mire se vjen mes nesh Mesnata.....
shpresoj qe te gjendesh mire ketu dhe te jete forumi i fundit qe viziton
p.s: ke harruar te vesh emrinp
mire se vjen mes nesh Mesnata.....
shpresoj qe te gjendesh mire ketu dhe te jete forumi i fundit qe viziton
p.s: ke harruar te vesh emrinp
Piranha, flmnddhe unë mendoj se do mbetët e fundit është bër me të vërtet një pjesë e përditshmërisë sime.
Emri im është, është ....hëmmmm harrovaa si ishte
![]()
I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)
Mesnata mire se erdhe besoj se ne france ia kalon per qef pacim....
ElMajico, flmnd![]()
I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)
Mire Se Erdhe
kalofsh mire ne forum !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
LeNNoN përshëndetje, flmnd për mirëseardhjen![]()
Mir se erdhe ja kalofsh sa me mir ne ket forum![]()
_FlorI_
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Mire se erdhe ne forum shpresoj tia kaljme bukur ne forumrrespekte kosova
{RiChMoNd}
Mesnata do te kisha dashur nje komunikim me privat me juve sepse nese e ke pare prezentimin tim , edhe une kam disa aspirata njesoj si ty xhane . Deshiroj te kontaktoj ne email sepse vertet me dukeni nje person i veqznte me te cilen mund te ndja pervojat dhe te mesoj diq prej teje ! Tu realizofshin te gjitha deshirat e tua !
Ermel
InF-AwP, InF^jaM dhe Ermelita, ju flmnd për mirëseardhjen e që më keni uruar, kisha knaqësin
Ermelita, po, mundesh të më shkruash në pv dhe të jemi në kontakte
Mirëmbetshit!
Krijoni Kontakt