Close
Faqja 33 prej 231 FillimFillim ... 2331323334354383133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 2309

Pagesa dhe donacione nė internet pėr kompani shqiptare

Pershendetje,

Deshe te di dicka ne lidhje me Online Payment Solutions. Dini ndonje kompani qe ofron sherbimet ne Kosove dhe Shqiperi? Une kontaktova dy kompanite me te medha, PayPal dhe VeriSign, por keto kane sherbime te kufizuara, nuk jane te perhapura ne Shqiperi/Kosove. Ju lutem po ditet dicka se si nje faqe shqiptare e drejtuar nga Shqiperia/Kosova mund te pranoje pagesa dhe donacione online shkruheni ketu me sa me shume detaje, numra kontakti ose lidhje direkt ne faqet e tyre.

Ju faleminderit ne advance.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kontakto njëherë Western Union. Me sa kam parë, këta janë më aktivë në Shqipëri (Kosovë) dhe kanë shërbime për të transferuar paratë edhe me kompjuter. Pyeti nëse shërbimet nëpërmjet internetit janë të mundur edhe për Shqiptarët.
    Edi

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Persa i perket Shqiperise eshte edhe MoneyGram po nuk e di nese ajo funksionon edhe ne Kosove por ka komision me te ulet se Western Union.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Ju faleminderit te dyve.

Western Union dhe MoneyGram nuk ofrojne transefrim parashe nga nje llogari ne nje llogari tjeter. Faqja ne fjale i takon nje instituti shqiptar dhe nuk mund pranoje trasferime ne emra individesh.

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    B nuk e di nese e ke mundesine per te krijuar nje llogari bankare aty ku je ne emer te institucionit ne Shqiperi. Nese po atehere i ben pagesat me PayPal ne banke Alaske dhe institucioni vet arrin ti bej transfertat bankare nga Alaska ne Shqiperi. Pak gjate por mesa duket eshte menyra e vetme

Lexoe njehere kete megjithate
    http://www.eplanetshopping.com/al/

Bingo...

Flm cunimartum. Ajo qe thua ti ben llogjike, e di per sigurte qe bankat bejne transfere ne zhirollogarite e Shqiperise. Te fala.

Flm te gjitheve dhe nje here.

Per tjeret qe kane nje nevoje te ngjajshme shifni dhe www.shereit.com.

Dr
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    ne perendim
    Postime
    338

Si t'i gjej proxy settings?

|Eksperta kam ne program qe duhet ta perdor per te instlaura te dhenat e kamerave te shpejtesise. Tani qe te bej lidhjen me serverin e vet, softwari me kerkon proxy settings, me ekzaaktesisht
    proxy server address
    Port 80
    username dhe passwordin

une e kam intrnetin me adsl me netgear dhe i kam te lidhur te dy kompjuterat me wireless.
    Faleimderit
    Rachi

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    Në ndonje web qe e ke të hapur shko Tools/Internet Options/Connections/LAN Settings/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Citim Postuar mė parė nga rachi
    |Eksperta kam ne program qe duhet ta perdor per te instlaura te dhenat e kamerave te shpejtesise. Tani qe te bej lidhjen me serverin e vet, softwari me kerkon proxy settings, me ekzaaktesisht
    proxy server address
    Port 80
    username dhe passwordin

une e kam intrnetin me adsl me netgear dhe i kam te lidhur te dy kompjuterat me wireless.
    Faleimderit
    Rachi
    perdor ti proxy server per tu lidhur me internet apo jo.

nese jo ateher ne kete rast modemi yt apo routeri yt (netgear) qe krijon lidhjen e internetit funkcionon si proxy per rrjetin tend atehere ja jep pra portin 80 e username dhe password nese i ke vendos username e pasword routerit apo modemit ja jep ate ce ia ke vendosur nese nuk i ke vendosur ne ket rast e ke ate ce e perdore per tu lidhur me isp tende.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •