Jo.....kurrfare lidhje me astrologjine PMT !!Mbush faqet e gazetave dhe terheq lexuesit qe e besojne.
Jo.....kurrfare lidhje me astrologjine PMT !!Mbush faqet e gazetave dhe terheq lexuesit qe e besojne.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
i besoj deri diku vetem karakteristikave te pergjithshme te seciles shenje.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
E Lexoj Horoskopin Joshpesh..
Me Ka Qelluar Njehere Tek Kazeta Korrieri Qe Thoshte Shenja E Demit...
Sot Do Te Jeni E Veshur Me Jeshile ...e Bla Bla Bla Te Tjera..dhe Cuditerish Ate Dite Isha E Veshur Me Jeshile...
Dhe Coc E Besojme Ndonjhere ...kur Kemi Kohe!!!
Postuar më parë nga ncige
Urime ,dhe une me ty jam..............
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Nuk besoj ke Horoskopi ose ke shenja qe me perket.Edhe une mendoj se mbush faqet e gazetave dhe mbush ekranet e televizoreve.
Do i besoja nqs nuk do e kisha lexuar qofte edhe nje here te vetme ne jeten time, fatkeqesisht...
JoooooooooooooooooooO
sa here qe e kam lexuar,ka dale e vertete,prandaj i jap nje po
Oroskopi:..
Ata qe bejne parashikimin e horoskopit i drejtohen nje numri shume te madh njerezish.Pra kemi vetem 12 shenja te cilat ju perkasin me shume se 5.000.000.000 njerezve,gje qe do te thote se per cdo shenje jane te pakten
416.666.667 persona.
Tani me thoni ju se si mund tju ndodhe ne te njejten dite gjithe ketyre njerezve e njejta gje?!
(ata thone: sot eshte nje dite e mire per te blere shtepi.Po problemi eshte se nuk shiten 416.666.667 shtepi cdo dite)
Pra per mendimin tim horoskopi eshte vetem per te kaluar kohen (kur te tepron)
Pershendetje
absolutisht JO.....po te shikoni me vemendje gati gjithmon te njejtat gjona thojn per gjdo dit...ncuk ncuk.......masanej o pak si e pamunshme ta dish fatin e njerzve duke shiku yzit ne qjell (edhe pse jon sh t'bukur)...o thesht bisnes prej te cilit sh njerz fitojn pare pafund...mpuqqqqq...paqe dhe dashni people!!!!
-....k0s0vA jEtA jEmE....-
Krijoni Kontakt