e kam fjale qe une personalish te hap krijoj nje folder ne FTP
e kam fjale qe une personalish te hap krijoj nje folder ne FTP
Te mos te dashurosh nga frika e te mos lendohesh eshte nje soj si te mos lindesh nga fika per te mos jeturar
Per te hapur nje folder ne FTP mjafton te kesh nje llogari FTP-je.
Per te pasur nje llogari FTP drejtohu tek google aty gjen free(pa pagese) dhe me pagese.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Per te hapur vete nje ftp te duhet te installosh IIS ne komputer duke shkuar tek add windows component ne add e remove programs.Ki parasysh se para se ta installosh duhet te kesh diskun e windowsit dhe kur ben installimin shko tek detajet ku markon ftp dhe componentet e tjera extra qe do.Per me shume
shiko http://www.webwizguide.com/asp/tutor..._winXP_pro.asp
I dorezuar me ne fund
qe tash e pash ku ishte gabimi im
$config['Database']['dbtype'] = 'mysql'; ketu nuk kam shkruajtur e kam lan ashtu si eshte
$config['Database']['dbname'] = 'CHT'; edhe ketu eshte ne rregull
$config['Database']['technicalemail'] = 'dbmaster@example.com'; ne rregull
$config['MasterServer']['servername'] = 'localhost'; ketu eshte ne regull
$config['MasterServer']['username'] = 'root'; ketu kam shenuar ni emer po jo ate te db
$config['MasterServer']['password'] = ''; edhe fjalkalimim e kom shruajtur jo te databazes
prap do ta provoj e do tju tegoj se a kam sukses apo ndoshta edhe njonje problem tjeter
faleminderit per ndihm
www.WeAreTheBest.„$
keto te dyja shiko per me teper....$config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
$config['MasterServer']['username'] = 'root';
e kam rregullu ashtu siq me the ti dhe tash e kam instalu po me ban per mrekulli
edhe ni her faleminderit
www.WeAreTheBest.„$
kurioziteti vret macet po te duash, vbulletin, si ky forum, mysql cfare versioni perdor? cfare phg version kerkon?
I Nderuari edspace, flm shume per te gjitha pergjegjjet, Identifikimi dhe fjalekalimi eshte ne rregull, sepse kam provuar prej internetev tjera ku kam pas sukses te kaloj fazen e identifikimit. Mirepo prej kesaj lidhje te internetit ku une kam nuk ka kurr fare mundesie.
Kur passwordi eshte gabim ja si paraqitet:
Provajderi ime mendoj qe shfytezon Mikrotikun per AP,nese dikush ka njouri ne kete drejtim ndoshta aty mungon dicka qe duhet te konfigurohet ose ndonje port te zhbllokohet.
Me mire kontakto serverin per gabimin.Duhet te jete difekt ne databazen e serverit.Ose ka te ngjare qe emri,llogaria jote te jete bere BAN per ndonje arsye.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt