Pastro njėherė cookies mbase tė shfaqet prej tyre ky problem.
Pastro njėherė cookies mbase tė shfaqet prej tyre ky problem.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Aty duhet te jete , beji RUn cookies dhe gjej dhe fshi ate qe ka emrin google!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Cookies i fshij gati per dite se e kam merak,skam qef te bej reformatin e XPs se kush fillon nga e para prap,mgjt ju flm te dyve per ndihmen,sa per sqarim kam dhe 3 PC te tjera dhe kjo me ndodh vetem tek ky dreq qe perdor per dite...
LA LAKERS4EVER
do doja te gjeja ndonje adrese rapidshare premium falas.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 12-09-2008 mė 16:34
Asgjekundi....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kam kerkuar por te gjitha thojne eshte ndryshuar passwordi... une po kerkoj ne qofte se ka ndonje person. sepse nuk eshte problem sikur te perdorej nga dy ose me shume njerez. faleminderit
Po kush ka besim qe ti nuk nderron pass.Kush eshte ai mencur qe ta fal accountin e rapidshare qe esht i blere me lek.Vetem po ta dhane me qera...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
mund ta marr dhe me qera. une edhe mund ta blej vete por nuk kam llogari ne internet. ne qofte se ka ndonje mund te flase me mua dhe pastaj mund ta vendos si te doje ai.
ose mund ti jap nje cd formatimi&krijimi xp professional sp3 i cili ka brenda te gjitha driverat dhe ka programe si winrar mozilla etj. me themes vista.. eshte i papare (ose nje sp2)
Shoku nuk ka nevoje per shkembime....ai qe ka po te doje ta jep,se nuk i prish pune. (ose mund ta jape 2-3 dite para se te skadoje e te besh qef). Po per mendimin tim mos ulodh kot... sje as i pari as i fundit qe ke kerkuar dhe asnje ska dale burre deri tani
Nejse, pac fat
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Krijoni Kontakt