Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Probleme me ~ QuarkXPress 6.0

Kam filluar te perdori kete program, QuarkXPress 6.0 (versioni me i ri eshte QuarkXPress 6.5 por kushton $1048.95 ) e kam blejdur CD-ne e instalova mire gjithe... me numrin serik, codin e shume gjera tjera qe i kerkonte ky installim, por tash kam nje problem se pasi qe beje disanje te ndryshme, kur mundohem te beje SAVE apo SAVE AS faqen te cilen e kam punuar nuk mundi nuk ka Opcion Save ose Save As...ne fakt opcioni tek FILE eshte ama eshte ngjyre gray dmth eshte jo aktiv...se dije hic pse del kjo, mandej shkoj ne ate metoden klasike duke mbyll programin se ndoshta do me pyes a don te ruash dokumentin para se te mbyllish programin, perseri as kete nuk ma nxjer, drejt kur shkoj X, dmth e mbylli programin mbyllet edhe faqja apo punimi dhe humbet materiali te cilin e kam punuar ne QuarkXPress 6.0, se dije pse me ndodh keshtu...

Ju lutem per ndihme:,

Sa per infromacion ky QuarkXPress 6.0, eshte program per dizanjimin e Gazetave dhe Revistave apo Librave dhe esshte shume i mire dhe te gjithe e perdorin te gjithe shtepite botuese...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Citim Postuar mė parė nga Davius

Kam filluar te perdori kete program, QuarkXPress 6.0 (versioni me i ri eshte QuarkXPress 6.5 por kushton $1048.95 ) e kam blejdur CD-ne e instalova mire gjithe... me numrin serik, codin e shume gjera tjera qe i kerkonte ky installim, por tash kam nje problem se pasi qe beje disanje te ndryshme, kur mundohem te beje SAVE apo SAVE AS faqen te cilen e kam punuar nuk mundi nuk ka Opcion Save ose Save As...ne fakt opcioni tek FILE eshte ama eshte ngjyre gray dmth eshte jo aktiv...se dije hic pse del kjo, mandej shkoj ne ate metoden klasike duke mbyll programin se ndoshta do me pyes a don te ruash dokumentin para se te mbyllish programin, perseri as kete nuk ma nxjer, drejt kur shkoj X, dmth e mbylli programin mbyllet edhe faqja apo punimi dhe humbet materiali te cilin e kam punuar ne QuarkXPress 6.0, se dije pse me ndodh keshtu...

Ju lutem per ndihme:,

Sa per infromacion ky QuarkXPress 6.0, eshte program per dizanjimin e Gazetave dhe Revistave apo Librave dhe esshte shume i mire dhe te gjithe e perdorin te gjithe shtepite botuese...
    Unė punoj me QuarkXPress por me versionin 5.01 sepse megjithatė mė pėlqen mė shumė se i riu.
    Por e kam instaluar edhe 6.0 pėr ēdo rast. Pra nuk e pengojnė njėra-tjetrėn versionet. Njė kohė e kam pasur edhe 4-shin.
    Ty tė duhet njė patch pėr tė aktivizuar Save As... dhe Save. Unė e kam atė dhe ta dėrgoj nė MP.
    Mė trego a ke ndonjė problem pas kėsaj.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Jo problem tjeter skam...
    Por ne CD qe e blejta kishte 2 patch por ato tregonte se ku duhet ti beje COPY-PASTE por aty shkruante vetem njerin patch1 se ku te beje paste ndersa tjetrin jo...

Pra si duhet te shkoj tash...

Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Shiko. Edhe unė i kam Patch 1 dhe Patch 2. Ky i dyti mė duket se nuk bėn punė. Por pėr atė qė tė duhet ty mjafton i pari. E si duhet tė veprosh. Provo kėshtu si ia bėj unė:
    1.E hap patchin:
    2. Klikon Apply patch
    3. Pėrgjigjesh Yes
    4. Shkon atje ku e ke QuarkXPress.exe (rėndom ėshtė C:\Program Files\Quark\QuarkxPress 6\) dhe e merr.
    5. Pas kėsaj duhet tė dalė njė vėrejtje qė tregon se patch ka kryer punė.
    Kodi:

Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Shikova nė web-in e Quark-ut. Versioni 6.5 ende nuk ėshtė nė qarkullim por qenka nė pėrgatitje e sipėr dhe sė shpejti do tė dalė nė qarkullim.
    Kodi:

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Flm, shume Goni tani do provoj...
    Besoj se do krye pune ky patch...

Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Kam kėnaqėsinė.
    Shpresoj se tė ndihmon. Por mė trego gjithashtu cilin Quark a e ke? QuarkXPRess apo QuarkXPRess Passport?
    Kodi:

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Goni, shume flm per ndihmen e regullova QuarkXPress 6.0 me sukses...edhe nje here shume flm.
    Veprova ashtu si me the e mora ate patch1 dhe e bera copy-paste mandej u regullua i gjithe programi...

Une kam QuarkXPRess Passport

Edhe nje here shume shume flm...

Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Me nder qofsh.
    Kodi:

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2004
    Postime
    22

Citim Postuar mė parė nga Sineri
    Me nder qofsh.

Mund tua beje njem pyetje per quarkXpress ndoshta eshten e thjesht por jam pak amater ne kete pune si mund qe pasi ta mbaroj dizajnin pra faqen ta kthej ne anen e kundert pra mbrapsht te gjith faqen per ta shtypur ne paus pra jo nje nga nje shkrimet por gjith faqen pernjeher a ka mundesi dhe si

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Raporti i DASH: Shqiperia probleme te renda me korrupsionin ne politke
    Nga Humdinger nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 28-06-2011, 09:39
  3. Burrat dhe grate me probleme mendore duhen te parandalohen...
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 15:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •