Close
Faqja 63 prej 231 FillimFillim ... 1353616263646573113163 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 2309
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Nuk me hapet faqja hi5!

Kam probleme per te hapur hi5. Me thane qe me albtelecom (ndoshta dhe linja te tjera) ai hapet me shume veshtiresi ose nuk hapet fare. E gjeta zgjidhjen per pak kohe duke u futur nga www.browser9.com por fatkeqesisht edhe ajo tani nuk me hapet. A egziston nje tjeter site ndihmues apo ndonje tjeter forme ?? Respekte !

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini
    Kam probleme per te hapur hi5. Me thane qe me albtelecom (ndoshta dhe linja te tjera) ai hapet me shume veshtiresi ose nuk hapet fare. E gjeta zgjidhjen per pak kohe duke u futur nga www.browser9.com por fatkeqesisht edhe ajo tani nuk me hapet. A egziston nje tjeter site ndihmues apo ndonje tjeter forme ?? Respekte !
    NUk eshte e vertet!!

Dhe une me albtelecom e kam linjen dhe me hapet shkelqyeshem.

Per mundesi nuk te ndihmoje dote,nuk para e frekuentoje shume HI5.

PershendeTje !!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Feel the pump √

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kompjuteri qe perdor mund te kete firewall qe e pengon ose program sigurie.
    Hap programin e sigurise dhe fute adresen e faqes ne listen e faqeve te lejuara.(white list).Te firewalli shiko se mundet qe adresa IP e faqes te jete e bllokuar dhe e kalon ne opsionin Lejo.Mund te jete problem me skriptet ne browser.KLiko lart ne tools/internet options/Security/custom/.Te dritarja qe vjen u vendos pike rratheve per scripting te opsioni enable.Provo ta shkruash adresen http.www te faqes HI5 lart te fusha e adreses dhe shtyp enter ne tastjere.Pastro kompjuterin nga Temp files dhe cookies dhe historia.Lejo cookies te futen ne kompjuter.Shkon lart ne tools/internet options/Privaci.E leviz shenjusin e cookies nga niveli mesem ne nivelin e ulet poshte,(low).Caktivizo perkohsisht bllokusin e reklamave(pop up blloker).Klik lart ne Tools/pop up blloker/fike(turn it off).Caktivizo perkohsisht antivirusin qe mund te kete ne prapaskene procese qe kontrollojne aktivitetin e browserit dhe mund te behet shkak qe disa faqe te bllokohen,pra antivirusi ka edhe funksione,bllokimi,parandalimi te faqeve te dyshimta.(shiko opsionet e antivirusit per sigurine(real time protection,real time monitoring).Kliko me te djathte te ikona e antivirusit ne cep te ekranit dhe exit.Me ctrl+alt+del, futesh ne task manaxher dhe vrit te gjitha proceset e ngelura te antivirusit ,te ndonje programi sigurie,programi antispyware..Nqs je ne rrjet i lidhur me disa kompjutera te tjere mund te jete shkak routeri.Cfare mesazhi te del kur kerkon te hapesh faqen Hi5?Lart ne tools/internet options/Privaci,klik ne butonin sites.Fut adresen e faqes Hi5 dhe klik ne butonin lejo(allow).Kur kerkon te shohesh faqen Hi5,mos mbaj shume butona interneti poshte ne taskbar.Maksimumi 3.Windowsi eshte XP sp2 apo?????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 15-01-2007 mė 22:07
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    benseven11 shume faleminderit per pergjigjen e megjithate nuk e zgjidha dot problemin. E provova me ato qe me the ti (pervec fikjes perkohesisht te antivirusit) e megjithate asgje. Ne fakt sic kam thene dhe me lart une di dhe te tjere qe e kane kete problem madje edhe qendra interneti, keshtu qe nuk besoj te jete problem specifik per kompjuterin tim. Per me teper une me keto parametra qe kam jam futur para vitit te ri ne hi5 dhe nuk kam pasur asnje problem. Me e cuditshmja eshte se edhe www.browser9.com nga e cila une futesha ne hi5 keto dite tani ka te njejtin problem ? Une e kam xp !

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Eshte e vertete kjo qe thua sepse dhe une e kam ate problem. Edhe nje shoku im ka te njejtin problem. Te dy perdorim linje interneti ADSL 512 kb/s te Albtelkomit dhe ajo faqe nuk hapet. Edhe une jam i mendimit qe eshte dicka me shume se sa pastrimi i kompjuterit apo rregullimi i opsioneve te programit internet explorer.
    "Me??? I always tell the truth, even when I lie..."

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga GinoTheGodFather
    Eshte e vertete kjo qe thua sepse dhe une e kam ate problem. Edhe nje shoku im ka te njejtin problem. Te dy perdorim linje interneti ADSL 512 kb/s te Albtelkomit dhe ajo faqe nuk hapet. Edhe une jam i mendimit qe eshte dicka me shume se sa pastrimi i kompjuterit apo rregullimi i opsioneve te programit internet explorer.
    Nuk e di nese hi5 perdor nje metode ndryshe nga cperdor cdo faqe tjeter, por mund t'ju them dicka mbi linjen ADSL te Albtelekomit qe mund t'ju ndihmoje ti jape zgjidhje problemeve tuaja. Atehere qe nga 1 janari albtelekom ka kaluar te gjithe klientet ADSL qe kane IP dinamike (te gjithe pothuajse ate kane, perjashto ato me IP reale) ne IP private (pra nga niveli i 217.24.24x.xxx, ne nivelin 192.168.24x.xxx). Ky eshte nje fakt qe nuk eshte lajmeruar ne asnjelloj forme nga albtelekom dhe qe faktikisht per perdorues aktive te ADSL (ato qe kane nevoje per porta sidomos,shkarkim ne p2p) ESHTE NJE PROBLEM TMERRESISHT I MADH. Kane arritur deri ne piken sa te bejne limitime edhe persa i perket emailave (kjo per shkak te spamit). Megjithate ka nje zgjidhje, qe une fatmiresisht e mora vesh vetem sot. Duhet te plotesohet nje formular qe e japin ne piken qendrore te Albtelekomit ne Tr, qellimi i te ciles eshte kerkimi i adreses ip dinamike dhe rrjedhimisht akses me te lire ne internet.

1123581321 Maska e DjJ
    Anėtarėsuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    O baptisti faleminderit per keshillat por ka vetem nje jave qe kam faqosur nje liber 200 faqesh me foto ne Word dhe ma ka marre shpirtin pervec problemeve kur ke me printu me ndarje ngjyrash qe nuk ke si i ven kryqet etj.
    Pastaj une faqosi edhe gazeta e revista prandaj edhe kuarku mund te me duhet (megjithese me Corel Draw jam shume i kenaqur per revista e gazeta)
    Harroi dheu se ishte dhe`

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238

Njė pyetje e thjeshtė

Ka mundesi te me tregoj dikush si t'i fshij Cookies dhe Internet cache ne kompjuterin tim??

Si tė gjej adresėn e skedarit tė ngarkuar nė server?

Me pak fjale si mund te gjej adresen e nje file qe kam bere upload ne databasen time per shkarkim?

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Shkruaj me qarte qe te kuptojme, cfar adrese kerkon dhe cilat file qe i ke bere upload?
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •