Tashi kta Ameriqonet jan cik budallenj sepse po te mos dish te genjesh cik duhet te kesh ca te meta , shum frikacak jan lol
Tashi kta Ameriqonet jan cik budallenj sepse po te mos dish te genjesh cik duhet te kesh ca te meta , shum frikacak jan lol
!!!
Sic ekziston sinqeriteti ekziston dhe genjeshtra. Dhe shpesh del qe eshte dhe e dobishme....Mos thoni qe skeni genjyer kurre per te miren e nje tjetri.... perfshi ato qe mendojne qe sduhet genjyer kurre.... Bota ka gjithmone dy faqe, te bardhen te zezen, te pasurin te varfrin, trimin frikacakun etj etj, dhe ketu hyn dhe sinqeriteti me genjeshtren.... Duhen perdorur te gjitha qe peshorja te mos kaloje vetem nga nje ane, do ishte katastrofike. E ekzagjerova pak po puna eshte se per mu sa duhet sinqeriteti aq mund te duhet dhe genjeshtra...
e vertete, nese do duam te dukemi te sjellshem duket patjeter te genjejme nga pak. kjo eshte edhe pak e lidhur me hipokrizine. edhe nese nuk na pelqen ta bejme duhet, pasi nese do tregoheshim te plotesisht te sinqerte do akuzoheshim si te pafytyre, si njerez pa takt. takti eshte nje genjeshter ne vetvete. nese je i sinqerte je edhe i patakt, me kane akuzuar per kete dhe nuk ndjehesh aspak mire.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Profesioni im e ka me ligj genjeshtren, keshtu qe do genjej sa here te jete e nevojshme![]()
genjeshtrat i urej une per vet kur nuk genjej vetem te verteten e flas
as une sdi te genjej edhe pse dua po sme ecen a se marr vesht
a ka me hall se ti genjesh femrat seksin me te dobet embelsine e jetes
gjynah ti genjejme femrat me mire ti tradhetojme se ti genjejme
Te Gjith Genjejme Disa Me Shume Disa Me PAK.genjeshtra E Dikujt Lendon Ndersa E Dikujt Tjeter Jo Se Eshte E Parendesishme
Ι DON'T HOPE FOR ANYTHING
I AM NOT AFRAID OF ANYTHING
I AM FREE
Jo, jo, une nuk genjej! (sinqerisht e kam) ()
My silence doesn't mean I am gone!
Problemi eshte se shumica e njerezve nuk i pranojne te vertetat,prandaj eshte shpikur edhe genjeshtra....
NJERIU QE NUK JA KA NEVOJEN OPINIONIT ASNJEHERE NUK GENJEN.....
Sado te rralle, ose "lloj ne zhdukje", ende ekzistojne njerez qe nuk genjejne, apo formohen si te tille post-adoleshences.
Problemi me ta, eshte se nuk luajne kurrfar roli ne jeten e perditshme shoqerore!
Arsyeja eshtee thjeshte ata serish do te konsiderohen genjeshtare nga shumica absolute e cila rregullisht genjen dhe komunikon me ta ne perditshmeri.
Nga 100% i te vertetave te cilat ata i flasin gjate jetes, ne rastin me te volitshem, vetem 70% te tyre do t'u konsiderohen vertetesi.
Cfare rendesie ka e verteta e komunikuar, nese ajo konsiderohet genjeshter, vetem per arsye se bashkebiseduesi ne te njejten (pyetje) do te genjente pa u hamendur?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt