Close
Faqja 58 prej 231 FillimFillim ... 848565758596068108158 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 2309
    i/e regjistruar Maska e Aldo89
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    65
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86
    Edmondi shih nje here emrin "albanianstyle" , "kokrrasherrit" , "rakirrushi" , "shqiptarhesapi", "shqiptarforevere" , keto i kam disa emra mbase ndonjeri mbase dhe mund te qeshi ska gjo o lale shih mer nje emer te jete sa me shakaxhi apo i jetes se perditshme . Me pa emrin portokalli para se te hapesh te bonte me fiksime . Emer ne ajer fare pa pike lidhje . Morri fame ska njeri qe nuk e permen... Shembull pak i ekzagjeruar megjithate shih me van ndonje emer te zakonshem rendesi ka puna qe do besh ajo do i japi emrit qe do vesh rendesi te madhe ... Shnet dhe suksese....
    hahah je i madh, c'fare emrash
    keto jane emrat e mi: "ShperthimTopi", "FreksionBenci",...
    Jo jo se bej shaka

ndoshta nje emer si "Search4it" ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2006
    Postime
    16

Uebsajt qė tregon historinė e njė domaini?

Eshte nje website ne internet qe te tregon aktivitetin e websiteve te tjera, psh kur u ndryshua, ose kur u mbyll/caktivizua. Dini gje per cilin website behet fjale?

Me ndihmoni nese keni mundesi.

Faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 02-12-2006 mė 15:09

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Mos eshte fjala per Archive.org apo per Whois.sc ??

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nje faqe ku regjistrohesh dhe te dergojne email per adresa faqesh qe kane ndryshuar.Adresat e faqeve duhet ti fusesh vete,ato qe te interesojne,tek "watchlist"http://www.changenotes.com/index.php?r=www.google.com
    Nje program qe kontrollon adresat e faqeve te ruajtura tek"favorites" ne internet explorer dhe te tregon kush ka skaduar(dead),kush eshte me vlere,kush ka bere azhurnim.http://www.aignes.com/
    Shiko dhe per programin fala AM dead link.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2006
    Postime
    16
    Para ca kohesh ne nje konference, mbaj mend qe njeri nga folėsit e ka permendur kete website. Sigurisht qe e shkruajta diku, dhe s'e gjej me. Behet fjale per te gjurmuar aktivitetin e nje website. Dmth data qe eshte rregjistruar, datat kur jane bere ndryshime, dhe se fundmi data kur ky website anuluar I hodha nje sy faqeve qe keni sjelle, dhe nuk me duket se i sherbejne atij qellimi.

Me specifikisht fare, mua me duhet data kur nje website i caktuar eshte caktivizuar.

Faleminderit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 03-12-2006 mė 12:16

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Do e kenė patur fjalėn pėr http://www.DomainTools.com . Aty mund tė gjesh shėrbimin Domain History qė tregon atė qė kėkon ti.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    ne mes tuaj
    Postime
    62

Si tė bėsh para nga interneti?

Shume histori te ndryshme degjohen per njeres qe fitojne nga faqet e internetit.

Doja te ftoja te gjithe ekspertet qe kane njohuri nga kjo fushe te japin idete dhe mendimet e tyre. Une nuk kam ndonje informacion te mire per kete por po interesohem me shume..

Faleminderit per te gjithe te interesuarit.
    Edhe 99 here te rrezohemi perseri duhet te ngrihemi....

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    shikoni hakera temen per te cilen ne po e diskutojm une e kam ber mirepo e ka ndryshuaar pak skenari,,,,, pra une kam desht te them se ne rast kur dua me downloadu ndonje program ne google , ne rastin kkur shkoj SAVE per me rujt ne my PC menjher me ēkyqet dmth qe nuk e pranon downloadin e kutponi e per kete dua shpjegime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    A te ndodh e njejta gje edhe me firefox? Shiko edhe ne murin mbrojtes (firewall), se mos e ke ndalu trafikun.

matrix_UbU_dapp Maska e irfa
    Anėtarėsuar
    07-11-2005
    Vendndodhja
    rome
    Postime
    10
    nese nuk te lejon downloadin ateher shiko mos ke aktivizuar bllokimin e pop-up.
    Nese perdor internet explorer shko bej kete gje:
    hap internet explorer
    >>kliko tek tools
    >>kliko tek pop-up blocker
    >>turn off pop-up blocker
    Mbase kjo eshte zgjidhja e problemit tend,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •