Close
Faqja 149 prej 231 FillimFillim ... 4999139147148149150151159199 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,481 deri 1,490 prej 2309
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2004
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    o njeri i forte po nej shoku im faqe shqip ka dhe i kishte adsense te googlit vetem se ja hoqen se klikonte shpesh me nje IP
    E valla nuk duhet me kliku vet se nuk jane budalle ata te Googles.
    Ai qe i thot vetes webmaster nuk duhet te mundohet te manipuloj sistemin per disa cent me shume.

Mua fatkeqesisht nuk me pranuan faqen ne www.kosoft-ads.com, pasi kisha nje faqe me mp3. Sepakut keshtu thane, nuk e di nese ja kane pranuar najkuj qe ka faqe me muzike?
    Te mbrojme te drejtat autoriale. Te gjithe kunder plagjiaturave.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Mund te shikosh dhe kete faqe. Klikoni ketu.

Nese ke nje numer te madh vizitoresh ateher mund te kesh dhe perfitimie nga adsense, nese ke nje numer te limituar, dhe mundohen te klikojne shpesh apo kane te njejten IP (Internet Protocol) ateher mos e mer mundimin cfare do faqe qofte ajo qe te ofron sherbimin e adsense, pasi ato qe e kan bere kete sherbim i kan mar masat dhe e din se cfare bejne userat (klientet).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2004
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Mund te shikosh dhe kete faqe. Klikoni ketu.

Nese ke nje numer te madh vizitoresh ateher mund te kesh dhe perfitimie nga adsense, nese ke nje numer te limituar, dhe mundohen te klikojne shpesh apo kane te njejten IP (Internet Protocol) ateher mos e mer mundimin cfare do faqe qofte ajo qe te ofron sherbimin e adsense, pasi ato qe e kan bere kete sherbim i kan mar masat dhe e din se cfare bejne userat (klientet).
    Faleminderit per faqen PĘON.
    Po ketu ne Kosove me nje IP 100 veta kane internetin, sepse te gjithe ISP-te keshtu e shperndajne rrjetin.

Nuk e kam ditur se kete e shiqon dhe Google, pasi nje shokut tim ja bllokuan llogarine duke i thene se ke kliku vete ne reklama, e ndoshta problemi ka qene tek IP adresat.

Po keta shqiptaret qe nuk me pranuan si ja bejne te kontrollojne keto klikimet qe vijne nga IP te njejta, ja ka idene dikush?
    Te mbrojme te drejtat autoriale. Te gjithe kunder plagjiaturave.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

Si te hap WebFaqe

a mund te me tregon dikush se si mund te hap nje web faqe falas qe te fus muzik qe kam deshir une apo tjera sende

Pershendetje

BesmiiRi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga BesmiiRi Lexo Postimin
    a mund te me tregon dikush se si mund te hap nje web faqe falas qe te fus muzik qe kam deshir une apo tjera sende

Pershendetje

BesmiiRi
    BesmiiRi, eshte hapur nje teme e till, po te adresoje tek ky linku me poshte ku i kam dhene disa web-e free:

Klikoni ketu.
    Linksat nuk punojne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 01-04-2010 mė 20:23

Si tė lidhem me FTP server!

Desha te di se si mund te lidhem me nje FTP server qe une i di username dhe password.
    Kjo lidhje mund te behet me mozilla ose internet exploer>?? apo ndo ndonje program te vecante.
    Ju lutem me ndihmoni dhe me ndonje foto.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    Desha te di se si mund te lidhem me nje FTP server qe une i di username dhe password.
    Kjo lidhje mund te behet me mozilla ose internet exploer>?? apo ndo ndonje program te vecante.
    Ju lutem me ndihmoni dhe me ndonje foto.
    Shikoje kete web: Kliko ketu.

P.s Nese ke ndonje gje te paqart, me kontakto dhe ti shpjegoj.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Pse e komplikoni kaq shume hap internet explorer shkruaj ne adresa ftp://adresa e serverit/ e shtyp enter serveri do te te kerkoje per username edhe password e je ne regull.

Ose ftp://usernameassword@adresa e serverit/

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Ardi nuk ja dhash per te komplikuar, po ti mesoj avash avash te gjitha, pasi i ka me te zgjeruara. Nuk do me kushtonte absolutisht asgje nese do ja jepja une te perkthyera. Nuk besoj se eshte aq e komplikuar pasi i ka te gjitha menyrat se si te hapi nje ftp.

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Mund te perdoresh nje web browser per tu lidhur me nje FTP server por je shume i kufizuar ne mundesite qe te ofrohen.

Me mire eshte te perdoresh nje FTP client software. Nje i tille qe te rekomandoj eshte Filezilla, qe eshte pa pagese http://filezilla-project.org/

Linku te jep nje shpjegim se si perdoret http://wiki.filezilla-project.org/Using

Cimi
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •