benseven, instalova .NET frameworks sipas linkut qe me dhe por nuk u rregullua gje, po i njejti problem!
benseven, instalova .NET frameworks sipas linkut qe me dhe por nuk u rregullua gje, po i njejti problem!
shiko me cfare mbaron skedari qe te jep mesazh gabimi
psh emri skedarit help.xml
i ben klik me te djathte zgjedh ne menu properties
te dritarja klikon ne butonin ndrysho
te menuja zgjedh programin qe ka krijuar ate skedar help(klikon dhe ne browse ne qofte se nuk e gjen ne liste)
dhe klikon poshte apliko
por e rendesishme
eshte te dihet se cilit program i perket ai skedar
dhe e hap me ate program psh dreamweaver,frontpage
Nje program qe te ndihmon per te hapur skedare te ndryshem me aplikacionin e duhur duke i pare skedaret me cfare mbarojne
emri skedarit.xml emri.doc emri.tar emri.rar, emri.zip etj
A. Manaxher
http://www.gamehippo.com/chaozz/associat.zip 129 kb
pasi hap programin klikohet ne settings pastaj"get current settings" te jep te gjitha kombinimet ekstensionet e skedareve si emra zip,rar doc dhe anash programet qe i hapin
aty ben klik me te djathet ne nje prej rreshtave ne liste dhe klikohet ne ndrysho
per te futur ndonje program qe hap nje skedar
Ne qofte se shikon gabim me numrat 6 dhe 2 kjo do te thote qe nuk ka program te instaluar ne kompjuter per ta hapur nje skedar specifik qe mbaron me psh CSL
duhet instaluar programi i duhur qe te hapet nje skedar me linje gabimi 6 ose 2
===
Ne qofte se gabimi te ndodh kur klikon ne help file ne nje faqe
interneti atehere gabimi mund te rregullohet nga webmasteri i faqes
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 05-11-2004 mė 17:34
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
gabimet mi jepnin skedaret *.chm qe hapen me "C:\WINDOWS\hh.exe"
pra "html help"
une kisha IE5.5sp2 por tani qe vura IE6 gabimi u zgjidh.
edhe nje here flm per shqetesimin.
Ku mund ta gjej per forum free???????
Flm Polici_Rrugac
Albanian For Ever
Forum free me duket se nuk ka.
Une forumin tim e kam tek www.netfirms.com dhe e paguaj 119 dollare ne vit (komplet web faqen time se bashku me forumin).
Ndoshta ka edhe forum free,po nuk do te zgjas shume hostimi i tij.
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Forum FREE: www.forumer.com [provo ketu!]
Ashtu sic thote dhe stormangel forum free nuk ka, edhe nese do gjesh perkohesisht nje te tille do jete i mbushur me reklamat e atij hosti.
provo edhe kete link: ForumGratis -> megjithate shpjegimet i ke italisht! Ekzistojne Forume gratis me shumice, mjafton te kerkosh ne ndonje Motor Kerkues [kuptohet me reklama!].Postuar mė parė nga Polici_Rrugac
pershendetje cuna,dhe gezuar krishtlindjet te gjithve.
a di ndonjeri te me thote se ku mund te gjej material per te bere nje tesina ne arkitekture per materialet e ndertimit si legno vetro metalli e sintetici ??
kush mund te me ndihmoje le te me thote ndonje llaf po s`perton. rrofshi djema
Arkitekt, herė e dytė qė po bėn kėtė pyetje dhe qė tė dyja herėt nuk e kam kuptuar.
Sqarohu pak se ēfarė janė kėto tesina dhe kėto fjalėt qė po shkruan nė italisht. Jep ndonjė shėmbull ose diēka tjetėr qė tė kemi njė ide. Pastaj po tė jetė nė internet, do ta gjejmė se s'bėn.
Edi
Krijoni Kontakt