beno flm shume lal se ishte nje web i mir![]()
beno flm shume lal se ishte nje web i mir![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Internet Explorer > tools > internet options > content > autocomplete... > clear forms dhe clear passwords
Edi
edspace te falenderoj shume per ndihmen, gjithashtu te falenderoj dhe ty benseven11.
bashkimi sjell fitore.
Cuna a ka ndonjeri program qe i perkthen cookies ne kod te kuptueshem?
Lexo kėtu ēdo gjė qė duhet tė dish mbi cookies
http://www.cookiecentral.com/software.phtml?type=pc
Edi
provo nje here dhe shiko kete program Karen Cookie viewer
tek kjo faqe http://www.karenware.com/powertools/...e.asp#Download
tek programi mund te gjesh cookies si text file dhe ne forme data vlerash
nje program tjeter eshte edhe trace viewer
tek kjo faqe http://www.surfpilot.net/tracesviewer.html
ketu eshte nje foto e Karen Cookie viewer
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
kurse ketu keni nje pamje te trace viewer ku jepen gjithe gjurmet qe lene ne kompjuter faqet qe keni vizituar disa prej tyre lene cookies disa jo ,disa lejne fotografi,faqe,media, histori
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Do ti provoje tani se kam ca kohe te lire!
Flm dhe qe te dyve.
Pershendetje
Te nderuar, do iu konsideroja miq, se u be shume kohe qe komunikojme nepermjet ketij forumi kaq informativ.
Kerkoj ndihme ne lidhje me web design. Jam marre per ca kohe tashme me Dreamweaver, dhe kam praktikuar gjera te ndryshme, po ama me duket sikur nuk kam mesuar gje. Nqs ka dikush nje tip guide, me ane te se ciles mund te mesosh gjithcka duhet per web design. E mira do ishte te ishte dicka e tille:
duhet ta fillosh me database --> studio access me filan e-book ose web address,
pastaj vazhdo meso per dreamweaver ---> me filan e-book, ose x web address,
pastaj meso si behet serveri ---> me kete liber, ose nga kjo web address.
pastaj merru pak dhe me media applications --> me filan liber, dhe me filan web address.
pastaj lexo per java, dhe per flash ---> nga kjo address.
Nqs me kuptuat drejt ky me lart ishte nje shembull, po mbase dikush ketu ka studiuar per web design, dhe e ka mesuar ose ne shkolle ose me mjetet e tij/saj, keshtu qe mund te na udhezoje shume me mire.
Nje guide e tille do ishte nje gje e perkryer qe do me ndihmonte shume, dhe mbase ka edhe shume njerez te tjere te interesuar ne lidhje me kete, sidomos ka dhe rendesi dhenia e informacionit relevant, e ku ta nisesh e ku ta perfundosh. shpresoj te gjej mirkuptimin tuaj, gjithmone me qellimin e mire qe te kontribuoj edhe une me sa te mundem per kete teme, e per forumin ne pergjithesi. nqs arrijme te krijojme guida standarte ne lidhje me cfaredo lloj aplikimi qe na nevojitet, do ishte gjeja me e mire qe do i ndihmonte te gjithe. Le ta fillojme me nje guide te mirefillte dhe te duhur ne web design...
Miqesisht, MtrX
MtrX ubicumque felix
Mtrx pershendetje,
une do te jepja me gjithe qejf ca e-book qe kam por kam frike se jane out of date...kam disa cope per gjera te ndryshme duke filluar qe nga html etj etj deri tek server config per te gjithe llojet e server Pra nja 10-15 ne total rreth 1500 faqe.
Puna eshte qe ne qofte se do te hysh ne nje fushe te tille, duhet te lexosh edhe politikat e web design (po ka shume te tilla ne varesi te profilit ku do te specializohesh) dhe do te ishte mire te filloje pikerisht me keto.
Sidoqofte ne web (me google) do te gjesh mjaft informacion..nqs do ato qe te thashe une me thuaj dhe ti dergoj (perpara se ti fshij)
Krijoni Kontakt