Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Pastaj ti thua per budallalleqe te vete personave qe kane ate account. E ke parasysh pyetjen sekrete te accountit tat? Nuk eshte shume i veshtire te gjehet titulli odeon, duke u bazuar nga preferencat e shqiptareve, nga shijet e tua (pak a shume e tregon veten ne forum, dmth natyren qe ke) dhe me pak shans accountin tend mund ta hedhesh ne plehra. Duhet te perdoresh dhe pak trurin qe te arrish ne dicka rezultative. Ne rastet e personave qe synojne tek adresa te caktuara, kryesisht e njohin personin ne fjale, i dine shijet dhe nuk e kane te veshtire te gjejne nje pergjigje.Pra vete hotmaili fillimisht ta lejon ta besh, lere pastaj te perdoresh menyra me specifike

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Xemlo
    Pastaj ti thua per budallalleqe te vete personave qe kane ate account. E ke parasysh pyetjen sekrete te accountit tat? Nuk eshte shume i veshtire te gjehet titulli odeon, duke u bazuar nga preferencat e shqiptareve, nga shijet e tua (pak a shume e tregon veten ne forum, dmth natyren qe ke) dhe me pak shans accountin tend mund ta hedhesh ne plehra. Duhet te perdoresh dhe pak trurin qe te arrish ne dicka rezultative. Ne rastet e personave qe synojne tek adresa te caktuara, kryesisht e njohin personin ne fjale, i dine shijet dhe nuk e kane te veshtire te gjejne nje pergjigje.Pra vete hotmaili fillimisht ta lejon ta besh, lere pastaj te perdoresh menyra me specifike
    Adresa ime eshte e postuar. urdhero zoteria tende thyeje per ego profesionale dhe do fitoni respektin tim personal plus shifren e dhene pasi di ta mbaj fjalen.
    Xemlo te lutem mos fol brockulla sepse nese njeh sistemin e hotmailit fare mire di ne sa sisteme sigurie kalon nje poste e thjeshte dhe sa nje poste me acount.

Te thyesh nje adrese eshte thjesht injoranca e tjetrit dhe asgje me teper ska menyre tjeter.

Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Adresa ime eshte e postuar. urdhero zoteria tende thyeje per ego profesionale dhe do fitoni respektin tim personal plus shifren e dhene pasi di ta mbaj fjalen.
    Xemlo te lutem mos fol brockulla sepse nese njeh sistemin e hotmailit fare mire di ne sa sisteme sigurie kalon nje poste e thjeshte dhe sa nje poste me acount.

Te thyesh nje adrese eshte thjesht injoranca e tjetrit dhe asgje me teper ska menyre tjeter.
    Dhe une pikerisht per ego profesionale nuk e thy odeon, doja vetem te te lija te kuptoje se cmund te ndodhte.Nuk e quj veten as hacker as cracker asgje.Nuk me intereson te lexoj emailat e te tjereve ose te bej shaka me gjerat qe sjane te mija.

Me respekt, sinqerisht me respekt
    Xemlo

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Xemlo
    Dhe une pikerisht per ego profesionale nuk e thy odeon, doja vetem te te lija te kuptoje se cmund te ndodhte.Nuk e quj veten as hacker as cracker asgje.Nuk me intereson te lexoj emailat e te tjereve ose te bej shaka me gjerat qe sjane te mija.

Me respekt, sinqerisht me respekt
    Xemlo

Nejse sja vlen ta vazhdojme me teper kete debat pasi ska me kuptim. Normalisht nese do ishit i afte do ta benit por faktikisht kjo ska lidhje me aftesine sesa me pamundesine.

Te harroje cdokush imagjinaten e thyerjes se postave te ndryshme elektronike pasi eshte krejt e pa mundur.

http://www.tropoja.org
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    siguria varet nga ty si person. Dhe mos mire files ne msn ne formatin .exe .zip .bat ect dhe kryestisht filet qe nuk i njeh mos i mer.

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Nejse sja vlen ta vazhdojme me teper kete debat pasi ska me kuptim. Normalisht nese do ishit i afte do ta benit por faktikisht kjo ska lidhje me aftesine sesa me pamundesine.

Te harroje cdokush imagjinaten e thyerjes se postave te ndryshme elektronike pasi eshte krejt e pa mundur.
    Jo ketu ke te drejte, po per faktin qe sja vlen ta vazhdosh si muhabet.Beji vetem nje search ne google. Hotmail password crack. Eshte shprehja e pare qe te vjen ne mendje nese do te besh dicka te tille dhe shiko pak rezultat. Shume jane kot, po keto shume jane vetem 30% e rezultateve totale.

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga DaNgErOuS
    siguria varet nga ty si person. Dhe mos mire files ne msn ne formatin .exe .zip .bat ect dhe kryestisht filet qe nuk i njeh mos i mer.

Danger une nuk i marr file qe se kam idene por e di qe nje personi ja paten vjedh pass e Msn dhe filuan te bejne gallate me njerezit qe kishte (ajo) online dhe sidomos me femrat duke ju kerkuar tu hapnin kamerat e budalliqe te tjera. Besoj se e di se per ke e kam fjalen se te dyja i njoh asaj qe ja paten marre pass dhe asaj qe i kerkuan te hapte kameran. Madje kesaj qe i paten kerkuar kameran me tha si e dyshimte mu duk se ( ajo) s'para ta kerkon kameran .

Nejse.... Flm Danger

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2006
    Postime
    1

tung gjilanasi

ma more ftyren gjilanasi lej mos i ban merak se ska ma asi trojanca edhe adelina cullak qe rrezikojn se ju ka kalu moda spo asht interesant ma e per pasword kerkush smun me ta vjedh as nese vnon bast me dikan ne miljon dollar prpa smunden me ta vjedh nese ti din me rujt.

Black Rider Maska e a1*
    Anėtarėsuar
    21-10-2004
    Vendndodhja
    Ne Ferr
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Pershendetje:

O njerez cfare po thoni a jeni ne vete Harrojeni qe dikush te mund te vjedhe passwd ne menyre individuale apo te nje programi te ndertuar nga ai vete eshte krejt e pa mundur. Tani po ju them une si vidhen passwd ka dy menyra. E para nga budallalleku i personit qe vete hap e_mail te ndryshem dhe me naivitet jep informacione te pa kriptuara dmth bie pre e lojes se dikujt tjeter. dhe menyra e dyte eshte ajo qeveritare kur behet nje kerkese e vecante ne interpol, kjo kuptohet eshte nje procedure mjaft delikate dhe e kontrolluar me kujdes.

Mos flisni me budalliqe se me gajaset. Nese ka ndonje qe vertet e ben kete pune individualisht atehere urdhero adresen time dhe une i premtoj 1000$ per gjeniun nese arrin te me gjeje pasin. Ja dhe adresa ime (Odeon_Dito@Hotmail.Com)

Pak postim i vjeter ky Po qe se nuk te ka kap policia per mashtrimet dhe budalliqet qe ke shkruajtur tek kjo tema
    bej add just_like-me@hotmail.com dhe ta jep ai per 50 $ passwordin e adreses meqense te paska humbur

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Odeon ku je me duket se u thyeve nga nje person shume i dobet jo me hacker e cracker
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Pranimi i Shqiperise ne NATO - nje hap i sigurte drejt BE
    Nga brezi97 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 13-09-2009, 09:26
  2. A ėshtė bota sot mė e sigurtė sesa gjatė Luftės sė Ftohtė?
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 23:05
  3. Kush hyn nė “Shtėpinė e zeze” ėshtė i sigurtė!
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-07-2004, 18:28
  4. Me te sigurte pa semafore ?!
    Nga Blendi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-07-2002, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •