Mire se erdhet ne kete forum dhe uroj tja kaloni sa me mire!!! Pershendetje te embla nga ana ime!
Mire se erdhet ne kete forum dhe uroj tja kaloni sa me mire!!! Pershendetje te embla nga ana ime!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Mesnata, mire se na erdhe. Besoj se do ia kalosh mire ketu me ne. Pershendetje dhe tu realizofshin endrrat. adieu (me frengjishten time shume te cale do te thote mirupafshim)
Mire se erdhe ne forum
Uroj te kalofesh mire. ktu mes nesh..
Suksese.
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ja pra kshu ka lezet prezantimiii
mir se na erdhe lale
Prezantim I Bukur.mir Se Erdhe Mesnata
mir se erdhe, bofsh qef![]()
Mire se na vjen ne forum e nderuara jone...
Besoj se do kalosh caste te kendshme nen shoqerimin tone...
My silence doesn't mean I am gone!
Wuuawsa më mirë ndihem kur shohë gjithë këto letra që i keni shkruar
![]()
Kokashta, nursezi salut ( në frëngjishtën time ), Gjilanasi, Milaniste, sherri, jeni të përshëndetur nga ana ime, e ju flmnd
çaste të këndshme
I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)
100% TIRONCE dhe Davius, mirë se ju gjeta e mirë ndihem këtu në mesin e juaj![]()
I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)
mirserdhe!
prezantim i hollsishemme pelqeu!
uroj tja kalosh sa me bukur ktu e mbi te gjitha te arrish ato synimet qe ikishe vene vetes..
marsela
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt