Bastet,kazinot,pokeri me para jane kumar te gjitha,qe po u ngjiten si zakon,veshtire te hiqen.Njerez qe kane pas zakon kumarin,kane shit shtepiat,lene breket,jane futur ne borxhe,dhe disa me borxhe te medha u ka ikur koka.Keshille e keqe.
Bastet,kazinot,pokeri me para jane kumar te gjitha,qe po u ngjiten si zakon,veshtire te hiqen.Njerez qe kane pas zakon kumarin,kane shit shtepiat,lene breket,jane futur ne borxhe,dhe disa me borxhe te medha u ka ikur koka.Keshille e keqe.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
... Drejt e ke Beno, ashtu eshte kumarxhiu eshte profesion shume i rrezikshem. Ne fushen e kumarxhiut hyn dhe bastexhiu. Bastet, mua personalisht, me duken shume here me pak te rrezikshme se bixhozi. Them keshtu sepse je ti qe vendos evenimentin dhe rezultatin e evenimentit ne baze te njohurive dhe informacioneve qe ke mbi ate eveniment. Normalisht per baste nuk behet fjale vetem per skedina si ēarēafe ku minimumi ke 5 apo 6 ndeshje, ku rreziku i humbjes eshte me i madh, por edhe evenimente teke, ku mundesia e fitimit eshte me madhe. Nqs je nje bastexhi profesionist, rreziku i humbjes zvogelohet shume, dhe llogaria jote me bookmakerat eshte gjithmone aktive ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Kam degjuar se po te hapesh nje website falas nga google mund te fitosh para nga numri i vizitoreve qe arrin ti nga ajo faqe. Nese dikush ka me teper informacion nga kjo mund te na tregoje se si veprohet dhe a ja vlen.
Pershendetje!
Kam probleme te hy ne internet me albtelecom me modem, dmth lidhje e zakonshme nga telefoni,
por me thote qe linja eshte e zene, telefonat jane te mbyllur...
Ka ndonjeri ndonje ide?!
Nga kompjuteri jot provo ti biesh nje telefoni te kushuririt ose shokut ne kete menyre kupton nese fajin e ka ana jote e linjes. Nese kjo del me sukses atehere te ngelet te maresh ne tel albtelekomin edhe thoju problemin. Nese ti nuk je ne gjendje te maresh ne tel nga kompjuteri po je ne gjendje te maresh nga telefoni I shpise atehere fajin e ka modemi, osa ka ik modemi per lesh ose eshte konfiguruar gabim.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Pershendetje.
Po provoja versionin beta te Internet Explorer 8 (Beta2). Kishte disa probleme si psh nuk funksiononte mire kur klikoje ne ndonje link direkt,nuk ndodhte asgje ,sikur e injoronte. Nuk shfaqeshin sugjerimet kur kerkoje dicka ne youtube psh , etj. Vendosa ta cinstaloj dhe te vendos prape IE7 qe kisha me pare. Pasi instaloj kete te fundit, pashe se nuk punonte me. Programi instalohej korrektesisht por pastaj nuk nisej. Sado qe i beje dopio klik, apo edhe run- explore, nuk ndodhte asgje....E cinstalova dhe e vura prape, kete radhe me antivirus te fikur dhe pa firewall fare duke menduar se mos ishin keta qe e pengonin por jo. I njejti avaz
Tani u detyrova te vendos prape ie8 dhe te punoj me kete program gjysmak se ndryshe skam si ja bej. Di ndonjeri ku mund te jete problemi? Frika ime eshte se mos gjate c'instalimit, 8 fshin ndonje celes ne regjister qe ben qe 7 te instalohet pastaj por te mos niset.
Perdor Windows XP SP3 origjinal. (te kete ndonje problem sp3????)Cdo sugjerim i mirepritur!
Ciauzzz!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 17-09-2008 mė 05:50
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
nuk besoj te jete problem i sp3, megjithse paketa sp3 eshte akoma ne faze beta. une e instalova para pak kohesh, por filloi te me jepte disa errore keshtu qe u ktheva perseri ne sp2. Gjithashtu provova edhe internet explorer beta 1. Ka nje buton qe te rikthen serish ne internet explorer 7. Butoni gjendet mbi vendin ku fut adresat. Nuk e di per IE 8 beta 2, po beta 1 e kishte, qe nese ste pelqente versioni 8 mund te riktheheshe tek 7, ne te kundert te duhet te riformatosh PC ose te perdoresh shfletues tjeter
Jo, nuk e ka kete buton qe thua ti....
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Te sugjeroj une te mos meresh me fare me IE, me asnjerin nga versionet e saja.
Perdor Mozilla Firefox 3.0 (qe u publikua para 1 muaji) ose browser tjeter te leht dhe te shpejt e ke Operen. Une personalisht kam hequr dore nga IE qe prej kohesh, shkaqet ishin disi te ngjashme me te tuajat, shpejtesia ishte teper e ngadalt poashtu edhe funskionet nuk ishin plotfunskionale.
Mozillen shkarkoje Ketu!
Operen shkarkoje Ketu!
Kalofsh bukur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 17-09-2008 mė 07:09
Sui generis
Puna eshte se nuk eshte kompjuteri im, por i nje ndermarrje, dhe telefoni punon, pasi merr telefonata. Por Modemi ishte shkeputur me force me pare, mund te jete edhe kjo arsyeja...
Por ai m... ben zhurme, duket si tenton te lidhet, dmth ben sikur shkon zilja...
Mbase e ka ai fajin!
Krijoni Kontakt