a s'mendon se kjo eshte pjesa me e mire odeon? realiteti do te duket me i thjeshte kur i njeh shpirtin njeriut
a s'mendon se kjo eshte pjesa me e mire odeon? realiteti do te duket me i thjeshte kur i njeh shpirtin njeriut
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Ndjej afersi me ty,per shkak se i thua ato qe i mendon,gje qe nuk eshte rast edhe me shumicen tjeter qe hyjne dmth kane kycje ne internet.Postuar më parë nga sweet_babe
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Hemmmmmmmm , pyetje me spec kjo . Shume here ja kemi bere si pyetje dhe vetes por pa rezultate se ndryshe hiqen online dhe ne te vertet ndryshe jane ne jete. Madje kur vjen puna nje krisje e muhabetit ose cfare do lloj perplasje qe mund te ndodhi , nga te dyja palet do kete debatime nga me te ndryshme dhe do dali fytyra e vertet e njeriut. Por me e bukura eshte se kur ndodhen perseri online hiqen sikur asgje nuk ka ndodhur.
Ju besoj vetem atyre qe kam me shume se nje vit qe i njoh e qe i kane kaluar te gjitha provat qe mund ti besh nje personi qe ta pranosh ne listen e miqve te tu te afert. Sa per dashurine online jam jashte teme . S'besoj ne dashurine e njeriut qe shoh perdite e jo online mbas germave.
White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
per disa gjera me shume se sa ne jeten realePostuar më parë nga FLOWER
Sa mund ta njohesh nje njeri qe e ke perballe? Jo shume. Thjesht merrni shanse. C'prisni nga interneti?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
varet se per sa koh flettt menoj se me kalimin e kohes arrin ta njofesh mo shum prap e njef mo shpejt ne jet tamom, tjeter pun nqf lidhjet vazhdoj ene jasht komit athere arrin ti njohesh komplet.
eminemka e ka thon tamom!!
mund ta njofesh 1 rob online po jo tamom se shumica rrejnnn![]()
duke perdorur sinqeritetin , nuk ka menyre tjeter , per ta njohur tjetrin on linePostuar më parë nga FLOWER
pastaj nga njohja on line duke perdorur perseri sinqeritetin duhet te kalosh nje njohjen reale , dhe ketu ka rendesi se ato qe ke thene ne web do te dalin te verteta ose jo , kjo varet nga ato qe ti ke thene on line
pra perseri edhe ne njohjet on line hyjne dhe qendrojne ne themel te maredhenjes sentimentale dhe intime vlerat dhe vetem vlerat
ligji i bumerangut nuk ben perjashtime edhe ne web
Un kam njohur disa goca online qe kan qen shum te mira dhe pe verteti. NJerzit mund ti njohesh online njesoj si mund ti njohesh duke folur perball me ta.
Cdo dite qe kalon jam duke u bindur se me pak,shume me pak mund te njohish nje njeri online per dallim nga jeta reale.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt