Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga KNFC
    Per ke eshte i interesuar,dhe po qe se je vertet me dokumenta te regullta italiane,ndiq ate variantin e Republikes se Irlandes.Zbrit ne aeroportin e Dublinit,merr autobusin qe te con ne qender.Aty gjej Conolly Train Station.Pri bilete dhe per tre ore je ne Belfast.Po pe njeri para se te hysh te treni mos u shqeteso,se nuk kontrrollojne dokumenta,po jane per biletat.Mire se erdhe ne U.K.Sa te dalesh nga stacioni,merr nje taksi dhe thuaji te te coje ne Port Ferry ku behen udhetimet per Stranaer(qytet i vogel ne Skoci).Merr tragetin udheton cik me shume se nje ore.Arrite ne Stranaer,Skoci.Sa zbret,ke nje autobus qe shkon ne London Victoria.Po nuk e gjete kete autobus merr trenin.Stacionin e ke sa zbret nga trageti.Vetem ki parasysh se treni i fundit qe aty niset ne 7:30pm.Leviz per Glasgow ose Edinburgh.Qe aty pastaj merr trenin per ku te duash ti.Gjate tere kesaj rruge,dmth sa del nga aeroporti i Dublinit,(deri aty te duhet permesso di soggiorno,ose nonji dokument fallco qe te lejon te hysh ne Irlande) deri ne cdo qytet te Anglise nuk te kerkon askush dokumenta.
    Rruge te mbare plako.
    Perderisa Irlanda e Jugut nuk eshte ne Schengen si u shkonka me sogiorno atje?

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Po ca te them une Kyeplaku,nje njeriu im ne Itali u interesua dhe me tha qe mund te shkohet me soggiorno.Vetem direkt ne Angli nuk hynte dot,ndersa per Irlande tha se hynte.Me kane genjyer,po genjej edhe une.lol.
    P.s Je i sigurt ti qe Irlanda nuk eshte ne Shengen??Mbaj mend qe kur isha ne Shqiperi para ca vitesh,thoshin se per Irlande te duhej nje vize pak specifike,qe quhej Vize Shengen Extra.Njesoj si shengen por duhet te plotesoje ca kouhste me shume si aplikant.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 22-12-2005 më 09:21
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga KNFC
    Po ca te them une Kyeplaku,nje njeriu im ne Itali u interesua dhe me tha qe mund te shkohet me soggiorno.Vetem direkt ne Angli nuk hynte dot,ndersa per Irlande tha se hynte.Me kane genjyer,po genjej edhe une.lol.
    P.s Je i sigurt ti qe Irlanda nuk eshte ne Shengen??Mbaj mend qe kur isha ne Shqiperi para ca vitesh,thoshin se per Irlande te duhej nje vize pak specifike,qe quhej Vize Shengen Extra.Njesoj si shengen por duhet te plotesoje ca kouhste me shume si aplikant.
    Ty vella 'tu befte goja mjalt' vetem mos na cosh deri ne Irlande kot

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E clodhesh kot o Kryeplak , me mire shko ne Skiperi , aty ku ka nevoje atdheu . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •