni Kontakt