Po nese e ben Ctrl+N ?
Po nese e ben Ctrl+N ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Provoje nje here keshtu: Klik me te djathte tek ikona e internet explorer ose shko tek control panet tek ikona e internet properties. Zgjidh properties the tek tab programs zgjidh reset Reset web settings... dhe jepi ok. Pastaj shko tek tab advanced dhe zgjidh Restore Defaults dhe jepi ok. Provoje dhe shkruaj nese funksionoi....
Kliko me te djathten ne nje zone boshe poshte ne "taskbar".Klik ne cilesite"properties"Te dritarja tjeter pastro katrorin nga shenja e v-se,ku thote''Grupo butona te ngjashem ne taskbar".Klik ok poshte.Faqet me pas do hapen te pavarura,jo njera mbi tjetren,dmth do kesh disa butona ne taskbar, per faqe te ndryshme interneti te hapura.Postuar mė parė nga elbed
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Thanks benseven 11. Funksionon tani. Sesi paska ndryshuar as une vete se kuptoj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-07-2006 mė 09:50
Ty do te hynte shume ne pune MOXILLA FIREFOX.Postuar mė parė nga elbed
Faleminderit Ditmir. Nuk ishte i keq moxilla.
Shpesh luaj shah dhe lojra te tjera ne internet ne faqen www.gamecolony.com
kam nje problem qe shume po me merzit.kur hyj te rubrikar e kesaj faqeje shume shpesh me ndodh qe menjehere me iken faqja nga monitori dhe duhet ta nisi nga fillimi perseri.Kjo me ndodh vetem ne kete faqe dhe cdo dite. Shpesh me ndodhe ne mes te lojes apo ka raste qe nuk me hapet hiq dhe me merziti.Nuk e di se qa ka por nese eshte per komjuterin ai eshte i sapo blere dhe ka programin e fundit dhe e dyta nuk me ndodh me asnje faqe tjeter.Gjithashtu kur faqja www.gamecolony.com iken ajo mi fshin te gjitha faqet tjera qe mund ti kem pasur te hapura.Nuk e di si te veproj
Mund tė duhet tė instalosh edhe njėherė Java nga faqja Java.com. Shtyp butonin "download now" pėr tė filluar instalimin. Rinise kompjuterin dhe provo tė pėrdorėsh pėrsėri faqen gamecolony.com.
Edi
Pershendetje me falni ne radh te par ndoshta kam hapur temen ne vend te gabuar , ku mund te gjej nje web faqe ku mund te mesoj gjuhen angleze me gramatik dhe gjera tjera qka nevoiten te mesosh ket gjuh .
Ju pershendes te gjithve dhe njeher kerkoj falje per hapjen e temes ndoshta te gabuar sidomos modertorit edscape tung tung.
Kjo eshte nje webfaqe me plot materiale per te mesuar gjuhen angleze:
www.englishtips.org
Krijoni Kontakt