nese bisedat bohen mo t'gjata,natyrisht fillon e njef mo shum
jom dakord qe ka rrena plot,po menoj se on line ekziston muncia e te shprehurit te disa gjojna qe si thu dot perball
so varet
un kom bo miq on line qe i kom sh sh xhan
![]()
nese bisedat bohen mo t'gjata,natyrisht fillon e njef mo shum
jom dakord qe ka rrena plot,po menoj se on line ekziston muncia e te shprehurit te disa gjojna qe si thu dot perball
so varet
un kom bo miq on line qe i kom sh sh xhan
![]()
o-le-le firma
mund ta njohesh shume por varet se cpret prej asaj njohje..
smund ta njohesh qe te thuash ky ben e ky sben per mua(pune lidhje etjetj )po pak a shume se ctip esht po fole gjate e kupton qe cke me te!
une thuajse te gjithe ato persona qe kam ne liste i njoh aq sa me mjafton te di cte flas me secilin,te kaloje pak kohe si dua,pa u merzitur..sa per te tjera..nje her bje daci ne kos(pastaj ze mend!!
)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
hmmm online. une kam njohur shume njerez online. po ashtu njoh shume njerez qe kane njohur shume njerz online. pajotohem me Arun kur thote se cfar kerkon do gjesh. puna osht se ka shum raste kur robt nuk e din se ca kerkojn edhe kshu qe nuk e dine edhe ca kan me gjet. gjithsesi sikur se thot Tironcja me kalimin e kohes personat njifen me shume sepse bejn lloj lloj bisedash. ekziston nje fare jete online qe gjithnji e me teper konkuron jeten ball per ball. online mund te flasesh te shifesh te degjohesh te besh biznes te shofesh filma te porositesh ca te nevojitet etj etj etj dhe pse nuk i shtrengon doren kurre personave qe ke te besh.
qe mos zgjatem shume kjo teme eshte hap ketu dhe ka per qellim romancen online. nje gje dijeni nga un edhe kte s'ka bir none ta hedhi poshte se eshte e vertetumenese dy veta jan te sinqerte (lexo Arunin prap) dhe ndjejne pa qene afer ajo eshte PURE feeling , ndjenje -safi- i themi ne. Engjellushen do ta kundershtoj i cik edhe do ta keshillojsha te kete i cik me shum besim te vetja. Stormit edhe Baybit do i thosha qe nese zihesh me dike online nuk dmth qe e ke armik.
perfundimejshen kthehem prap te fjala Arunit 100% dakort me ty lal.
RIPPR
Interneti të jep disa mundësi, të cilat nuk mundet ti gjesh në jetën reale.Postuar më parë nga FLOWER
Vërtet mund të njohësh të ndryshëm në online, por mundësia më e madhe, është të njohësh mashtrusë, gënjeshtarë, hipokritë, imoralë, hajdutë e kështu me rradhë, një sërë kategorish negative.
Njohja e një personi të mirë dhe të përshtatshëm në internet, është njësoj si numurat e llottos apo power boll-it.
E mira e internetit është se të jep mundësi të zbulosh lehtë (nëpërmjet IP ) personin që ke përballë dhe në shumë raste ta ballafaqosh me dhjetra screen namet që mund të përdorë.
Ka nga ata që përdorin 1 screen name për të gjithë, por ka më shumë nga ata që përdorin 1 s/name për 1 person që flasin, d.m.th. po të flasë me 10 ka 10 s/name.
Kjo është e mira e internetit në njohjen e një personi : NXJERR NË PAH, PERSONIN QË KE PËRBALLË ME FAKTE gjë të cilën mbase kurrë nuk do ta arrije ta gjeje në jetën normale.
Besoj se u bëra i kuptueshëm.
Për paqartësi në lidhje me këtë post, kam MP-në![]()
un nuk jam dakort, E pse paska shume gjera qe nuk u thenkan perball.
cdo te thote kjo.
atehere nese do ishte keshtu ne jetokemi me genjeshtra.
alta-bella
Un kam bere mniq online dhe i kam takuar, dhe me ka dale qe kam ditur shume per ta thjesht nga bisedat qe kemi bere online.
Nese po flet per njerez me te cilet nuk ke krijuar shoqeri online dhe thjesht i shikon si flasin, mendoj se kurre nuk do ti njofesh...
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Te mos mundsh te thush gjithcka perball nuk dmth se jeton me genjeshtra, por dmth se jeton me komplekse dhe drojtje.
RIPPR
Une jam dakort me kete Acidin qe djeg ne ate fjalimin qe ka mbajtur me lart.
Sa per njerin aty qe ka shkrepur nje :"mundesia me e madhe eshte te njohesh kriminela e terci verci" dua ti them qe kriminelat mashtruesit etj etj s'kane kohe mendoj une te rrine 24 ore ne interenet se duhet te punojne :P,ndaj s'eshte Mundesia me e madhe eshte mundesi si gjithe te tjerat.
edhe une jam dakort me acidin
ai dj albo ja ka fut kot
te deshtosh ne nje njohje apo disa njohje on line kjo nuk te jep te drejten te pergjithesosh te gjithe perdoruesit e webit si genjeshtare dhe negative
faleminderit per pergjigjet tuaja. cdo mendim qe keni dhene jane dilema qe gjenden te gjitha bashke njeheresh ne nje njohje on-line. mendimi im bazuar ne ato njohje te miat eshte se nese investon ne nje kontak on-line, me kete i referohem kohes, interesit, mendimeve, deshires e te tjera si keto arrin ta njohesh shume, por kurre mjaftueshem-nje njeri nuk arrin ta njohesh asnjehere perfundimisht ne asnje lloj menyre njohjeje; vetem vite te tera bashke do ta benin kete. (pastaj gjithcka varet edhe nga aftesite njohese te nje personi, sa i afte je ta blesh tjetrin ne gjerat dhe tiparet kryesore te karakterit.) deri tani asnje njohje on-line nuk me ka zhgenjyer, kane qene sic i kam menduar.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Krijoni Kontakt