Close
Faqja 55 prej 231 FillimFillim ... 545535455565765105155 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 2309
    www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga arianit_real
    une e kum kriju nje web tek www.own-free-website.com edhe i kam shkarku disa template por nuk po di me i shti ne web . A mundet ndokush me me tregu se si mund ti shti ne web keto template mirpo me hapa te ngadalshem se jam fillestar e nuk do ti kuptoja mire po te beheshin shpejt . Flm per mirekuptim .
    Qe te maresh nje pergjigje per kerkesen qe ti ke do duhej shume kohe, aq me teper qe i do ne hapa te ngadalte. Plus nuk ke shpjeguar asgje rreth asaj qe ke shkarkuar, asaj qe kerkon dhe problemin specifik se ku e ke.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Varet gjithshka nga serveri qe zgjedh per te krijuar nje faqe tenden.Ne disa raste serveri te lejon te futesh shabllone te gatshme qe i ke marre diku.Futja e ketyre shablloneve behet duke bere login me emer password dhe me pas shiko per funksionin ngarko"upload" Disa servera e kane kete funksion "upload" si dhe funksione te tjera si "beje sipas deshires faqen"(customize).Kjo do te thote qe serveri falas te lejon jo vetem te ngarkosh shabllone te serverit te gatshme por edhe te ngarkosh shabllone te huaja, te tuat,te kopjuara diku ne format html.Disa servera mund te lejojne ngarkim shabllonesh te huaja nga perdorusi ne format html ose php.Disa servera nuk ta japin kete mundesi,por vetem te kufizojne te perdoresh shabllonet qe ofron serveri.Ne rastin e serverit qe ke zgjedhur,ky server nuk lejon futje shabllonesh te huaja,por vetem shabllonet qe ka serveri.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hidhi nje sy sitit te TemplateMonster. Pelqe nje template...jep kodin dhe te dergojme linkun!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    23

Si ta mbroj Web Faqen nga kopjimi i vizitorve

Pershendetje Ekspet te nderuar kam nji pyetj Jam ne perpunim te nji Web Faqe personalo po kam dėshir nese ka mundsi me mbrojt nga vizitoret qe mos tju lejohet Shkarkimi i dizajnit nese prej jush din se si mundem atėher me tregoni flm..?

|Live Your Life| Maska e Zzanushjaa
    Anėtarėsuar
    20-08-2003
    Postime
    83
    Nese eshte qeshtja te Html kodi atehere do te propozoja kete

http://www.htmlguardian.org/help_main.html

Nese eshte ne pyetje PHP kodi atehere duhet te orientoheni ne:

"ionCube" ose "zend encoder"
    ♥♥♥♥♥♥

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Menyra me e mire per te mbrojtur faqet personale eshte ASP ose JavaScript nese e ke ne html ose php kopjimi i disanit eshte i pa shmangshem

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    23

flm Zzanushjaa

Citim Postuar mė parė nga Zzanushjaa
    Nese eshte qeshtja te atehere do te propozoja kete

http://www.htmlguardian.org/help_main.html

Nese eshte ne pyetje PHP kodi atehere duhet te orientoheni ne:

"ionCube" ose "zend encoder"
    Flm Zzanushjaa po ne Html kodi ėshtė por e klikova atu me nalt ku the ti por problemi ėshtė se kuptoj gjuhėn angleze nese prej jush i din codat dikun atėher le ti dergon si te mundet flm per mirė kuptim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gjilanasi-1 : 21-10-2006 mė 19:32

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Po mos e ke problem o burre. Ka vende boll ku njerzit te marrin faqe te gatshme, ka forume dhe opsione boll qe te gjejne faqe shume te mira. Prandaj mos u merakos shume per kete. Beje te bukur njeher se nuk ta merr kush jo

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Citim Postuar mė parė nga gjilanasi-1
    Pershendetje Ekspet te nderuar kam nji pyetj Jam ne perpunim te nji Web Faqe personalo po kam dėshir nese ka mundsi me mbrojt nga vizitoret qe mos tju lejohet Shkarkimi i dizajnit nese prej jush din se si mundem atėher me tregoni flm..?
    Beje ASP smund ta marin as design as gje, Sepse te tjerat te marin.

Flesh shum leht te mer.
    Html me frontpage te mer pa pik problemi.
    php e kan te gjith

PS: Une te kisha preferuar te maresh ASP eshte shum i mire, eshte pak i veshtir mbase dhe anglisht nuk po kuptoshe por per vete kisha bere asp.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une te sygjeroj te degjosh keshillen e ketij me siper, se e ka me vend.
    Ka edhe mundesi te kodimit por jane lehte te thyeshme . Prandaj serish te mbetet ASP
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •