Close
Faqja 135 prej 231 FillimFillim ... 3585125133134135136137145185 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,341 deri 1,350 prej 2309
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Google Ads
    E kam provuar google adsence ne blog po tek websiti nuk po di.
    Kur te kesh koh a mund te ma shpjegosh...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Makedoni
    Postime
    48

a ėsht e ndaluar, vizitorve e sajtit tim, tiu mundėsoj tė shkojn nė web sajte tjera

Nė web sajtin tim –(blogspot sajt), vizitorėve e faqes i kom mundėsu ashtu qė me klik e nji fotografije tė vogėl ose amblem, drejtpėrdrejt tė i hapet sajti i emėrtuar qė ėshtė nė internet. Dėshira ime ishte qė web sajtin ta bėj ma interesante pėr vizitorėt sikurse pėrshembul : gazeta nė internet , programe televiziv nė internet, muzika , rezultate sportive, kėmbimore, sajti reth orarit nisje-mbėritje e autobuseve e ndonji qytetit......
    Pyetja ime ishte kjo, athue baj ndonji gabim, ose a ėshtė e ndaluar qė vizitorit ti a mundėsoj drejtpėrdrejt tė shkoj prej faqes time nė web faqe tjera, a ka mundėsi dikush me u pėrgjigj... shum flm.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    shqip vallahi ska ma mer mendja anglisht te gjejme sa te duash
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Astrik,meso si te shkruash korrekt shqip, pa gabime.
    Pyetjet e testimit mund ti krijosh vete ,pasi ke studiuar materialin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2007
    Postime
    118
    O MmEeTtIi a bene te me dergosh ate faqe per Account ne PM edhe mua nese nuk prish pune se eshte kah me duhet shum. Te lutem.

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Kur nuk ke "premium account", pasi downloadon nje file, per te shkarkuar prape duhet te presesh disa minuta
    Po deshe mund te te dėrgoj ne mp njė faqe nga ku mund te kesh rapidshare accounts free

te lutem ma dergo edhe mua... te lutem shuum

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga isak100 Lexo Postimin
    Nė web sajtin tim –(blogspot sajt), vizitorėve e faqes i kom mundėsu ashtu qė me klik e nji fotografije tė vogėl ose amblem, drejtpėrdrejt tė i hapet sajti i emėrtuar qė ėshtė nė internet. Dėshira ime ishte qė web sajtin ta bėj ma interesante pėr vizitorėt sikurse pėrshembul : gazeta nė internet , programe televiziv nė internet, muzika , rezultate sportive, kėmbimore, sajti reth orarit nisje-mbėritje e autobuseve e ndonji qytetit......
    Pyetja ime ishte kjo, athue baj ndonji gabim, ose a ėshtė e ndaluar qė vizitorit ti a mundėsoj drejtpėrdrejt tė shkoj prej faqes time nė web faqe tjera, a ka mundėsi dikush me u pėrgjigj... shum flm.
    Jo lol nga as ligje edhe as rregullore per kete me sa di une. Ne webin tend ben cfare te dush me antaret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Provoni njehere ne kete faqe po ju intereson www.rapidshare-search-engine.com

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Fillestari09 Lexo Postimin
    te lutem ma dergo edhe mua... te lutem shuum
    Tė na falni! Ky anėtar ka zgjedhur qė tė mos pranojė mesazhe email nga forumi. Nėse dėshironi ti dėrgoni njė email kėtij anėtari, ju lutem kontaktoni administratorin i cili mund t'iu ndihmojė.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2007
    Postime
    118
    Po mua a mund te me dergosh?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •