Arben Bitri, brother of Albanian singer Anita Bitri, is consoled by Aurela Gace
Arben Bitri, brother of Albanian singer Anita Bitri, is consoled by Aurela Gace
Agim, ma merr mendja do ju behej qejfi te merrni vesh qe emri juaj u permend ne memorial dhe kjo vjershe u recitua nga i madhi Frederik Ndoci. Vargje me te vertete prekese.Postuar më parë nga Agim Doçi
Frederik Ndoci qoftë i nderuar, sepse si bir shkodran i rritur në një familöje atdhetare, ka ditur gjithmonë të nderojë ata që ikin përgjithmonë prej nesh. Në vitin 1996 kur humbën jetën tragjikisht maturantët e Pogradecit në Prespë, unë shkrova poezinë homazh për ata dhe në dimrin e egër të atij viti 16 familjet pogradecare na pritën me nderime të jashtëzakonshme. Kjo ishte merita e Frederik ndocit që e interpetoj shkëlqyeshëm atë kangë dhimbjeje.
Nëse keni mundësi falënderojeni Rrikun nga unë (kështu i themi Frederikut shkurt e miqësisht) dhe i jepni nr. tim të telefonit 00.41.79.79.79.463.........
Me mirënjohje e respekt për ju dhe ngushëllime për humbjen e Anitës
Agim Doçi - Lugano Zwitzerland
Te Zotit jemi....
Tek Ai do te kthehemi...
ngushellimet e mija per pjestaret e tjere te familjes se Anites.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Qofte e paharruar per jete......Ngushellime njerezve te familjes.
Vdekjen e Anita Bitri dhe familjes se saj me te ngusht , shume shqiptar e priten me pabesueshemri nga qe ajo ishte shum aktive ne jeten e saj. Por ja qe jeta pefundon edhe pa fjale , pa shenja. ne erresir , te zymt. doli shpirti i saj dhe i dy shpirterave te tjere qe ajo deshi shum. NUk me mbetet gje vetem te ngushelloi familjen e saj me te ngusht te Anita Bitrit.
Sa është gjallë nuk i dim kimetin ne por kur ike atehere mendohemi e na bjen ndermend me vonesPostuar më parë nga skuthi_vogel
Ngushtllime familjes Bitri dhe gjithë farefisit
Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!
Me keq ardhje për familjën BITRI dhe ju shprehi ngushllime të sinqerta, me të vërtet paska qen një fatkeqsi e rënd.
undefined
ishalla nuk eshte e vertet por edhe nese eshte atehere ngushllime
Ngushellime familjes Bitri.
Trupat erdhen dhe u varosen ne vlore ( fatkeqsisht eshte e vertete).
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt