Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar më parë nga Pink_Girl
    a thua valle do vije ajo dite kur meshkujt do i tregojne tradhtite me deshiren e tyre ???
    Pink--e preferuara ime, nuk ka mashkull aq dede qe po tradhetoi(dhe ketu inkludoj te gjitha shtytjet qe rezultojne ne tradheti qofte pija, inertesia, dobesia etj) te veje tek partnerja tij dhe te rrefeje bemen e tij me te fundit.
    Ata qe tradhetojne shkarazi keshtu si padashje nuk tregojne sepse nuk duan te rrezikojne qofte per nje cast te vetem humbjen e partneres se tyre, sepse tek e fundit nuk ishin koshient kur tradhetuan ndaj dhe sinqeriteti ne kete rast eshte i mbivleresuar, sipas logjikes se tyre.
    Ata qe e kane te udhes tradhetine, bravo u qofte sepse sigurisht gjejne sheshin pa bejn persheshin.

Stormo -- jo vetem ti, por shumica per te mos thene te tere nuk do kishin guxim te tregoheshin te sinqerte per tradhtine.
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    E lexova kete Kaltersine tone me deshire, se mezi e kemi dhe e pacim perhere!
    Vetem me ben pershtypje dicka e vogel: Mire une qe u bera disa here skllav i te mallkuares dhe ndjelleses 'tradheti' ...po ju nga dreqin i dini kaq mire shkaqet e arsyet e tradhetise ?!

Nje shoku im thote nje shprehje me vend, e cila eshte: 'Tradhetine te gjithe e deshen, por tradhetarin asnje!'

E une pra, po te deklaroj ty e te gjithe te tjereve qe me mbahen si te ndershem, sikur nuk kane tradhetuar e nuk tradhetojne kurre, qe , nuk egzisto ajo femer apo mashkull qe shkel mbi kete toke ...qe nuk tradheton!

Cdo lidhje (dashuri) lind nje dite dhe do vdesi nje dite! Asgje nuk eshte absolute ne kete bote dhe robt vec rrejne veten dhe te tjeret duke u mbushur mendjen. Vet, njeriu, lind nje dite dhe nje dite do vdese!

Sado e mire qofte nje femer, do vije nje cast qe do tradhetoje ne mendjen e saj (per mua po tradhetove me mendje eshte njelloj si te kesh tradhetuar fizikisht, realisht, seksualisht)! Njeriu eshte qenie e cuditshme. Kurre nuk ngopet dhe gjithnje kerkon, kerkon dicka te re, dicka me te mire, dicka qe e mrekullon ne enderrat qe ai/ajo thur. Edhe partneri eshte si ajo puna e makines qe kur e bleve te re e preferoje aq shume dhe ne te ardhmen te del pak qejfit. Juve romantikeve, sentimentaleve apo skolastikeve ju duken teper te ashpra keto krahesime qe mund te bej une, sepse akoma jeni duke fluturuar dhe si keni ulur kembet ne toke...por realiteti eshte Ky! ...cdo njeri tradheton! PIKE!

Tradhetofshi sa me pak...
    ...Zoti qofte me ju ishalla

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Un njehere kam tradhetuar, dhe doja vdia muaj tjha thojaprej faktit qe sdija a do mbaja dot veten kur te shikoja fytyren e ati qe me donte kur ti thoja keto gjera. Por para se ti thoja un ja tha nje "shoqja" ime... mendoj qe tradhtija eshte torture per te dya anet, nese ti ke ndjenja per ate njeri te cilin po e tradheton.
    Genjshtrat dhe tradhetia sjan per mua, dhe kaq di un!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga DeuS

Nje shoku im thote nje shprehje me vend, e cila eshte: 'Tradhetine te gjithe e deshen, por tradhetarin asnje!'
    Korigjoje pak ate shokun per shprehjen e mesiperme lolllllllll "Tradhetine te gjithe e dashuruan,tradhetarin askush"

Pak a shume i ke rene gjerave ne te si perhere,te gjithe shpesh tradhetojme partnerin/en,ndjenjat e nje lidhje,pasionin e nje dashurie ,endrrat e nje te ardhme.
    Qofte me veprime erotike,qofte me iluzione ,apo epshe qe gacmojne dhe fshihen neper mendje.
    E c'rendesi ka pas mekatit te nje tradhetie sinqeriteti,a mos valle shumica jone kane veshur petkun hyjnor dhe ta falin tradhetine?
    Shume veshtire,ndaj shumica e "tradhetareve" duke ditur se nuk kane per tu falur,kane fshehur mekatin me shprese se do ta mbuloje pluhuri i harreses.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Tradhetia per mua eshte veprimi me i ulet i nje qenie njerezore dhe jo vetem ne dashuri keshtu qe nuk ka rendesi nese tradhtari eshte i sinqerte apo jo,rendesi ka te largohet nga jeta ime.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Korigjoje pak ate shokun per shprehjen e mesiperme lolllllllll "Tradhetine te gjithe e dashuruan,tradhetarin askush"

Pak a shume i ke rene gjerave ne te si perhere,te gjithe shpesh tradhetojme partnerin/en,ndjenjat e nje lidhje,pasionin e nje dashurie ,endrrat e nje te ardhme.
    Qofte me veprime erotike,qofte me iluzione ,apo epshe qe gacmojne dhe fshihen neper mendje.
    E c'rendesi ka pas mekatit te nje tradhetie sinqeriteti,a mos valle shumica jone kane veshur petkun hyjnor dhe ta falin tradhetine?
    Shume veshtire,ndaj shumica e "tradhetareve" duke ditur se nuk kane per tu falur,kane fshehur mekatin me shprese se do ta mbuloje pluhuri i harreses.
    Ajo me bold me siper me pelqeu shum. Ashtu mendoj dhe une... nese dikush edhe mendon per nje njeri tjeter, ajo eshte tradheti, tradheti e dashurise tende per partnerin tend.

Por Kolombi, desha te te ppyesja ty, meqe je me mend, a mendon qe nje tradhetar nuk duhet te besohet me pas tradhetimit te pare dhe mbase te fundit se tij?
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Paçe Maska e Çufo_ Çufo
    Anëtarësuar
    14-01-2004
    Vendndodhja
    San Diego, CA
    Postime
    66
    [QUOTE=arun]
    po flasim per tradhti

PO PRA ATE PO THEM EDHE UNE

KUR TRADHTIA ESHTE E VETEDIJSHME ESHTE E PAFALSHME

NDERSA NDRYSHON PUNA KUR TI TRADHTON NE MENYRE TE PAVETEDIJSHME

PRA DUHEN PARE RRETHANAT KUR TE GJYKOJME NJE NJERI OSE KUR TE MARIM NJE VENDIM NE JETEN TONE

NE ATO DY RASTET QE SOLLI BUNNY ATA DY PERSONAT KISHIN TRADHTUAR SEPSE ISHIN TE PIRE PRA TE PAVETEDIJSHEM SEPSE PIJANECI KUR ESHTE I PIRE NUK E KA VETEDIJEN E TIJ NE DORE PRA FLET DHE VEPRON I DREJTUAR NGA PIJA OSE ALKOLI

NUK THONE KOT SE PIJANECIT I KA HAPUR RRUGE EDHE BUDALLAI

PER KETE ARSYE UNE ISHA DAKORT ME BUUNY

Tradheti e pavetedishme?????????????????????
    Klasike.
    Po te jesh aq i dehur sa absolutisht nuk di ça po ben, jan dy gjera:
    1. mund të kesh një cike vështirsi per ta ndritur ...... interesin (ajo pra ca kujtove ti )

2. quhet përdhunim sepse nuk e ke "consent" për këte veprim

E di që "shit happens sometimes" 99% te rasteve nuk ka tradhëti pa vetëdije.

sa për argëtim, konsideroni dhe një rast te tillë:

Ju jeni të bindur që i/e dashuri/a juar ju ka tradhetur. Eshte duke u sjellë shume i/e dyshimtë dhe nje nga shokët e tu betohet që a pa me dikë tjetër.
    Nga hidhërimi ju lidheni për një natë me një person tjetër.
    Mbas disa ditësh, gjithshka qartësohet dhe del se në të vërtet partneri juaj nuk po tradhëtonte, por ishte në "bussiness trip".
    a quhet çfarë bëre ti tradhëti? A do i tregoni partnerit?

Çufoja ?????????????
    Çufo Çufo o Gjumash
    Shkon në shkollë avash avash

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    pyetjes .. a do ti tregonit partnerit ?

Jooooo Cufooo JOOOOO ... asnje nuk tregon .. si ai apo une e njejta gje !

pse do "tregosh " ? - a thua do te japi njeri medalje per sinqeritet .. ( me mire leri gjerat ashtu sic jane .. nqs eshte meant qe ai ta marri vesh .. do e marri .. se ka raste qe se merr vesh dhe ti nuk do tregohesh vecse nje naiv * duke treguar te verteten .. dhe ne fund te fundit ska per te kuptuar njeri se pse e bere ti .. i vetedijeshem apo jo )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Paçe Maska e Çufo_ Çufo
    Anëtarësuar
    14-01-2004
    Vendndodhja
    San Diego, CA
    Postime
    66
    pyetjes .. a do ti tregonit partnerit ?

Jooooo Cufooo JOOOOO ... asnje nuk tregon .. si ai apo une e njejta gje !

pse do "tregosh " ? - a thua do te japi njeri medalje per sinqeritet .. ( me mire leri gjerat ashtu sic jane .. nqs eshte meant qe ai ta marri vesh .. do e marri .. se ka raste qe se merr vesh dhe ti nuk do tregohesh vecse nje naiv * duke treguar te verteten .. dhe ne fund te fundit ska per te kuptuar njeri se pse e bere ti .. i vetedijeshem apo jo )
    MQS po flasim për medalje sinqeriteti.
    Më ka ndoshur nje rast i çuditshëm me një vajzë. Mbasi u kthue nga pushimet e shkollës; kur u takuam me thotë që gjatë pushimeve kishte puthur nje çun tjetër.
    Edhe tani nuk e di pse ma that atë. Sigurisht që unë dyshoj që nuk ishte vetëm e puthur, por "the humpy dance". Po te isha unë, do e tregoja diçka të tille vetëm po të kisha qëllim të ndahesha; por ajo nuk donte të ndahej.
    Ajo femra merr medaljen e arte për sinqeritet dhe idotësi.

Çufoja ... është e hone dhe s'du me punu.
    Dua gjumëëëëëëëëëëëëëëëëëëëëëë
    Çufo Çufo o Gjumash
    Shkon në shkollë avash avash

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    qendron dhe opsioni " genjeshter " Cufooo

ndoshta ka dash me te be nje cik xheloz .. dhe ka dash attention !

sepse zakonisht kur ndodhin keto gjera .. njeriu mundohet ti evitoje me sa ka mundesi .. dhe jo ti thote vete ( pa e pyetur njeri )

me duket absurde .. ajo mori medaljen e idjotesise dhe naivitetit
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •