Close
Faqja 204 prej 231 FillimFillim ... 104154194202203204205206214 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,031 deri 2,040 prej 2309
    RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    Spo kuptojj se qfar po thuu
    mos ke fjalen per ndonje web tend dhe don qe tndryshosh diq

Dead and Gone Maska e Trolexi
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    35
    Nese ke ndonje HF,do isha mirnjohes nese ma dergon ne pm.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    ma dergoni nje dhe mua u lutem. flm
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Web timin nuk kam por kam nje host free. Thjesht ishte deshira ime qe te gjitha opsionet, Filet PHP dhe sintaksa e tyre te ishte shqip.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582

Demanoid

Regjistrimi qenka hap nuk i dihet sa zgjat, ja vlen sepse gjen gjitha aty.

http://www.demonoid.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2010
    Postime
    2

Si te krijoj 1 chat ne web site time

Pershendetje. Doja tju pyesja se si mund te krijoj 1 chat ne web siten tim. Un kam 1 site qe kam disa perdorues qe log-ohen perpara se te aksesojne kontentin. Dua te krijoj 1 chat qe ne moment qe useri logohet shikon ato qe jan onlne si dhe ka mudesi te chatoje me 1 ose me shume . si psh chat i facebookut.

Me duhet ndihme dhe keshilla per nje website profesional!

Pershendetje,

Mos qeshni me pyetjet qe do bej se do e kuptoni vete qe s'e kam idene nga keto pune, prandaj ju lutem jepni ndihmen tuaj pa u tallur. lol

Dua te hap nje website timin per nje biznes. Website-in e dua qe te jete profesional dhe jo nga keto free, megjithate nuk e kam idene fare se nga t'ja nis. E di qe me duhet nje host dhe domain dhe per to paguan nje fee mujore, megjithate nuk e di se cfare cilesish duhet te kene keto hosts apo domain qe te jene te mira. Dua qe website-i te jete .com.

Cfare me rekomandoni ndonje website ku mund te drejtohem per host dhe domain qe nuk jan shume te shtrenjte por kane kualitet te mire?

Po ashtu, per design-in e website-it, a mund te me rekomandoni ndonje adrese interneti ku bejne pune profesionale per ndertimin e nje faqeje biznesi?

Sic e shikoni, I have no idea what I am getting myself into, por e di qe me duhet nje website profesional per biznesin.

Shume faleminderit paraprakisht per cdo keshille dhe ndihme qe mund te me jepni.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Infinity, host dhe domain jane problemet me te vogla.
    Por, porosia dhe krijimi i nje website nepermjet internetit nuk me duket ide e qelluar.
    Me siguri ka ndonje studio atje ku jeton dhe eshte mire qe te shkosh atje fizikisht. Per krijimin e nje website profesional nevojitet bashkepunim i ngushte me dizajnerat dhe programerat, dhe kjo pamundesohet ose veshtiresohet nese behet permes internetit.

Per host dhe domain perkujdesen po ata qe e krijojne web-in.
    I vetmi problem te domain eshte se duhet te jete i lire, p.sh. infinity.com. Nese nuk eshte e lire duhet te shtosh apo te mungosh ndonje shkronje.
    Pagesa e hostit perafersishte eshte e njejte cdokund, mvaret vetem kohezgjatja se per sa kohe do ta paguash ate.

Legjend αlвαṡųυl Maska e Badboyuk
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    94
    looool

Hoste ka sa te duash qe variojn 4 dollar gjer sa te dush ti lol.

Sa per design kohet e fundit shqiptaret po perdorin shume wordpress, dhe joomla
    po ashu dhe kta variojn ne 20 dollar gjer sa te dush ti lol qe do te thot nuk do jesh i vetmi qe ke ket design.

Sa per info ca biznesi (pak a shum) do me hap ti dhe ca duhet te ket ne permbajtje webi ?

Nuk e di por edhe pse nuk din te punosh apo te bosh gjona te tilla duhet te kesh par ose menduar dicka ....

klm
    ILI РŐĹĨČĨ @AlbaniaRap.com

Sikur ta dija qe do talleshin. Sa te pashpirt qe jeni. lol

Ok atehere, website-i do jete per nje CPA & Consulting Firm dhe po, e kam nje ide se cfare dua ne te edhe pse duhet te flas me nje professional per kete pune.

Illyrian ke te drejte per punen e website-it dhe jam e sigurte qe ketu ne Chicago ka plot zyra te tilla, thjesht nuk e dija nese kishte ndonje qe keta qe punojne ne fushen e IT e njohin. Po ashtu me jepni nje ide se sa kushton zakonisht nje website i tille qe ta bej dikush tjeter?

P.S. Badboyuk, nuk jetoj ne Shqiperi por ne Amerike, prandaj jam e interesuar se si i bejne keta ketej dhe sa kushton ketej, jo andej. Megjithate flm per ndihmen.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •