Odeono,
Henrin e kena goce,edhe ate alamet goce kshu qe mos bej gabimin tim dhe mos iu refero si mashkull. he!![]()
Dashuri pa pasion nuk ka!
Odeono,
Henrin e kena goce,edhe ate alamet goce kshu qe mos bej gabimin tim dhe mos iu refero si mashkull. he!![]()
Dashuri pa pasion nuk ka!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Eshte e veshtire te dashurosh me arsyen ashtu sic eshte e veshtire te mendosh me zemren. Jam i te njejtit mendim me ty kur thua, "sepse arsyeja eshte nje rrufjane shume shume me e mire se deshira e zjarrte dhe e cmendur", por jam kundra, "me mire te zgjedhin per ju ata qe ju duan".
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
Odeon po te pergjigjem dhe une nese e pranon...Postuar mė parė nga Odeon_relax
Ta bejme si ne kohen e xhahit..Te kete shkolle familje te mire pune te mire shtepi etj me radhe pra personi perfekt per syte e prinderit duhet te perbushe te gjithe keto virtyte,gje e cila me duket e pamundur keshtu i dashur Oni .........E kuptoni te gjithe se cdua te them..Impossible...
Me pak fjale kuptimi i jetes per cdo individ eshte "Dashuria"por smund te quajme dashuri nese nuk ka pasion,do te thote thjesht sipas mendimit tend te zgjedhesh per shok/shoqe jete dike qe pak ashume te na beje te" lumtur"por me ane te sjellses dhe respektit qe na dhuron pasi,persa i perket ndjenjave ti thua duhet te jene nula.....Gje e cila kurre nuk te mbush dhe sarrijme fjalen kyce e cila na motivon te jetojme"Lumturine,dashurine"...
Nga ana tjeter te jap te drejte vetem ne nje pike aty ku thua pak a shume,te dashurojme me mendje dhe zemer nese keto dy gjera sjane te lidhura ngusht me njera tjetren pa dyshim qe sdo te mundemi te jemi te lumtur dhe kjo "dashuri e zjarrte" deshton....
P.S <mendimi im personal,mejor sola que mal acompańada,thone spanjollet...
Me mire vetem se e shoqeruar me dike qe te ben te vuash,pak a shume perkthimi pasi asnje gjuhe nuk perngjan me tjetren....
Jetojme nje here,keshtu ta bejme vetveten te lumtur me sa te mundemi...
Ne ca shekulli jeton mer bab?
Te zgjedhin per ty ato qe te duan?Pse?Mundesia qe ato te gabojne nuk eshte e njejte sa tek ti?Fundja me mire te genjehesh nga pasioni sesa nga ndonje fshatare e djallezuar qe edhe pse s'ka lene gje pa bere,ne syte e komshive del e mire.
Ne kete forme ti heq dore nga shikimet e para te ndrojtura,pasiguria e embel,puthjet e fshehta,perqafimet,daljet duke u kujdesur se mos te te shoh Xhemilja e cila njeh sat eme,dhe nga momenti me i rendesishem:atehere kur i kerkon te behet femra jote zyrtarisht![]()
Kam qene perhere kurioze te di sesi sillen dy te sapofejuar me mbleseri;si mund te sillet njeriu me dike qe se njeh por ama di qe do kaloje jeten me te?!Tmerr!Llahtar!E pa-imagjinueshme
-Hi.Jam e fejuara jote!
>Hi.Jam i fejuari yt!Ma jep cike nr. e tel?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 01-12-2004 mė 10:47
Kam vetem nje limit: qiellin!
Do te te jepja dhe une nje pergjigje Odeon por shoh qe e paske marr pergjigjen dhe te paskan pritur me kembet e para keshtu qe s'po mundohem.
Jo cdo teme qe une hap eshte mendimi im blue_sky, temen une e hapa ta diskutojme bashkarisht dhe te dalim ne nje perfundim te sakte pra dominantin.Postuar mė parė nga Blue_sky
Nese doni mendimin tim lexojeni:
Une jam per dashurine e paster dhe per te une hudhem ne kraterin e nje vullkani te sapo aktivizuar.
Dito.
e larte kjo...Postuar mė parė nga blue sky
![]()
mendo se sa e sa fejesa nuk kane pefundu ne martese nga dialogje si "jo ma jep ti para, jo po ma jep njehere" etj. etj.![]()
(sorry odeon per kte koment joserioz, jashte teme)
ne lidhje me temen do thoja:
Postuar mė parė nga Leila
Postuar mė parė nga Odeon_relax
Mos e gjetc kete dashurine e paster se te beka suicidal.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Por nese nuk dashuron me pasion ath cfare ndryshimi ka dashuria ndaj nje personi te "vecante" , ndaj nje shoku te klase. Kjo eshte ajo qe e ben dashurine te vecante Pasioni brenda saj. Eshte pasioni qe te leviz gjithe trupin.
S'mund te le te tjeret te zjedhin fatin tim se mbas nje fare kohe nese e shoh qe ky person nuk ishte ai /ajo qe dukej ne fillim , te pakten ti bie murit me koke se isha une ajo qe e zjodha , ndersa te ma zjidhte familja do shkoja dhe tu qurravitesha atyre se ata ma gjeten fatin.
ncnncncnc
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Kurre me dashuri i bie te mendosh me ate paragrafin e meposhtem tendin Odeon, ate "me pasion" mund edhe ta heqesh,nuk sjell ndonje ndryshim..
Une mendoj se me nderhyrje e "te bera", zor se mund kete tjeter vec respekt..ndoshta me kalimin e kohes nese gjehet perputhja pakez dashuripasioni eshte shume larg.
Vete kerkoj per shume..Preferoj vrapin per rrezim sesa te mos vrapuarit(E ka fajin ai per kte
)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt