A ekziston ndonje editor "WYSWYG" i PHP siq eshte psh per HTML - FrontPage, pasi qe nuk kam shume njohuri ne kodimin e php.
A ekziston ndonje editor "WYSWYG" i PHP siq eshte psh per HTML - FrontPage, pasi qe nuk kam shume njohuri ne kodimin e php.
Per php te mjafton dhe NotePad po ti thua qe nuk ke njohuri... dhe me kete PHP EDITOR ti duhet te dish dicka se nuk ti vendos vete vlerat.
- Per ata qe kerkon shif ketu - Wyswyg_suite
Nese ka mundesi dikush te me ndimoj. Po me duhet gjdo qe ne lidhje me Flash webstyle kuptohe ne gjuhen shqipe sepse profesori me ka porositur per ta shpjeguar ne oren tjeter.
Qe në fillim te tregoj se nuk ekziston ndonjë editor WYSIWYG (What You See Is What You Get) për PHP, përkatesisht editor siq është psh siq ke cekur ti FrontPage per HTML; por ka te tillë qe te ndihmojnë shumë rreth komandave.
Por një shumë te mirë e gjen ketu: http://www.enginsite.com/php-editor.htm
Them i mirë duke u bazuar ne faktin se nuk ke nevojë te kesh një Web Server për te parë ate se qfare je duke berë, sepse ketë e ka te inkorporuar vete programi.
Te tjerë editor mund te gjesh edhe në këto sajte.
http://www.php-editors.com/
http://www.dzsoft.com/dzphp.htm
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Besart editoret WYSIWYG ekzistojn dhe jane pekatesisht marr shembullin e yahoo geocities ne editorin e html, keta quhen te tille si shpjegimi juaj siper
" cfare shef ate do marresh "
Reni00 unë kam cekur se nuk ekzistojnë WYSIWYG për PHP, pra te dizajnosh apo te krijosh faqen me nje editor te tillë e në prapvijë te gjenerohet kodi PHP.
Sëpaku deri me tani nuk kam parë një program aq te avancuar, ndoshta edhe mund te ketë.
Këtu ka shumë anëtar qe merren me këso gjërash, dhe nëse ka ndonjë editor te tillë besoj se do te postojnë ndonjë link.
Mësa kam parë unë, programi qe kam cekur më lartë: enginisite, është shumë i mirë, por nuk besoj qe i afrohet FrontPage-it për HTML, por në ketë rast për PHP, ashtu siq ka kërkuar strongman.
Hyra në linkun e dytë qe ke dhenë ti, por The page cannot be found.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besart : 14-02-2006 mė 08:08
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Po e vura re dhe vete qe linku nuk punon po nuk kisha me mundesi ta korigjoja.
Po nuk me kuptove per sa i perket WYSIWYG - Jane ato kuadrate qe ti shkruan kodin dhe si e thot dhe shprehja ate do marresh. Dmth ne dreamweaver eshte mundesia (po marr shembull kete ) qe ti te shkruash direkt kodin ose mund te shkruash apo vizatosh dhe kodi krijohet vete. Menyra e pare eshte ajo wysiwyg
reni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga reni00 : 15-02-2006 mė 11:37
Ju faleminderit Reni e besart, per ndihmen,
Mundo te downloadesh
"MACROMEDIA DREAMWEAVER"
te gjitha tags edhe per PHP JSP Javascripting xml te gjitha jane te futura.
do te te pelqeje shume..
kjo eshte siti:
http://www.macromedia.com/software/d.../?promoid=BINR
download TRY version edhe nese te duhet seriali shko tek
s e r i a l s . w s
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
Pershendetje!
Sot me ka dale nje problem teper "i lezetshem" . Hap firefox per te hyre ne web dhe me thote :
Te njejten gje me ben me shume webe , se sdu me dhon as emrat tani. Edhe me yahoo ma beri disa hepere pastaj e hapi.Server not found
Firefox can't find the server at www.librazhdi.net.
# Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
www.example.com
# If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
# If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
Hapa Task Mannager dhe pashe dicka qe se kisha pa noiher tjeter aty dhe mendova mos eshte ndonje gje qe krijohet nga ajo. I bera printscreen dhe po ju a postoj. Por jam habit se sma ka bere ndonjehere kete gje... Eh se qesh tu harru , webet provova me i hap edhe me IE edhe me Firefox dhe asnjera nuk i hapte.
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Krijoni Kontakt