Close
Faqja 177 prej 231 FillimFillim ... 77127167175176177178179187227 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,761 deri 1,770 prej 2309
    i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Mund te te keshilloj nje rruge tjeter qe une e perdor shpesh dhe eshte efikase, gjithe te dhenat e nje programi i gjej te katz.cd sepse atje hidhen edhe sqarimet per programin dhe te gjitha me pas emrin e ketij programi e ve ne torrentz.com dhe ben shkarkimin e tij me ane te nje bittorrenti apo mytorent (my eshte ajo shenja greke)
    Provoje nje here dhe do shpetosh na rapidshare ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161

Pse nuk me del baneri ne forum...

People dua te di pse ne laptop te forumishqiptar ne IE8 dhe ne Mozila nuk me del e gjithe reklama lert, BlueTone cka eshte ajo dhe nje femer me celular ... por me del vetem nje shirit i zi..
    te kompjuteri me del gjith reklama edhe ne mozila edhe ne IE8?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe mua njejt me del.po pse cfar po te duhen reklamat!?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shkaku qe banerin nuk e shef mund te jete ndonje program si norton internet security,program bllokues tjeter security suite,ndonje google bar/yahoo bar qe e ka opsionin e bllokimit te reklamave aktiv,plugin/add on browseri qe bllokon reklamat,ose serveri qe te lidh me internetin perdor filtra bllokues per reklama.
    Shkak tjeter mund te jete,problem me asosacionet e formateve te skedareve me programet/browser perkates.Mund te jete prishur asosacioni i formatit gif me eksplorerin,ose formatit gif me firefoksin,megjithese nje gif skedar si reklame mund ta shohesh pa problem me programin view te mikrosoftit apo irfan view apo fotoshop..Nqs ky asosacion,format grafik-browser mungon, ose eshte prishur ne windows, atehere browseri nuk e njeh nje gif skedar qe duhet te shfaqet si nje reklame ne nje faqe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-02-2010 mė 00:21
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    antivirusin symantec endpoint protection add-ons ne mozila dhe google toolbar ne IE8 i kam te installuar edhe ne lap-top edhe ne PC....te njejtat
    ne laptop nuk me hapet reklama ne mozilaa , ne pc ne mozilla me del reklama ketu e kam llafin ok nejsee nuk me ben ndonje problem..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga number : 12-02-2010 mė 12:41

i/e regjistruar Maska e florjan
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126
    o don lico ky zotria lart po flet sepse po kerkon trik ose acc
    ti po thua torrent psssss.....

programe ka edhe trike ka
    mjafton te kerkosh pak...... informohu sa me shum duke gogeluar
    cfare mund te them???

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Me falni per injorance ne kete fushe po cjane trik se e kam hasur shpesh po se kam vrare mendjen????????
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363

Fjala Trik=Truk

Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Me falni per injorance ne kete fushe po cjane trik se e kam hasur shpesh po se kam vrare mendjen????????
    Fjala Trik=Truk
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    sa e thjeshte paska qene rrofsh valdet ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    hehehh edhe mua be nuk ma mer mendja qe ekziston ndonje trik per rapidshare, e kisha llafin per ndonje premium akount kush ka ndonjeri ilegal, ose ne cfare forume postojne me shume se kam disa linqe per me be Download afer 50?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •