Nuk e di po perseri nuk po arrij dot po te dergoj nje foto ku te tregoj deri se ku kam arritur dhe cfare duhet te bej
Nuk e di po perseri nuk po arrij dot po te dergoj nje foto ku te tregoj deri se ku kam arritur dhe cfare duhet te bej
bashkimi sjell fitore.
ky mesazh qe te vjen eshte pasi ti nuk ke mundesine te instalosh ose nuk ke instaluar shockwaver player ne Sistemin tend te operimit prandaj per te aritur kete do ndjekim disa procese qe ty do te mundesojne instalimin e saj ne menyre perfekte.
procesi i pare qe duhet te besh eshte vendosja e faqeve te macromedia ne listen e faqeve te besuara
pasti te hapesh internet explorer shko tek menyte
tools >> internet options >>
pastaj kliko tek tabi i Security
me pas kliko tek ai globi jeshil me nje check mark ne mes qe jane Trusted site
kliko tek butoni Sites e me pas tek butoni add
me pas shto ne liste keto faqe
http://www.macromedia.com
http://fpdownload.macromedia.com
http://sdc.shockwave.com
duke klikuar tek butoni add
ta ni do aktivizojme opsjonet fillestare te internet explorer
pastaj kliko tek internet
edhe kliko defoult setings
kliko Ok
Hap perseri internet options
shko tek Costum Level
edhe me pas tek Download Signed ActiveX Controls , kliko Enable
me pas Kliko OK , YES , OK
provoje tani edhe duhet te te punoje
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
pershendetje
kam kete problem: sa here hap 'html help' te ndonje programi mare kete mesazh gabimi:
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
End tag 'script' does not match the start tag 'SCRIPT'. Error processing resource 'file:///C:/WINDOWS/Temp/e/88786-030805-102950-37.a2k/index.html'. Line 19, Position 3
(pjesa poshte vizes ndryshon sipas rastit)
te google kishte mjaft reference per kete problem, por nuk pashe ndonje zgjidhje praktike. Sidoqofte mirepres pergjigjet tuaja.
-------------------------------------------------------------
Mesa duket i ke shkruar nje me shkronja te vogla nje me te medha ...
-------------------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
??????????
------------------------------------------------------------
Njėrėn fjalė e ke shkruajtur me shkronja tė medha "S C R I P T" dhe tjetrėn me shkronja tė vogla "s c r i p t". Nuk jam i sigurt nese kjo konsiderohet gabim nga kompilatori, megjithate kontrollo mos ke hapur ndonje
------------------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
mesa di une, perdorimi i shkronjave te medha ose te vogla, nuk perben ndo1 ndryshim ne kompilim! te pakten ne html dhe xml!
me ate error qe ke paraqitur me siper, eshte ashtu sic thote zeus. te pakten ate kuptim ka ne perkthim!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
shkak mund te jete ndonje program qe ke instaluar per te pare XML help files
shiko cfare programi ke instaluar dhe riinstaloje prape ke ndonje celes te demtuar ne rregjister
riinstalimi do te rregulloje difektin
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
nodnje program specifik per xml help files nuk kam instaluar , po kam instaluar shume programe te tjera.
problemi eshte se nuk shikoj dot asnje help file te cfardolloj programi.
Te word psh. me jep kete:
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Required white space was missing. Error processing resource 'mk:@MSITStore:\Program%20Files\Microsoft%20Office\Office\1033\w dmain9.chm::/html/wdconWaysToGetAssistanceWhileYouWork.htm'. Line 1, Position 55
te duhet te instalosh Net framework 1.1
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt