Close
Faqja 49 prej 231 FillimFillim ... 3947484950515999149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 2309
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Po nese e ben Ctrl+N ?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Provoje nje here keshtu: Klik me te djathte tek ikona e internet explorer ose shko tek control panet tek ikona e internet properties. Zgjidh properties the tek tab programs zgjidh reset Reset web settings... dhe jepi ok. Pastaj shko tek tab advanced dhe zgjidh Restore Defaults dhe jepi ok. Provoje dhe shkruaj nese funksionoi....

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga elbed
    Deri ne momentin qe shkruaj pc ka qene ne rregull, por befas ve re se kur hap nje faqe te 2 interneti ajo nuk hapet me vete po shkon e vendoset tek faqja e pare??? Hyra te tools por nuk arrita te gjej gje . Si veprohet?
    Kliko me te djathten ne nje zone boshe poshte ne "taskbar".Klik ne cilesite"properties"Te dritarja tjeter pastro katrorin nga shenja e v-se,ku thote''Grupo butona te ngjashem ne taskbar".Klik ok poshte.Faqet me pas do hapen te pavarura,jo njera mbi tjetren,dmth do kesh disa butona ne taskbar, per faqe te ndryshme interneti te hapura.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Thanks benseven 11. Funksionon tani. Sesi paska ndryshuar as une vete se kuptoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-07-2006 mė 09:50

Citim Postuar mė parė nga elbed
    Thanks benseven 11. Funksionon tani. Sesi paska ndryshuar as une vete se kuptoj. Shiko po nese dua te instaloj nje printer ne versionin "network printer" a mundem qe kete ta lidh direkt ne rrjet. dmth qe ky printer te jete i pavarur nga kompjuterat.( pra dua qe printeri te mos jete domosdoshmerisht i lidhur me nje pc qe te funksionoje. ) Realizohet ? Duhet hub i vecante? Apo fishe qe lidh printerin me hubin?
    Ty do te hynte shume ne pune MOXILLA FIREFOX.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Faleminderit Ditmir. Nuk ishte i keq moxilla.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Mbyllen dritaret vetvetiu

Shpesh luaj shah dhe lojra te tjera ne internet ne faqen www.gamecolony.com

kam nje problem qe shume po me merzit.kur hyj te rubrikar e kesaj faqeje shume shpesh me ndodh qe menjehere me iken faqja nga monitori dhe duhet ta nisi nga fillimi perseri.Kjo me ndodh vetem ne kete faqe dhe cdo dite. Shpesh me ndodhe ne mes te lojes apo ka raste qe nuk me hapet hiq dhe me merziti.Nuk e di se qa ka por nese eshte per komjuterin ai eshte i sapo blere dhe ka programin e fundit dhe e dyta nuk me ndodh me asnje faqe tjeter.Gjithashtu kur faqja www.gamecolony.com iken ajo mi fshin te gjitha faqet tjera qe mund ti kem pasur te hapura.Nuk e di si te veproj

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Mund tė duhet tė instalosh edhe njėherė Java nga faqja Java.com. Shtyp butonin "download now" pėr tė filluar instalimin. Rinise kompjuterin dhe provo tė pėrdorėsh pėrsėri faqen gamecolony.com.
    Edi

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up Web faqe per te mesuar gjuhen angleze

Pershendetje me falni ne radh te par ndoshta kam hapur temen ne vend te gabuar , ku mund te gjej nje web faqe ku mund te mesoj gjuhen angleze me gramatik dhe gjera tjera qka nevoiten te mesosh ket gjuh .
    Ju pershendes te gjithve dhe njeher kerkoj falje per hapjen e temes ndoshta te gabuar sidomos modertorit edscape tung tung.

Albanian Pirate Maska e ArberX-MOW
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Postime
    60
    Kjo eshte nje webfaqe me plot materiale per te mesuar gjuhen angleze:
    www.englishtips.org

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •