Nuk ekzistojne. Mgjs une i pres qerpiket e mij me gershere rregullisht dhe me rriten brenda 2 muajve. Keshtu qe... duro, them.
Nuk ekzistojne. Mgjs une i pres qerpiket e mij me gershere rregullisht dhe me rriten brenda 2 muajve. Keshtu qe... duro, them.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
norda per vetullat mqs ndonjehere te dalin jashte vije, ose bien poshte sic me ndodhte edhe mua te keshilloj te besh "trimming" , ose hmmmm dmth rrallim , jo te heqesh vetullat thjesht ti presi me mjete speciale tamam per vetullat une keshtu bera per te miat dhe tani i love my eyebrows.
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
pret qerpiket????? kte se kisha degjuar ndo nje here!!!Mgjs une i pres qerpiket e mij me gershere rregullisht dhe me rriten brenda 2 muajve.
sa per vetullat ti qe hape temen mir i ke vetem kujdes pak fillimin e vetulles mos ta hollosh shume, mundesisht mos te heqesh fare atie.
C'ben teknollogjia e sotme....e nxjerr tjetra vetullen foto dhe ja, njerezit japin mendime...bukuri.
Po me pjeset e tjera te trupit o goca...?
i ke rene me te kuqePostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
po jam shum dakord edhe une se vetullat eholla te humbin krejt bukurinePostuar mė parė nga La_Lune
Po, po... i pres qerpiket me gershere, sidomos ato perballe. Ndryshe me ngecin te syzet.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
"sme bejn me kepucet do pres gishtat" e paske ti.
po ik bli kepuce me te medhaja mi dreq
dhe un e kam kte "hallin" e qerpikve qe me prekin te syzet (e djellit) po gjej alternativa te tjera nuk pres qerpiket!!!
he mi tu rrit vetlla....a je qetesuar tani??? ;-)
Enya-Adiemus
hahaha u cme shkrive tu rrit vetlla thote hahahah.te marrte e mira ty se me bere te qesh.![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt