Close
Faqja 35 prej 231 FillimFillim ... 2533343536374585135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 2309
    [duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    vBulletin nuk ka ne gjuhen shqipe, duhet te maresh dhe te perkthesh vete pak nga pak.

E ka perkthyer nje tip ( qe s'ja permend emrin ose faqen ), por eshte nje perkthim makaber qe s'ja vlene as te shikosh!

Reni00, ajo qe ke pyet ti eshte per ngjyrat e pseudonimeve!
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Flm qoska per pergjigjen, po problemi eshte se kur vete ne tek shkarkimi i javes me mbyllet faqja dhe me del e njejta gje.
    bashkimi sjell fitore.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ajo eshte problem i gjetur ne hotspot virtual machine. shkaqet mund te jene shume qe nga rezolucioni edhe deri tek kodi i faqes. java te krash gjate hapjes. une te sygjeroj te shkosh tek www.java.com edhe shkarko JRE sa per te patur browser up edhe mepas mund te instalosh
    JVM perseri nese do. nese mund te shkosh ne nje kompjuter tjeter shkarko versionin e offline te JRE

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

AlbMania Host & Design! Maska e Kleidi
    Anėtarėsuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    larg...shume afer... :)
    Postime
    163

Konfigurimi i mozilla thunderbird....

Pershendetje...

Desha te di dhe une si mund te konfiguroj mozilla thunderbird per te derguar e-mail? Provova me e bo per e-mail e yahoo por nuk dija server smtp e budalliq te tjera , dmth nuk dija asgje :P , dhe thashe tju shkruaj me mire.
    Kam e-mail ne yahoo, hotmail , gmail , albasoul dhe do ishte mire qe ta konfiguroja ate te yahoo por dhe ndonje tjeter mire ehste... Nese mundet ti konfiguroj te gjithe eshte akoma me mire ...

Shpresoj te marr ndonje pergjigje sa me pozitive .... Ju faleminderit!
    ~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
    Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Clay eshte e veshtire per ta perkthyer???Ndoshta e filloj edhe e bej vet

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Shume e veshtire nuk eshte po duhet te kesh nerva e durim gje qe mua nuk me mungojne pasi praktikoj edhe anglishten ashtu

Suksese nese fillon ta perkthesh.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459

Kam i avari te vockel me Firefox

Ju lutem me ndihmoni nese keni mundesi.

Moxilla Firefox me kerkon here pas here qe te krijoj nje profil te ri. Jo se ky eshte problem i madh por me ikin gjithmone gjithe Bookmarks dhe me nxef si Bug. Cfare eshte kjo? Pse ndodh? dhe si mund ta evitoj???
    Keni ndonje keshille???????????????????ß

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Edhe mu me ak ndodh dhe disa here e kam klikuar tek create new profile...por heren tjeter po te dali mos e bej new profile!

Un e kam ber cancel kur me ka kerkuar new profile dhe kam ber shut down/restart computer dhe kur rifillon kompjuteri dhe hap Mozillen nuk ndodh me!

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    nese mundem.... ky nuk eshte bug, thjesht kur mbyll browser-in tend firefox, nuk do te thote qe programi nuk eshte me aktiv. dhe nderkohe qe ti perpjekja per rihapjen e firefox-it, perkon me kerkesen per te hapur edhe nje here procesin/programin firefox.exe, nderkohe qe ky program eshte akoma aktiv. ndaj edhe te kerkohet krijimi i nje profili te ri, qe te beje te mundur "bashkejetesen" midis 2 proceseve.

prandaj nese te tregon perseri te njejten gje, mjafton te besh cancel, te klikosh me te djathten mbi taskbar, kliko Task Manager, dhe tek lista e gjate e proceseve (Processes tab) kliko mbi firefox.exe shtyp Delete dhe me pas OK.....

provo ta rihapesh firefox-in pastaj.

{^_^}
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mad : 07-02-2006 mė 05:57
    ::|maDes!gn © 2009|::

U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •