Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 102
    ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242

Pse zbukurohet Femra?

1 pytje kisha une per ju femrat:
    Pse zbukurohet Femra kur del nga shpia? Nje proces qe me se shumtin e kohes merr mbi 1 ore.
    Shume jane te mendimit se zbukurohet per te terhequr seksin e kundert.
    Une jam i mendimit se ajo kerkon te sfidoje konkurentet e shumta qe e presin jashte shtepie? Me nje fjale ajo "llangoset" e "zhgryhet" per "inat" t femrave t tjera. Ky fenomen nuk ekziston tek meshkujt, ose te pakten deri tani s'ka ekzistuar, se ca meshkuj kane filluar te obsesohen me pamjen e tyre jashtme.

konti z
    timeo Danaos et dona ferentes

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Se pari nje femer zbukurohet per te kenaqur veten dhe se dyti ambnjentet ku prezantohet. Profesioni im kerkon qe te kem nje look perfekt per t`i dhene siguri klientes. Nuk mund te trajtohesh tek nje estetiste qe nuk ben kujdes per trupin dhe fytyren e saj! Nuk mund te trajtosh flokun tek nje parukiere qe s`mban flokun e saj ne trajten e duhur! Me kete argument, rrezoj mendimin e siperfolesit. Eshte e kendeshme nje femer qe kujdeset per veten dhe e neveritshme nje tjeter qe nuk shpenzon asnje minut kohe per veten. Ne fakt femra nuk duhet te zbukurohet vetem kur del nga shtepia por edhe kur pret burrin qe vjen i lodhur nga puna, keshtu shpreheshin gjyshet tona. Femrat e zbukuruara kane personalitet dhe te imponojne respekt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    Naples, Florida
    Postime
    7
    Mira asnji skishte me e thon me mir. Por nji pyetje kam per Une Jam Z: Shikon ne rruge nje vajze te rregulluar dhe nje tjeter pa tualet cfare komenti beni midis shokesh? Dhe nji gje tjeter, ka nji ndryshim shume te madh midis tualetit te rregullt dhe zhgrryerjes.

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Po mire mi Mina se ti je estetiste, po une e kisha llafin per femren ne pergjithsi. Po ato qe punojne cashier ne Wal-Mart apo kuzhiniere ne McDonalds per ke bejne tualet per klientat?!
    Saper mua Pranvera23 me pelqejne femrat natyrale pasi ato qe "zhgryen" (sic e sheh eshte ne thonjeza) mua me duken fallco. Femres qe i duket tualeti natyral i them femer une. Ato femra qe "zhgryen" per te terhequr meshkujt e dine vete se cfare meshkujsh terheqin.

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Pranvera - Sa per punen e atij komentit me shoket, nqs femra pa tualet ka gjoksin me te madh, themi y ca.....

i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    une mendoj se femra zbukurohet...per te qene e sigurte per aparencen e saj...sepse ne njefare menyre zbukurimi tregon kujdesin per vetveten!(nqs me zbukurim nuk kuptojme vetem tualetin...por edhe nje sere procesesh te tjera)
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Une e kisha llafin per tualetin sepse dihet qe edhe "sjellja e zbukuron njeriun". Tualeti perdoret ne vecanti prej femres, prandaj e pashe si dukuri femerore dhe desha te gjeja shkaqet se perse perdoret prej saj.
    Medea shqip te lutem- Aparenca=pamje e jashtme

flm per pergjigjen

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Qellimi i pare ne zbukurimin e nje femre mbetet gjithmone seksi i kundert (ose dhe seksi i njejte ne rastin e lesbians). Kuptohet duke pasur qellim te afrojne mashkullin ju duhet te kalojne rivalet e tyre, kjo e shtyn nje vajze tu jape rendesi dhe vajzave te tjera apo cfare ato mendojne per paraqitjen, pasi nq se ajo tjetra rregullohet me mire, "ai" i cili ishte qellimi jot, kthehet ne qellimin e saj dhe kaq e pati fitorja

U mundova ta thoja shqip...

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    Konti,
    dru 24 ore dun meshkujt si puna jote. Femrat rrine 2 ore para pasqyre per tu duk natyrale per ju, ju filloni beni edhe presione dhune.

ps: shakate menjane-- jo jo jo, refuzoj te pranoj qe femra zbukurohet VETEM per mashkullin!

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Mire mi Fiori po femrat qe kane mbaruar "gjuetine" dhe e kane kapur "prene" e tyre sipas teje duhet mos te vene tualet?
    Bashkohem me mendimin e nimfes se femra nuk zbukurohet vetem per mashkullin, por edhe per femrat e tjera(perfshi dhe veten e tyre)
    Eshte thjesht nje si pune konkurence qe ndodh midis femrave ne pergjithsi se kush do duket me e bukura.
    Atehere lindin edhe disa pyetje te tjera;
    Sa kohe do i kushtonte tualetit nje femer ne nje bote pa meshkuj?
    Sa kohe do i kushtonte tualetit nje femer e vetme ne nje bote me meshkuj?

shent

P.S nje personazhe e Kunderes ju pergjigj burrit te saj kur ai e pyeti se pse ishte e merzitur keshtu "men don't look at me anymore".

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •