se dija une qe kur them "Jo " .. dmth " Po" .. dhe e kunderta( mire qe e mesova kete tja them te tjereve qe te kene kujdes .. kur them po dhe jo ) lol
Po
Jo
Asnjera
se dija une qe kur them "Jo " .. dmth " Po" .. dhe e kunderta( mire qe e mesova kete tja them te tjereve qe te kene kujdes .. kur them po dhe jo ) lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk e shtova si opsion Ndoshta tek pergjigja e pyetesorit sepse per mua fjala Ndoshta nenkupton PoPostuar mė parė nga mad
Po kur ste thone asnje nga keto, po te plasen me te puthura e jeta vazhdon normalisht qysh quhet??
Mos ji kaq i sigurte. Mund te jete dhe polite "JO"!Postuar mė parė nga AuGuSt_
![]()
Shprehjen nuk e ke shkruar sic duhet August , megjithate mendimi im eshte se kjo eshte vetem nje shprehje dhe nuk duhet aplikuar patjeter ne c'do rast
Mua nuk me jepni shprese?
Dje me thane "jo" per dicka dhe sipas August dmth jam ne "ndoshta".
C`duhet te bej qe ajo ndoshta te kaloj ne po?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Mendoj se JO eshte nje dhe e vetme..
Ndersa kur thote "ndoshta" ka dhe nenkuptimin PO brenda saj..
Pastaj fundi i fundit asgje nuk eshte 100% e sigurt..
Te ishin Pergjigjet e femrave Formula...Meshkujt do ti gdhinin netet per ti mesuar ato permendesh..
Nuk eshte turp te lindesh injorant,
te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)
Nqs. po flet per c'duan te thone femrat me kete apo ate fjale, atehere duhet te riformulosh pyetjen dhe mos jua drejtosh vetem femrave por gjithe njerezve.
Pohimi ose mohimi duhet mare per ate qe eshte dhe ate qe thote. Ata qe i perdorin shpesh jane njerez trima, impulsive, qe s'ju ben syri tėrr.
Pavendosmeria ose fjala "ndoshta" jane shenje e atyre qe ndiejne dhe mendohen shume. Te ndjesh dhe te mendosh gjate ose thelle per dicka para se ta thuash, ne kohet e sotme konsiderohet dobesi. Prandaj dita-dites shtohen njerezit qe s'mendojne ose s'ndiejne, qe leshojne fjale (pohime/mohime) te renda ku t'ju behet mire... per t'u bere te forte dhe per te vrare te dobetit.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Fjala NDOSHTA nuk ekziston ne fjalorin tim.Do komplikonte te gjithe jeten time.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Kjo mua me duket nje shprehje shume me vend sepse ne shumicen e rasteve asnjehere nuk duam te shprehim ate qe kemi ne mendje .Ka shume situata qe duhet te permbahemi dhe te mos shprehim ate qe mendojme duke pohuar osse mohur ose dhe duke thene ndoshta kjo varet nga situata ne te cilen ndodhemi mbase per kete teme do vlente nje shprehje e vogel :Zoti na ka dhene gjuhen per te fshyer mendimet !!Postuar mė parė nga Ana78
Me respekt
AuGuSt_
Krijoni Kontakt