Close
Faqja 23 prej 231 FillimFillim ... 1321222324253373123 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 2309
    -==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Gjithashtu per te fshire te gjitha gjurmet nga pc mund te perdorim edhe Microsoft antispyware.

Advanced tools > Track eraser > Check all > Ok

Fshin google search, I.E history, URL, I.E passwords,si dhe gjithcka tjeter,pra te gjitha gjurmet e lena ne pc pas perdorimit.

Ose nuk e bejme check all si me siper dhe i zgjedhim manualisht...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    faleminderit ELmaiko dhe edspace cdo gje ne rregull jeni gjithmon te gjindshem te sakt dhe te shpejt lum si ne qe ju kemi.

faleminderit

i/e regjistruar Maska e FareTop
    Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    23

Pyetje per expert/ėt

Mirdita,

Kam nje ide... nje projekt te kristalizuar me detaje, pra nuk eshte nje ide kalimtare dhe jam i bindur qe do te kete sukses nqs do te realizohet.

per ta realizuar me duhet bashkpunimi me nje (ose disa) partener qe njohin pragramimin ne php e javascript, me % te barabarte ne fitim.

pres ēdo lloj propozimi, diskutimi ose sygjerimi ne kete drejtim, pra mos hezitoni te me thoni ate qe mendoni mbi nje bshkpunim eventual mes nesh.

flm, pershendetje

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Njė anėtar nuk hyn dot nė forum dhe i del ky mesazh:

Gateway Timeout
    The following error occurred:
    Server unreachable

--------------------------------------------------------------------------------
    Please contact the administrator

Ēfarė problemi ka dhe ē'duhet tė bėjė.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kontaktoni Albo me mesazhe private ose tek webmaster@albasoul.com
    Edi

Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    23
    harova te preēizoj qė siti do te jete me karakter komercial, pra ka per qellim te gjeneroj nje shume te mire lekesh.
    te pakten sipas stdimit te tregut ne fushen e tij, ai supozohet qe te arije shifren 2 000$/muaj qe ne muajin e tretė mbas hedhjes se tij ne linje dhe gjithashtu nje ritje trimestriale der ne 15% te shifrės per vitin e pare.
    deri tani nuk ka asnje pergjigje, ndoshta nuk eshte lexur aq sa duhet, sidoqofte shpresoj qe te kete ndonje qe do ti interesoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FareTop : 15-04-2005 mė 17:54

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92
    Hmm, duket interesante.
    Mund te flasesh pak per projektin qofte edhe per kuriozitet.

Ndoshta mund te jem i interesuar
    Geniality is a state of mind

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    Thuaj iden qe te dime perse behet fjale.
    I dorezuar me ne fund

Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    23
    une vetem idene kam, per te cilen kam punuar per ta detajuar qe te jete sa me origjinale dhe e realizueshme. pra po ta leshoj dhe kete ēfare me ngelet mua pastaj...?
    megjithate pyetja juaj eshte e ligjshme dhe eshte e vertet qe njeriu duhet te dije diēka para se te angazhohet ne nje partenaria me te tjeret, sidomos kur nuk njihen.
    per kete kam menduar ndryshe , e kam vene projektin te zberthyer ne detaje ne nje forum privat, qe hyet me fjalkalimi te kontrolluar, pra ai qe do te desheroj per pjesemarrje, duhet te prezantohet (ne te pergjithshme vetem me pseudonim) pra nje shembull:

emri ose pseudonimi...->faretop
    vendndodhje...........-> france
    qyteti ...................-> 1 000 000 banore(e rendesishme per te evaluar shtrirjen e tregut)
    mosha ndermjet...... -> 25-35vjet (pra me nje perafersi 10vjet)
    aftesite qe zoteron...-> Piktor/jurist/comercial/PHP/asp/javascript/flash/3D/etj (keto jane vetem shembuj, sepse asgje nuk eshte e specifikuar ne kete drejtim)
    koha per angazhim...-> 1h30min /dite(jave/muaj....vit )

pra keto te dhena nuk jane me teper se ēkerkon nje faqe forumi per tu regjistruar.

pastaj ne etapen e dyte do te marri fjalekalimin per te hyre ne forum, e per te marre pjese ne projekt.
    te dhenat mud ti jepni dhe ne pm, nqs nuk doni ti publikoni ketu.

nqs do te jemi me teper se dy partener atehere sleksionimi per pranim do te behet nga vete ju pa nderhyrjen time, ēdo gje e votuar qe te mos kete mosmarreveshje, pra do te mundohemi te funksionojme me te drejta dhe fitime te barabarta.
    shpenzimet e para do ti paguaj vete, pra asnjeri nuk do te paguaj asnje dysh nga xhepi tij.

ky eshte varianti im i menyres se organizimit, por nuk eshte perfundimtar , pra nqs ndonjeri nga ju do te kete ndonje sugjerim me te mire une jam ne ēdo moment gati ta diskutojme.
    ēdo pyetje qe te keni mos hezitoni ta beni panvarsisht se parashikoni apo jo te merni pjese ne projekt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FareTop : 18-04-2005 mė 14:08

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Postime
    25

Perkthim i Vbulletin ne Shqip

pershendetje
    A me ndihmon ndonjeri me filen ne gjuhen shqipe per Vbulletin.

PS: pse eshte kaq e veshtire me gjet kete file nuk e kuptoj

FLM

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •