Gjithashtu nese mund te me ndihmoni me 1 program qe i limiton shpejtesine (bandwidthin) . Dua qe tja vendos vet shpejtesin per secilen IP, meqense linja kalon direkt nga serveri njehere.
Gjithashtu nese mund te me ndihmoni me 1 program qe i limiton shpejtesine (bandwidthin) . Dua qe tja vendos vet shpejtesin per secilen IP, meqense linja kalon direkt nga serveri njehere.
instalova mbreme kte programin Bandwidth Controller Standard v1.07 dhe qenka shum i mire , vetem se eshte TRIAL , me ndihmoni dot qe te bej full ?
Sepse versinin 0.15 nuk e gjeta
a ka mundesi te zvogelohet shpejtesia e dow/up per shkak se nese tejkaloj kufirin me duhet te paguaj shume adsl lidhjen
a ka ndonje command windowsi ose ndonje program qe ben uljen e shpejtesis ose konkretisht te bllokoj vec download ose te zvogeloj shpejtesin qe nje file qe behet download per 1 minut te behet shume me ngadal
ju flm
Duhet te shkosh ne kontroll panel/modem.Aty hap modemin tek properties/advanced ulet shpejtesia kb/sek.Klikon poshte ne apliko/ok.Nqs perdor programe manaxher shkarkimesh dhe programe p2p,hap programin,klik ne opsione dhe shiko ku thote download/upload.Aty
ul vlerat e shpejtesise ne sek qe te jene brenda kufijve te lejuar nga serveri.
Pasi ke bere ndryshimet me lart rikontrollon nivelet e shpejtesive,download/upload te kjo faqe.Klik ne butonin "run test speed"
http://www.cable-modem.net/features/oct99/speed.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Postuar mė parė nga benseven11
ne control panel nuk ka modem sepse lidhja me adsl modem nuk krijohet nepermjet modem por vetem krijohet duke shkuar ne create new conection dhe pere kete une mendoj se nga modemi qe shifet ne control panel nuk mundet te behet asgje ne lidhje me kete pik
nuk e di sa jam i qarte per modemin qe e shfrytezoj per lidhje ne internet
nuk ka asnje shenje ne control panel pervec se NETWORK CONNECTION
JU FLM PE RMIREKUPTIMIN
Mos puno ne internet eshte e thjeshte sepse trafikun si heret si vone do ta besh.
KEshtu qe sic llogarit parate llogarit edhe internetin ;![]()
Atehere klik ne linkun internet connection.Do shohesh nje ikone qe i perket serverit qe te lidh.Kliko me te djathte te ikona dhe zgjedh properties.Te dritarja qe del shiko per butonin modem....Postuar mė parė nga djaloshi27
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Paraqitu tek provajderi dhe kerkoje te te mundesojne kete gje . Nje shok imi ka bere nje gje te tille. Per te ulur nuk bejne prap mos kerko te riteshPostuar mė parė nga jetmirv
![]()
Pėrshendetje,
Dua njė program qė tė mė tregojė se sa e kam lidhjen e internetit, dmth tė mė shfaqė se sa KB ėshtė linja e shkarkimit (download) dhe ajo e ngarkimit (upload). Gjithashtu tė mė tregojė pėr njė periudhė tė caktuar (javore ose mujore) se sa megabajt kam shkarkuar dhe kam ngarkuar ne internet, tė mbajė njė si biēim inventari.
Nuk e dua nga kėto qė janė online, por njė nga ata qė instalohet nė kompjuter, ndonjė tė vogėl, jo qė t'i marrė frymėn kompjuterit.
Flm shumė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-03-2008 mė 02:05
Life's too short to remove USB safely.
NetLimiter (ka tre versione nga ku mund te zgjedhesh ate me mundesite qe te duhen)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-03-2008 mė 02:06
Krijoni Kontakt