Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 140
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nuk nisem shume ti gjykoj njerezit nga pamja e tyre e jashtme. Inteligjencen e kam pike te dobet . Nje person qe te me pelqeje duhet me pa tjeterrrrrrrrr te jete i tille. Bukuria eshte 1 jave, me momente pse jo. Dikush qe te pershtatej me mua dhe eshte ok.

Shpesht MISS-et apo Mister-at jane koke bosh dhe paraqiten si kallepe ne shoqeri dhe krejt te pavlere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 14-03-2008 më 11:26
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Inteligjencen ne rradhe te pare.Pastaj po ishte e shoqeruar edhe me bukuri mire se te vij.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Me duket pyetje pak inteligjente, kush eshte ai qe thote bukurin s'ka problem se eshte"injorant" mire eshte kur hasen dhe te dyja por vetem bukuria s'te con asgjekundi.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Te dyja duhen ne jete,nuk shtyhet jeta as me nje shemtaraq,as me nje idiot,,,,,,,,,,,,,,.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kto te bukurat fare e kan trunin pa rrudha,jane te mira vetem per t'bo sex e basta,per gjona serioze duhet nje vajze simpatike dhe mjaft inteligjente
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e dia_blo
    Anëtarësuar
    07-03-2008
    Postime
    23
    Te femra parapelqej bukurine sepse inteligjencen nuk mund t'ia gjeje.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Bukurinë apo intelegjencën ?
    _-----------------------------
    Ai qe asht inteligjent asht edhe i bukur,pse ai qe din din shumqka din te krehet te veshet te flet te korigjohet te ndegjoj te punojn ka ambicie .

Por nganjiher lun rol edhe influenca e horoskopit,ka njerz tolerant,jo besnik,radikal,autoritar e keto e ndryshojn bukurin e njeriut.

nji inteligjent qe rren ? nji inteligjent radikal ,keto na ndryshojn pra tash vim ne konkludim.

kush asht ma i bukur:inteligjenti apo ai qe din ?
    inteligjenti asht edhe fillozof kurse ka asi qe din me punu e ka asi qe din edhe me koruptu.

--------------
    sod koha e bukur dola ne qytet se po festohet ne qender,franca e belgjika se bashku i bejn nji nder belgjikes per kokat me vlera dhe vlerat e saj me vite , te ftuar mes shum figurash kan ftu edhe Mbretin e Mbretreshen une shiqoja njerzit ne ftyr i njohsha a jan inteligjent a jo ?se qdo bukuri e mbrendshme reflekton ne ftyrê.e shifsha motren time prej qe ka nji post interesant krejt ka ndrru ne veshje ne pamje ne te folur ne sjellje , ka fitu siguri ne veten e saj .kush ja bani te mundur ket ?kush e bani aq te bukur ? parja dhe dija ....tjera vin me rradh ambicia, vullneti,deshira.....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Te dyja duhen ne jete,nuk shtyhet jeta as me nje shemtaraq,as me nje idiot,,,,,,,,,,,,,,.
    bebushja jam shume dakort me ty. Intelligjenca dihet qe eshte shume e rendesishme sepse do qe te jesh me nje njeri i cili eshte po aq dhe pse jo me inteligjent se ty. Edhe pse bukuria nuk eshte PO AQ e rendesishme, mendoj se ka rendesine e saj deri diku. Te rroj inteligjenca e tij kur ai te tromaks ta shohesh naten jo me diten

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Bukuria e vërtetë, si dhe mençuria e vërtetë është shumë e thjeshtë dhe e kuptueshme për të gjithë.
    Gorki

Bukuria është diçka shtazarake nëse nuk përshkohet edhe me mençuri.
    Demokriti

Bukuria frenon çdo zemërim.
    Gëte

Në gjumë dhe në errësirë çdo gjë është e bukur.
    Vidmari

Nje njeri inteligjent per mua eshte njeriu me i bukur...Nga bukuria zhgenjehemi nga inteligjenca kurre!Megjithese deri tani nuk kam hasur me njerez te zgjuar dhe te shemtuar!Perkundrazi!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Bukurinë apo intelegjencën ?
    _-----------------------------
    Ai qe asht inteligjent asht edhe i bukur,pse ai qe din din shumqka din te krehet te veshet te flet te korigjohet te ndegjoj te punojn ka ambicie .

Por nganjiher lun rol edhe influenca e horoskopit,ka njerz tolerant,jo besnik,radikal,autoritar e keto e ndryshojn bukurin e njeriut.

nji inteligjent qe rren ? nji inteligjent radikal ,keto na ndryshojn pra tash vim ne konkludim.

kush asht ma i bukur:inteligjenti apo ai qe din ?
    inteligjenti asht edhe fillozof kurse ka asi qe din me punu e ka asi qe din edhe me koruptu.

--------------
    sod koha e bukur dola ne qytet se po festohet ne qender,franca e belgjika se bashku i bejn nji nder belgjikes per kokat me vlera dhe vlerat e saj me vite , te ftuar mes shum figurash kan ftu edhe Mbretin e Mbretreshen une shiqoja njerzit ne ftyr i njohsha a jan inteligjent a jo ?se qdo bukuri e mbrendshme reflekton ne ftyrê.e shifsha motren time prej qe ka nji post interesant krejt ka ndrru ne veshje ne pamje ne te folur ne sjellje , ka fitu siguri ne veten e saj .kush ja bani te mundur ket ?kush e bani aq te bukur ? parja dhe dija ....tjera vin me rradh ambicia, vullneti,deshira.....
    Perurime dorontine per emrin qe ke, kur lexoj shkrimet e tua eshte njelloj sikur te degjoj,
    perpiqem te kuptoj se cfare shkruan, dhe shkrimet tuaja nuk jane te pakta, sinqerisht nuk te kuptoj,
    a jam une bjonde , apo shqipja jote lene per te deshiruar, nuk e di, te lutem shkruaj pak me shqip per ata qe jane te trashe nga mendja;
    te uroj gjithe te mirat

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sa e vleresoni ju bukurine tuaj fizike?
    Nga SUPERSTAR_N1 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 30-07-2024, 03:30
  2. Bellucci, u shpjegon femrave bukurinë e saj !!
    Nga no name në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-03-2009, 14:05
  3. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40
  4. Sa e vleresoni bukurine??
    Nga syembla në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-06-2003, 12:12
  5. Po Ja Shtoj Bukurine Ketij Forumi
    Nga shkodrane82 në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-06-2002, 10:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •