Close
Faqja 92 prej 231 FillimFillim ... 42829091929394102142192 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 2309
    Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Thumbs up

Provo njehere kete:
    Start - Control Panel - Add or remove programs - majtas ke nje tab "Set program acces and defaults - Custom

Ja ku ke nje photo :

Tek msn , me duket se nuk behet , se dhe un e kam firefox si defoult browser , por perseri faqet hapen me IE.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Rapidshare points

A di ndonjeri ndonje menyre per shtimin e pikeve te rapidshare. E kam provuar me rapidshare easy points po te duhet nje kohe teper e gjate ti besh 10000 pike kurse softweri rapid get points ka dale jasht perdorimit me daljen e versionit te ri te rapidshare.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Duhet te besh upload nje file tek RapidShare nga llogaria jote. Me pas ajo file duhet shkarkuar me Free Account, per cdo shkarkim merr 1 pike. Nuk mund te besh me shume se 5 pike nga e njejta IP ne 1 ore.

P.S. Sa per ate punen e Easy Rapidshare Points, eshte nje program koti qe nuk kryen asnje funksion!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 30-06-2008 mė 12:14

.......

Kjo eshte nje metode e njohur por te duhen 10000 download per me convertu piket edhe me publikimin i atij linku neper forume nuk shkon tek 10000 download. Por doja te dija a ekziston ndonje program qe ben auto download ose rrit automatikisht numrin e pikeve?

Mund ti hedhesh ato linket ne forume Warez.Ke sa te duash po deshe me thuaj ti jap adresat ne mp...jane me kunjtale forumet warez...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Menyre me e mire per te pasur nje Rapidshare Account: BLIJE

Kjo po qe ke dhene ti MUAHH H po qe eshte nje zgjidhje.Ehhhh sikur te ishte falas nje premium account...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Menyra me e mire , eshte ta blesh! menyra tjeter pastaj fitimi i pikeve , Upload sa me shume dhe rregjistrohu ne sa me shume forume warez dhe postoji linket.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Question Rapidshare.com

A ka njeri probleme me www.RapidShare.com apo kam vetem une. Nuk me hapet faqja nderkohe qe ping me serverat mund te bej.

Ka njeri te njejtat probleme?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •