Ti Lutemi Zotit qe te shpetojne ata femijet e pafajshem qe jane mbyllur ne ate shkollen ne Rusi..nen kercenimin e tritolit .. e tu kthehen shendoshe prinderve e gjysherve qe i presin zemer dridhur..
Amen..
Ti Lutemi Zotit qe te shpetojne ata femijet e pafajshem qe jane mbyllur ne ate shkollen ne Rusi..nen kercenimin e tritolit .. e tu kthehen shendoshe prinderve e gjysherve qe i presin zemer dridhur..
Amen..
I bashkohem lutjes.Zoti u ndihmofte.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Edhe une gjith.... Amen
Edhe une i bashkangjitem lutjes tende Brari . Do Zoti kthehen shendosh e mire pran prindeve te tyre .Postuar mė parė nga Brari
Lutem me gjithe shpirt .
Amen
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ALBA : 02-09-2004 mė 17:12
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
God Bless them and their familys
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Ne nje bote qe eshte kthyer ne xhungel te vertete,uroj dhe shpresoj jehona e lutjeve tona te arrije ne veshet e Perendise,nese akoma nuk ka kthyer kurrizin me ato qe i shohin syte.
Eshte nje tmerr i vertete te shikosh te ngujuar boten e pafajshme feminore.
Zoti vente dore per te shmangur kete tragjedi.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Qofshin jetegjate dhe ngelte vetem nje enderr e keqe!
O ju njerez te urte, nje pyetje dua t'ju bej me sinqeritet:
C'emer u vihet ketyre qenjeve qe vrasin krijesen me te pafajshme, femijen?!
Pyetja ime, e shtyre nga makabra qe me pane syte sot, eshte mese e sinqerte...
Kjo kaplloqe qe kam brenda kafkes, nuk dinte si ti emeronte keto (s'ka emer per to)...
Shihni lajmet para se te pergjigjeni...
Keto nuk kane as emer as shpirt dhe nuk mund t`i quash njerez.
Zoti u ndihmofte femijeve per te hjekur traumat nga kjo qe u ndodhi.Sa per ata te tjeret qe shkaktuan kete,e morren te veten.
P.S: Ndonjehere me vjen keq qe i them vetes njeri,se bashku me 6 miliarde tjere,sidomos kur shof te tilla gjera.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt