shi shi ky drejt ke te dashurat mendjen ncncncnc
kujtimi qe po tregoj tani nuk eshte shum i kendshem

kam qen e vogel fare aq sa nuk dija asgje nga jeta
qe atehere ujin e kam tmer.
kure kemi ik ne itali . mami ,babi ,vellai dhe une me gomone.
ishim plote njerez ne ate dreq gomone , dhe pse e vogel.
qepeni gojen mos qajn femijet ulerinte nje vlonjat me ate dialektin e labit.
mami me kishte dhen ilac gjumi dhe une rija si e turullosur ne krahet e babit.
kure filloj labi te ulerinte prap . drejt nesh vinte 1drit e fuqishme .
bobo policia, ulerinte labi bobo cme bet, cme bet,pyeta mamin e friksuar ci kemi ber ketij moj ma,po policia pse na ndjek,mami sfliste vetem thoshte shtttttt fli gjum.po mund te flije gjum ne ate tmer ulerimash dhe frike qe po jetonim
lart kishim nje helikopter. ter ulerinin. shpejtesia e skafit ishte tmer e shpejt.
sharjet e atij labit sdo ti haroj kurrr,zuri te zihesh me 1 bur pse qante femija i tij.mbylli gojen thoshte se te hodha ne det bashk me femijen
u kapen u kacafyten po qellonin njeri tjtrit. gruaja e atij burit u ngrit ne kemb duke qare dhe mbajtur pas burit ,labi ulerite duke then qepi gojen femijes dhe ul ate dhe shande shum keq gruan e atij burit
mereni me mend ketej policia si me skaf na ndiqte ketej helikopteri ketej labi
duke shar e zen me kete burin.
nje caste tha qepeni se do ju hedh ne det te terve oh zot sa e tmeruar kam qen ate her kure ne jeten time sdo e haroj kurrrr
mire qe ishin italjonet te mire ,se labit desh na hodhi ne det se shtonte shpejtesin e gomones me shum . ishte njeri kafsh.
ky eshte i vetmi kujtim _tmeri qe nuk mund ta haroj kurrrrrr dhe sot qe jam ritur, besoj sa te vdes nuk do e haroj ate kujtim te hidhur te atij udhetimi
Krijoni Kontakt