Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Me nje fjale: Kurre me dashuri me pasion

Ju pyes a duhet te dashurojme me pasion apo me analizen e meposhtme qe po ju shkruaj?

Mos zgjidhni ju vete, ne baze te nje dashurie te zjarrte qe gjithmone te genjen. Kam pare shume martesa te tilla qe perfundojne ne deshtim. Me mire te zgjedhin per ju ata qe ju duan. Veshtrimi objektiv sheh cka eshte me e sakte, sepse arsyeja eshte nje rrufjane shume shume me e mire se deshira e zjarrte dhe e cmendur.

ju si thoni?

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Me mire te zgjedhin per ju ata qe ju duan.
    Ua propozova kete mundesi prinderve te mi,(meqe jam e bindur per dashurine e tyre) por refuzuan... Jo, me thane, dhe te mos te te degjojme me kerkesa te ketilla allasoj dhe te pam dhe nje here me kanunin e Lekes ne dore do kesh hesape te tjera me mua dhe tet ate.
    Ndaj o Odeon, tani me duhet te pervesh menget, hap syte, ngrej veshet, e tu m'shoj kembeve ne kerkim te princit tim te kalter(ua, paska te njejten ngjyre si epiteti im)

Toleranca, eleksiri i lirisė.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e shoh Odeon shume i zhgenjyer je kohet e fundit ...

por nje gje mos e harro pasioni per dashurine nuk vdes kurre !!

leri ato te tjerat jo po prinderit jo po lagja ... a thua te tjeret e dine se cfare do ti ?? nahh i dont think so .. ti e njeh veten tende me mire se kushdo tjeter !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    e shoh Odeon shume i zhgenjyer je kohet e fundit ...

por nje gje mos e harro pasioni per dashurine nuk vdes kurre !!

leri ato te tjerat jo po prinderit jo po lagja ... a thua te tjeret e dine se cfare do ti ?? nahh i dont think so .. ti e njeh veten tende me mire se kushdo tjeter !!
    Dini gje kush eshte odeoni ju, a nuk mendoni se mund te jete shtirje dhe jo ajo qe duket ne keto postime. Nejse une them te aludosh por jo domosdoshmerisht te besosh.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Besoj se po te zgjedhesh vetem pasionin, ose vetem llogjiken rezultati nuk do te jete i shkelqyer. Parimisht do sugjeroja llogjiken por varet nga rasti. Puna eshte ta gjesh ti ekuilibrin, se ne fund te fundit vetem ti e di se kush eshte me e mira per ty. Une per vete si thashethemexhi qe jam shpeshhere i pyes ata qe kam rreth e rrotull per vendime te rendesishme qe mund te marr. Eshte e rendesishme per t'i dhene me shume kontekst vendimit qe do marresh. Thjesht e shikon nga nje prespektive tjeter. Ama ne fund fare vendimi eshte i IMI.

Korcare_Mich_19 Maska e Korcare_Mich_19
    Anėtarėsuar
    21-05-2004
    Vendndodhja
    X$xdetroit* mich *usax$X
    Postime
    22
    une mendoj se dashurine e duhur duhet ta gjesh vet se ben caben vetes tende i thua ca bera se kur ta bejne prinderit u blame them.
    pasaj me mir se e nje ti veten kush te njof ty.:P

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Odeon, nuk eshte me e lehte te rrish me dike per te cilin s'ndjen asgje. Nuk eshte zgjidhje, fare. Idealisht, do ishte me mire te perdorje dhe pasion dhe llogjiken, po kjo eshte e pamundur. As llogjika e vetme nuk mund te mbaje dy persona bashke. Po pse flas une... ja, provoje vete.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Dini gje kush eshte odeoni ju, a nuk mendoni se mund te jete shtirje dhe jo ajo qe duket ne keto postime. Nejse une them te aludosh por jo domosdoshmerisht te besosh.

Nuk e di kush eshte Odeoni dhe skam nder mend te te njoh

e thashe ate duke u bazuar ne postet e tua te fundit .. dhe nese vertet mund te kete shtirje aty .. then ti injoroje kete reply tim

gjithe te mirat
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Odeon, ma ndaj iēik kėt dashurinė nga martesa djalė, se prandaj po ngatėrrohesh mė duket. KAm pėrshtypjen (mbase te gabuar - hė?) se ne castin qe ben kete dallim, zgjedhja nuk te duket dhe aq e veshtire.

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Henri
    Odeon, ma ndaj iēik kėt dashurinė nga martesa djalė, se prandaj po ngatėrrohesh mė duket. Kam pėrshtypjen (mbase te gabuar - hė?) se ne castin qe ben kete dallim, zgjedhja nuk te duket dhe aq e veshtire.
    Pershendetje Henri:

Piksepari ju falenderoj per pjesmarrjen tuaj ne temen time. Le te shkojme tani ne analizen e shkurter te asaj qe nuk je e qarte. Normalisht Dashuria eshte ajo porta e madhe qe te con drejt konkluzionit martese, pra une nuk e ndaj dot dashurine nga martesa. Per mua odeonin dashuria eshte si ajo lenda e pare per tu perpunuar dhe produkti eshte martesa qe i jep fund dashurise pasionale ne vitet ne vazhdim. Vjen nje kohe kur ndienjat sentimentale kthehen ne vese domosdoshmerisht jetesore si dashuri aterore, miqesi e perjetshme, ngrohtesi familjare, e shume te tjera qe sme vijne ndermend momentalisht.

Me respekt Odeon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 28-10-2004 mė 13:31

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •