Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10

Tema: Kujtime ....

i/e regjistruar Maska e e-v0gela
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    76

Kujtime ....

Hi all !!

E hapa kete teme qe secili nga ne te tregoje disa kujtime qe i kane lene mbresa ..
    Cdo lloj kujtimi qe t'ju vij ndermend , pershembull kujtime shkollore , ose ato verore ose ato qe ndodhen jashte shtetit te tregojne disa prej kujtimeve te tyre te kaluara ne Shqiperi ... etc etc
    Mua per momentin s'po me vijne ndermend , por kur te zhytem ne mendime do ju tregoj njeren prej tyre , ose disa ..

Bisedim te kendshėm !!

Me respekt e-v0gela .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e-v0gela : 08-10-2006 mė 10:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pergezime per temen
    une kujtoj kur isha ne klase te 5 drejtori i shkolles ishte shume i eger dhe na vjen ne klase sepse ishim duke bere zhurme dhe do gjente fajtorin.ai pyeste kush bertiti ne su pergjigjem atehere na rreshtoi te gjithe djemve per te na rene nja dy tre shputa.po e vecanta ishte se me ne rreshtoi dhe nje vajze qe ju duk si djale sepse kishte floke te shkurtera.ajo duke degjuar drejtorin se ishte me nerva u largua ne nje qoshe bashke me vajzat e tjera mirepo zoteria drejtor mendoi se kjo eshte djale dhe po i ikte dhe e ka rrahur sa dyfishin e djemve.si mbushej mendja se ishte femer derisa te nesermen i kerkoi falje asaj dhe si shperblim ajo ndenji nje jave pa ardhe ne shkolle me leje nga drejtoria.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    kujtime njehere per pak me kapi korrenti kur isha 5 vjec se dija qe te futesh doren aty ku nuk te takon qenka keq !!! tani me eshte bere mesim per jeten edhe dashnoria e tjetrit kshu qenka si korrenti po e kape te ze kshu qe nuk i fus duart aty ku nuk me takon !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    kujtime njehere per pak me kapi korrenti kur isha 5 vjec se dija qe te futesh doren aty ku nuk te takon qenka keq !!! tani me eshte bere mesim per jeten edhe dashnoria e tjetrit kshu qenka si korrenti po e kape te ze kshu qe nuk i fus duart aty ku nuk me takon !!!
    shi shi ky drejt ke te dashurat mendjen ncncncnc

kujtimi qe po tregoj tani nuk eshte shum i kendshem
    kam qen e vogel fare aq sa nuk dija asgje nga jeta
    qe atehere ujin e kam tmer.
    kure kemi ik ne itali . mami ,babi ,vellai dhe une me gomone.
    ishim plote njerez ne ate dreq gomone , dhe pse e vogel.
    qepeni gojen mos qajn femijet ulerinte nje vlonjat me ate dialektin e labit.
    mami me kishte dhen ilac gjumi dhe une rija si e turullosur ne krahet e babit.
    kure filloj labi te ulerinte prap . drejt nesh vinte 1drit e fuqishme .
    bobo policia, ulerinte labi bobo cme bet, cme bet,pyeta mamin e friksuar ci kemi ber ketij moj ma,po policia pse na ndjek,mami sfliste vetem thoshte shtttttt fli gjum.po mund te flije gjum ne ate tmer ulerimash dhe frike qe po jetonim
    lart kishim nje helikopter. ter ulerinin. shpejtesia e skafit ishte tmer e shpejt.
    sharjet e atij labit sdo ti haroj kurrr,zuri te zihesh me 1 bur pse qante femija i tij.mbylli gojen thoshte se te hodha ne det bashk me femijen
    u kapen u kacafyten po qellonin njeri tjtrit. gruaja e atij burit u ngrit ne kemb duke qare dhe mbajtur pas burit ,labi ulerite duke then qepi gojen femijes dhe ul ate dhe shande shum keq gruan e atij burit
    mereni me mend ketej policia si me skaf na ndiqte ketej helikopteri ketej labi
    duke shar e zen me kete burin.
    nje caste tha qepeni se do ju hedh ne det te terve oh zot sa e tmeruar kam qen ate her kure ne jeten time sdo e haroj kurrrr
    mire qe ishin italjonet te mire ,se labit desh na hodhi ne det se shtonte shpejtesin e gomones me shum . ishte njeri kafsh.

ky eshte i vetmi kujtim _tmeri qe nuk mund ta haroj kurrrrrr dhe sot qe jam ritur, besoj sa te vdes nuk do e haroj ate kujtim te hidhur te atij udhetimi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 09-10-2006 mė 12:18
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    KUJTOJA GABIM!!

Kujtoja se isha drita jote ne erresire, hija jote ne shkretetire,ajri jot ne vetmi,shpirti jot ne brendesi,mendova se isha gjysma jote pa te cilen nuk beje dot,mendova se bashke ishim nje ,mendova se askush nuk na ndante dot me,mendova se te dua me te vertete me the nje fjale me 5 shkronja qe po me fut te gjalle ne dhe,mendova shume gjera per ty nga e kaluara dhe te lutem me fal e dashur se u mashtrova nga e vetequajtura e DASHURI
    #VamosArgentina

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    shi shi ky drejt ke te dashurat mendjen ncncncnc

kujtimi qe po tregoj tani nuk eshte shum i kendshem
    kam qen e vogel fare aq sa nuk dija asgje nga jeta
    qe atehere ujin e kam tmer.
    kure kemi ik ne itali . mami ,babi ,vellai dhe une me gomone.
    ishim plote njerez ne ate dreq gomone , dhe pse e vogel.
    qepeni gojen mos qajn femijet ulerinte nje vlonjat me ate dialektin e labit.
    mami me kishte dhen ilac gjumi dhe une rija si e turullosur ne krahet e babit.
    kure filloj labi te ulerinte prap . drejt nesh vinte 1drit e fuqishme .
    bobo policia, ulerinte labi bobo cme bet, cme bet,pyeta mamin e friksuar ci kemi ber ketij moj ma,po policia pse na ndjek,mami sfliste vetem thoshte shtttttt fli gjum.po mund te flije gjum ne ate tmer ulerimash dhe frike qe po jetonim
    lart kishim nje helikopter. ter ulerinin. shpejtesia e skafit ishte tmer e shpejt.
    sharjet e atij labit sdo ti haroj kurrr,zuri te zihesh me 1 bur pse qante femija i tij.mbylli gojen thoshte se te hodha ne det bashk me femijen
    u kapen u kacafyten po qellonin njeri tjtrit. gruaja e atij burit u ngrit ne kemb duke qare dhe mbajtur pas burit ,labi ulerite duke then qepi gojen femijes dhe ul ate dhe shande shum keq gruan e atij burit
    mereni me mend ketej policia si me skaf na ndiqte ketej helikopteri ketej labi
    duke shar e zen me kete burin.
    nje caste tha qepeni se do ju hedh ne det te terve oh zot sa e tmeruar kam qen ate her kure ne jeten time sdo e haroj kurrrr
    mire qe ishin italjonet te mire ,se labit desh na hodhi ne det se shtonte shpejtesin e gomones me shum . ishte njeri kafsh.

ky eshte i vetmi kujtim _tmeri qe nuk mund ta haroj kurrrrrr dhe sot qe jam ritur, besoj sa te vdes nuk do e haroj ate kujtim te hidhur te atij udhetimi
    VLONJAT HESAPI...Bebushe kane halle njerezit te pershendes
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Kujtime ehhhh... me mbushen syt me lot kur kujtoj per jeten time .
    Ne Qershor te viti 2001 une semuren me veshkat edhe vuaj shume gati 9 muaj kisha dhimbje per nate me zente fryka kur vinte nata prej dhimjeve ku ne Shkurt te vitit 2002 u vendos qe do bej operacion veshkat dhe gjithcka ne operacion shkon mire por kur dola nga salla e operacionit ne diten e dyte qe isha ne spital me vejne nje sorum qe me beri nje reaksion te fuqishem saqe me kputi komplet dhe rashe ne gjendje kome per 5 ore as nuk merja as nuk jepja por me sa me thane prinderit, vellai, xhaxhai dhe doktoret rashe ne gjendje kome dhe te gjithe duke qare sepse mendoja qe kisha vdekur dhe ne fakt me ate qe me thane doktoret une po thuajse klinikisht isha i vdekur por i zot e din se si jam rizgjuar mbas 5 oresh, por kot nuk thone zoti eshte i madh dhe e sheh njeriun e tije.
    Ky eshte nje kujtim qe sa her e kujtoj me mbushen syt me lot sepse me kujtohen prinderit, nena, babi dhe vellai kur me thonin qe kemi qare pa pushim dhe sa her e kujtoj ehhhh...
    Ky eshte nje kujtim qe perjetuar dhe treguar njekohesisht nga te tjeret
    Jeta eshte e bukur dhe prandaj duhet te jetuar deri ne piken e fundit.
    Ju Perqafoj

