Close
Faqja 2 prej 231 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 2309
    o Drita...eshte problem cache(faqes qe ngel ne memorje)...E ke provuar ta mbyllesh browserin qe perdor dhe ta rihapesh perseri ne browser te ri...ose ose hap nje faqe te re dhe shkruaje perseri adresen.
    Mua me del shqip ajo cfare ke shkruar tek index.html: "Kjo faqe eshte ne ndertim e siper, se shpejti inshallah do te keni mundesine ta vizitoni ate.
    Ajo eshte kontribut i studentave ne Medinen e Ndritshme!
    Allahu ju shperblefte per viziten tuaj!"
    Gjithe te mirat.
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723

Cila eshte Faqja e juaj me e preferuar Shqiptare e Internetit?

Ne temen e cituar do te kerkoja se paku te pershkruani se paku titullin e Faqes me te preferuar Shqiptare te Internetit nga ju.

Gjithe te mirat!
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Titulli Personal Maska e Sentinus
    Anėtarėsuar
    05-12-2002
    Vendndodhja
    c:\sytem volume information
    Postime
    129
    Miredita
    Si default dokuments faqja duhet te kete file me emra te tjere dhe jo index.html .
    Provo me default.html ose pyeti ata te servisit te faqes se cili duhet te jete emri i dokumentit default ne direktori .

Per sa kohe ky file default nuk ekziston ne direktori Web serveri i tyre do te nxjerre nje faqe under construction dhe kjo faqe nuk ndodhet ne direktorine tende por ne direktorine meme te webserverit .
    Shpresoj kjo gje te te ndihmoje

Bye

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    174

faleminderit, per pergigjet...

Faleminderit per pergjigjet...
    Gjeja interesante eshte se ne disa kompjutera me nxjerr mesazhin shqip (kur klikon ne www.albsunnet.com), ndersa ne disa te tjera, me nxjerr mesazhin gjermanisht...
    Hajde merre vesh kete pune, tani...
    Sa mirė do tė ishte tė mos kisha lindur,
    por meqė kam lindur sa mirė do tė ishte tė mos vdisja,
    por meqė do tė vdesė sa mirė do tė ishte tė mos ringjallesha.
    por meqė do tė ringjallem sa mirė do tė ishte tė mos dėnohesha, e nėse dėnohem tė mos dėnohem pėrgjithmonė...

Dashuria te verbon Maska e shakespear
    Anėtarėsuar
    26-06-2002
    Vendndodhja
    aty ku fillon gjithcka jam une
    Postime
    17
    une do te isha i mendimit se kjo vjen si rrjedhoje e memories qe ka RAM pasi sic ka thene dhe vete eshte nje laptop qe ka 4 vjet qe eshte perdorur edhe ka mundesi qe te kete nje renie te memories pra te RAM-it por edhe ideja e fshiries te cache loron pc por me ato qe ka parashtruar si probleme nuk mendoj qe bllokimi i pc edhe dalia e shkronjave ka te beje shume me cache eshte e vertet qe ato ngarkojne ramin por eshte nje difekt qe e ka ne memorin e tije pasi mendoj qe e ka pak te ulet duke patur parasysh edhe consumimin e acesoreve te laptopit. nje keshille qe do te jepja eshte ti beje nje format laptopit edhe te shoh nese eshte e njeta gje ne punim apo jo. me respekt shakespear
    te jetosh pa pasur mendien se cfare thone te tjeret

G J I G A N D I Maska e Nickmaster
    Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183

Cool

Faqja ime me e preferuar shqiptare ne internet eshte Albasoul. Nuk e besoj se do ndonje sqarim per ate faqe, jam i sigurt se e keni vizituar!
    Faleminderit!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    *Software is like sex...it's better when it's free.*

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    albasoul, shqiperia, fajtori, cool albanioan yahoo group albforumi , forumishqiptar uff kaq per tani se kam akoma lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Talking Si te hiqni reklamat (banner-at) nga Free Hosting (Tripod,Virtualave...etj) PJESA 1

OK...si per fillim ju lajmeroj qe ju duhen nje njoruri baze minimale ne HTML (eshte ajo gjuha e kodimit te faqeve web qe perdor edhe qeni qe keni ne shtepi.....lol)...Gati?

Virtualave [http://www.virtualave.net]

Pas komandes ( dhe ne rast se ka, pas komandave ose