Bledari

i/e regjistruar Maska e e-v0gela
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga Bledari
    Kujtime ehhhh... me mbushen syt me lot kur kujtoj per jeten time .
    Ne Qershor te viti 2001 une semuren me veshkat edhe vuaj shume gati 9 muaj kisha dhimbje per nate me zente fryka kur vinte nata prej dhimjeve ku ne Shkurt te vitit 2002 u vendos qe do bej operacion veshkat dhe gjithcka ne operacion shkon mire por kur dola nga salla e operacionit ne diten e dyte qe isha ne spital me vejne nje sorum qe me beri nje reaksion te fuqishem saqe me kputi komplet dhe rashe ne gjendje kome per 5 ore as nuk merja as nuk jepja por me sa me thane prinderit, vellai, xhaxhai dhe doktoret rashe ne gjendje kome dhe te gjithe duke qare sepse mendoja qe kisha vdekur dhe ne fakt me ate qe me thane doktoret une po thuajse klinikisht isha i vdekur por i zot e din se si jam rizgjuar mbas 5 oresh, por kot nuk thone zoti eshte i madh dhe e sheh njeriun e tije.
    Ky eshte nje kujtim qe sa her e kujtoj me mbushen syt me lot sepse me kujtohen prinderit, nena, babi dhe vellai kur me thonin qe kemi qare pa pushim dhe sa her e kujtoj ehhhh...
    Ky eshte nje kujtim qe perjetuar dhe treguar njekohesisht nga te tjeret
    Jeta eshte e bukur dhe prandaj duhet te jetuar deri ne piken e fundit.
    Ju Perqafoj

Bledari
    0 Bledar me kujtove dicka ..
    Kur isha e vogel po shikoja koven me uje qe mami kishe vendosur , dhe duke par veten time ne uje rash pelltuq ne kove ( kova ishte e madhe ) , mirepo gruaja e dajes time gjendej aty afer meje dhe me shpetoj .
    Kete histori ma ka treguar mami se une vet isha 3 vjec dhe s'mbaj mend gje !! lol

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ne un kam ra ke kova ujtit..po atit te ncet!!
    do vishin miq dhe babi kishte ther nje pul..u zi ujti per ta rjep dhe e vuren legenin ne tok!po me hante byca qy 2 vjec ne un direkt :"mami do boj cup cup un" sikur ishte per tme la mua ujti dhe futa kemben mren ne uj..
    qy sot kam tatuazhin e djegmes ke koma djatht
    mos luj se sta quj

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    i vogel fare po u kthesha me nonen e mamin nga tregu ne durres,un ne karroc:nga ato te lidhme posht..
    gjith rruges duke fol ato,kur vin ne shpi per te ngjit shkallet:"su ka nigju cuni fare,do e ket zo gjumi" dhe del njena perpara per ta ngrejt karrocen!shiko ajo un nuk isha me..u tmerren se do i vriste fare gjyshi kur hapin syt ne rrug un tu hec komadore me xhades..

dhe prap i vogel nona ke kati par duke me mbajt ne dor dhe tu ma bo "e ciu ciu ciu ja bon miu e ..." po kerceja dhe ika per lesh!
    rash nga kati par..
    pranaj kuptohet pse jam cik kshu..i mir them..
    mos luj se sta quj

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 07:01
  2. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  3. Mitro Ēela, kujtime..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:26
  4. Kujtime Maturantėsh.!
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 13-06-2005, 15:50
  5. Ani - Kujtime
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 25-10-2004, 10:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •